Cătălin Crişan: „Gata. Nu mă mai însor!”

După două mariaje eșuate, cântăreţul nu-şi mai doreşte să se căsătorească din nou.

separator

catalin_Crisan_lucia_bubulac_1ce07c0e1b

În 2009, Cătălin Crișan a divorţat de Lucia Bubulac, după 14 ani de căsnicie. Are  doi copii cu ea: Daria (14 ani) şi Raris (10 ani). Iar în 2011, artistul s-a căsătorit cu medicul Alina Cupşa.

Cei doi au devenit părinţi în decembrie 2012, iar în noiembrie 2013 au divorțat.

s560x316_media_140326715299513400

Acum, după două mariaje eșuate, artistul e decis să nu se mai căsătorească: „Gata, am terminat. Nu mă mai însor! Am învățat multe din fostele căsnicii”, a spus el, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

„La un moment dat, mi-am dat seama că ce am crezut noi despre noi, în relația noastră, nu era deloc așa, atunci am convenit de comun acord, la notar, să nu ne mai facem nervi unul altuia.

Atunci când vezi că se ajunge la o limită, de ambele părți, e bine să încheiem relația”, a precizat Crișan. catalin-crisan-nunta-1

Interpretul a mărturisit că nu-i place să vorbească despre divorț din cauza „mentalității” din România: „Ce mă deranjează pe mine, mai ales la noi în România, este că, întotdeauna, femeia, mai ales dacă e mamă, e victimă într-o căsnicie. Întotdeauna el este un nenorocit, un tată rău.”

Vezi interviul acordat de Cătălin Crișan pentru unica.md cu un an în urmă: https://unica.md/tu-si-el/barbatisublupa/catalin-crisan-barbatii-conduc-lumea-si-femeile-conduc-barbatii/

Sursa

Mariana Miron:”În acest proiect vrea să-și amintească de ea. Cea frumoasă!”
Articolul anterior
Pro sau contra Stas Mihailov în Piața Marii Adunări Naționale
Articolul următor
Alte articole interesante