Acuzațiile care i-au dat peste cap cariera lui Cristi Tabără!

Zilele acestea a apărut un articol, într-o publicaţie din România, în care se enumerau vedetele care şi-au distrus singure cariera. Printre acestea se menţiona şi Cristian Tabără, care la moment activează în Moldova.

Cristi_Tabara

Succcesul prezentatorului tv a apus odată cu scandal iscat în România, fiind acuzat de pedofilie. Cristian Tabără a prezentat ştiri, emisiuni de cultură şi a realizat matinalul la PRO, devenind rapid un reper pentru mulţi dintre colegii săi de breaslă.

Totul s-a terminat brusc, după ce au apărut zvonuri că Tabără ar fi implicat într-un scandal sexual. Mama unei fetiţe de 12 ani, ce era colegă şi fostă iubită a lui Cristian, la postul Acasă TV, susţinea că jurnalistul i-a abuzat sexual fiica.

06tabara_ZLAstfel, plecarea prezentatorului  de la Pro TV a fost iminentă şi mai ales grăbită de şefi. După izbucnirea scandalului, Tabără nu s-a retras din viaţa publică şi s-a mutat la TVR, însă nu a mai cunoscut succesul de altadătă. Imaginea jurnalistului, căruia toţi colegii îi spuneau „părintele” (Tabără este absolvent al facultății de Teologie) a fost puternic afectată de aceste acuzaţii.

După doi ani de la scandal, Cristi Tabără a fost declarat nevinovat de instanţa de judecată din lipsă de probe, dar imaginea prezentatorului a rămas şifonată. Astfel, Tabără a renunţat la televiziunea din România şi a venit peste Prut.

Uite ce pretenţii are Cătălin Botezatu referitoare la propria înmormântare
Articolul anterior
Cum am putea scăpa definitiv de răceală şi gripă. Medicii au realizat un medicament
Articolul următor
Alte articole interesante