Amante celebre care au distrus căsnicii

Cei mai puternici bărbaţi ai lumii au avut amante, iar relaţiile lor secrete nu erau chiar atât de secrete.

separator

Una dintre amantele celebre din istorie este Diane de Poitiers. Aceasta s-a născut ȋntr-o familie de nobili ȋn 1499 şi a primit o educaţie de invidiat.


dianepoiteres
La vârsta de 15 ani a fost căsătorită cu un bărbat mult mai ȋn vârstă ca ea. Fiind o favorită la curtea regală, aceasta l-a ȋntâlnit pe regele Henri II-lea, şi a primit sarcina de a-i da acestuia lecţii de bune maniere.
Ȋn 1531 a rămas văduvă, dar câţiva ani mai târziu prietenia dintre ea şi rege nu a putut trece neobservată. Această prietenie s-a transformat ȋncetul cu ȋncetul ȋntr-o relaţie amoroasă.
Aceasta ȋi oferea sfaturi ȋn materie de politică şi-l sfătuia să producă moştenitori cu soţia lui, deşi acesta avea deja mulţi copii ilegitimi cu alte amante.
Diane a fost alungată de la curtea regală după moartea lui Henri şi obligată să trăiască ȋn mediul rural, unde a şi murit la 66 de ani.

Trecând la persoane mai actuale, una dintre aceste amante celebre este şi cântăreaţa de muzică Pop, Britney Spears. Se pare că acesta a fost amanta lui Kevin Federline ȋn timp ce el ȋncă era logodit cu cea care urma să-i aducă pe lume primul copil.

britney
Una dintre cele mai cunoscute amante este fără doar şi poate Angelina Jolie. Aceasta l-a cunoscut pe Billy Bob Thornton pe platoul de filmare ȋn 1999, şi atunci logodna acestuia cu altă femeie s-a încheiat. După un an, acesta s-a căsătorit cu Angelina, dar s-au despărţit destul de repede.

angelina
Ȋn 2005, situaţia s-a repetat, de data aceasta cu Bradd Pitt, cel care era căsătorit la vremea aceea cu Jennifer Aniston. Bradd Pitt s-a despărţit de Jennifer ȋn acelaşi an, căsătorindu-se cu Angelina mult timp mai târziu.
Această poveste de dragoste este mereu amintită de americani, mai ales că ȋn acest an Bradd şi Angelina s-au despărţit ȋn condiţii extrem de precare, ȋn timp ce Jennifer este căsătorită cu altcineva şi extrem de fericită.

Julia Roberts a trăit o poveste de dragoste extrem de intensă.

Julia Roberts hot wallpaper 04 Aceasta era ȋntr-o relaţie foarte serioasă cu actorul Benjamin Bratt, dar când ȋn anul 2000 a ȋnceput să filmeze pentru filmul “The Mexican”, Julia s-a ȋndrăgostit instantaneu de un cameraman, pe nume Daniel Moder, care la vremea respectivă era căsătorit.
Acesta a divorţat şi s-a căsătorit cu Julia, iar cei doi sunt şi acum ȋmpreună.

Sursa

Cum arată Megan Fox după trei nașteri
Articolul anterior
Știai că temperatura corpului se schimbă odată cu înaintarea în vârstă, dar când fumezi… sau când minți?
Articolul următor
Alte articole interesante