Bărbații, sexul și vârsta

Mulți consideră, că odată cu înaintare în vârstă sexul devine mai puțin important pentru armonia cuplului. Studiile recente răstoarnă această idee. Cu toate că frecvența activității sexuale scade cu vârsta, aceasta nu afectează gradul de satisfacție și emoțiile primite. Conform studiilor recente perechile din grupul 18-29 ani fac sex cam 2-3 ori pe săptămâna, cuplurile de 30-39 ani- cam 7 ori pe lună, iar cei de 50-59 ani- aproximativ 5-6 ori pe lună.

separator

Bărbații cu vârsta de 50 de ani sunt mai satisfăcuți de viața lor sexuală decât cei de 30 de ani. Cei mai satisfăcuți rămân bărbații din grupul de 20 de ani, e și lesne de înțeles, la această vârstă nivelul de testosteron în sânge își atinge picul. După acest grup de macho urmează bărbații de 50 de ani, apoi cei de 40 de ani și numai după ei cei de 30 de ani. Așa că, stimate doamne, a căror cavaleri au păr cărunt și se apropie de vârsta înțelepciunii, nu vă lăsați păcălite de aceste semne. În viața sexuală totul poate fi ca la început – mă refer la plăcere! Mai ales că multor bărbați le place când inițiativa jocurilor în pat este luată de parteneră.

Este firesc, ca odată cu apropierea de 50 de ani, funcția erectilă la bărbați să sufere schimbări. Vestea bună e că nu totul e pierdut și este încă mult prea devreme să uitați de plăcerea sexului cu partenerul iubit. Mai bine urmează sfaturile specialiștilor și ai grijă de cel drag. Fii atentă la ce mănâncă bărbatul tău. Toate produsele, care au efect negativ asupra sistemului cardiovascular, nu sunt bune nici pentru funcția erectilă. Include în meniu mai multe fructe și legume, ulei de măsline, nuci, pește. Ține greutatea sub control. Multe probleme de sănătate sunt inițiate de kilogramele în plus, ceea ce afectează și funcția erectilă a bărbatului. Mișcați-vă ambii mai mult. Mersul activ, plimbările pe bicicletă, înotul, nemaivorbind de sala de sport- vă vor face bine . Fii atentă cu pastilele magice pentru bărbați. Mai bine ca aceste remedii să fie alese de medic. Încurajează-l să renunțe la fumat! Nicotina afectează sistemul vascular, și ca urmare suferă și funcția erectilă.

armasu

Elena Armașu ”Crizanteme”

Învățați împreună tehnicile anti-stress. Meditațiile, yoga, emoțiile pozitive, cântatul în voce tare vor îmbunătăți starea internă. Si încă un moment, dar nu mai puțin important. Încurajează-ți partenerul să facă analiza nivelului de testosteron și nivelul PSA anual. E o analiză de sânge, care trebuie luată de la 7-11 dimineața. În baza rezultatelor obținute multe probleme, inclusiv și cancerul de prostată, pot fi prevenite la timp. Așadar, cu puțin efort, grijă și dragoste viața în cuplu poate fi frumoasă, indiferent ce vârstă arată pașaportul.

Să aveți cât mai multe plăceri,

Cu drag, Elena Armașu ”Crizanteme”

Vedetele de la „Dansez pentru tine” slăbesc pe ediție ce trece!
Articolul anterior
Alsu își schimbă profesia!
Articolul următor
Alte articole interesante