Ce profesii au de fapt rezidenții Zebra Show și cum s-a născut acest proiect

De șase ani binedispun publicul de acasă. Au reușit să cucerească țara noastră și mai nou, au dus gluma bună și peste hotare ei. Am decis să aflăm de la primii rezidenți de unde a pornit ideea creării Zebra Show, ce îi unește și cum poți face bani din glume de calitate.

separator

Faceți cunoștință cu fondatorii acestui “virus comic”!

Mulțumim partenerului nostru Cricova, cea mai mare întreprindere din Republica Moldova care produce vinuri spumante în conformitate cu metoda clasică franceză – „Methode Champenoise”, prin fermetarea secundară în sticlă și cu o maturare ulterioară cuvee de 1-3 și mai mulți ani. Recent, Cricova a lansat un nou produs pe piață –  prelante Cr7cova dulce alb și Cr7cova dulce roz Cr7cova, deosebite prin faptul că au doar 7% alcool, gust dulceag și aromă deosebită.

Vinul spumant care trezește pofta de distracție

16144042_1075248472601037_1455570797_n 16144836_1075243585934859_100152456_n

Pot fi folosite ca băuturi aperitive în combinații cu gustări rafinate. Vinurile spumante sunt, de fapt, mult mai versatile decât vinurile liniștite, asta pentru că carbonatarea reușește să împrospăteze papilele gustative, astfel pot fi potrivite cu o gamă largă de preparate culinare.

16128663_1075248469267704_1358735014_n 16176211_1075244972601387_557129400_n

Combinatul de vinuri Cricova mereu a fost producătorul unor vinuri remarcabile de calitate superioară.

#monolog AUTISM: Povestea unei mame

A fi părintele unui copil cu autism este un stres continuu. De dimineață până seara, de luni până luni, fără pauze. De la aflarea diagnosticului până la acceptarea lui este o cale lungă și extrem de dureroasă. Și acest stres nu se termină niciodată. Nici după cea de-a 18 aniversare a copilului.

Autismul este o tulburare greu de depistat, greu de înțeles și greu de controlat. Tatiana este mama curajoasă, care ne-a povestit cum de la ora 06:00 dimineața se află într-o continuă agitație între grădiniță, medici, logopezi și terapeuți, împreună cu băiețelul ei de aproape 5 ani. Chiar dacă este foarte obosită, nu renunță! Fiecare succes dobândit este pentru ea o mare bucurie!

Chiar dacă este foarte obosită, nu renunță! Fiecare succes dobândit este pentru ea o mare bucurie! Astăzi este Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. 1 din 160 de copii din întreaga lume are o tulburare din spectrul autist.

Unul dintre ei poate fi pe strada ta, în clasa copilului tău, în parcul unde de plimbi sau în lista prietenilor tăi de pe Facebook poate fi o mamă care crește un copil cu autism. Haideți să fim solidari față de familiile care au persoane cu autism și încrezători că acești copii, viitori adulți, vor fi acceptați, ajutați și integrați în societate.

Despre bucătari: ce îi enervează, relația cu chelnerii și de ce au probleme cu kilogramele în plus

Care sunt cei mai buni bucătari – femeile sau bărbații? 🙄 De ce mâncarea din farfurie nu arată ca în fotografie? V-ați recunoscut cumva? Cel puțin o dată ați pus așa întrebări? Bucătarii șefi Alexandru Comerza și Galina Palitu aud mai în fiecare zi aceste afirmații…..

În ediția de astăzi #VERSUS, am decis să invităm doi bucătari, fără să știe că ambii participă în acest proiect și i-am provocat să răspundă la câteva întrebări. Sunteți curioși să vedeți ce a ieșit? Sau cât de diferiți/asemănători sunt aceștia? Vedeți video de mai jos.

⏩ Invitați:

Alexandru Comerzan

Galina Palitu

🎬Staff:

Producător:

Iulia Arnaut

Editare video:

Iovu Iurie

Tutorial video: cum îți faci bucle cu un pieptene și uscător acasă

🤗În ediţia de data trecută a proiectului „Frumuseţea se învaţă” v-am arătat cum se poate transforma un machiaj de zi, în unul de seară, în această ediţie am zis că este momentul să vedeţi cum se pot face bucle frumoase.☀️

În vlogul de astăzi o avem pe hairstilista Ekaterina Atasii care ne învaţă ce produse trebuie să folosim pentru a obține un rezultat de milioane.🎯Sunteți curioși să vedeți ce a ieșit? Vă invităm să vizionați video!🤗

Partenerii noștri
Author Combinatul de Vinuri „CRICOVA” S.A.
Adresa: or. Cricova, str. Petru Ungureanu, 1
Tel.: +373 69 077734
Email:office@cricova.md
Facebook: https://www.facebook.com/cricova.md/?ref=ts&fref=ts&qsefr=1
Cum tratezi tusea în sarcină
Articolul anterior
Durerea în gât: cauze şi tratament
Articolul următor