Ce tipuri de femei pot fi întîlnite în Chișinău?

“Chișinăul nostru ultra-modern și aproape european se aseamănă foarte mult cu un ‘cureatnik’ atît la propriu cît și la figurat…”, scrie zizustyle pe blogul său.

separator

“Astăzi vom vorbi despre diversitatea acestui loc și anume despre ce tipuri de femei pot fi întîlnite pe străzile orașului nostru iubit. Pe cît de paradoxal nu ar suna, aceste creaturi (ce au un penis nedezvoltat pînă la urmă – clitoris) chiar pot fi diferite iar personalitățile lor pe alocuri atrăgătoare.

3-women-faces-covered

1. Prințesa
De obicei este o femeie răsfățată, ce își parchează mașinuța roșie iregulamentar lîngă cocos, iar în creier numărul de conexiuni dintre neuroni poate fi numărat pe degetele de la o mînă. Tind să corespundă ultimilor tendințe ale modei, însă de 3 ori pe zi o tot vedem în acea maletă neagră, dăruită de părinți pe cînd ea avea 13 ani, doar că-i era mare. Săptămînal învață cîte 3 neologisme, pentru a le băga în discuțiile cu prietenele. Îți tot vine să-i jignești inteligența, însă îți dai seama că ea  nu va face față unei asemenea lovituri.
Pentru bărbați: Astfel de fete sunt doar pentru a face sex, de obicei au grijă de corpul său la sală, iar kilogramele de machiaj fac să arate destul de drăguță. Ai grijă cînd te trezești dimineața :)

2. Melancolica-veselă
Puțin mai deșteaptă ca prințesa și are o viziune a vieții puțin mai largă. Este încă acea fetiță a mamei ascultătoare, care-și face lecțiile zilnic, însă în minte se tot învîrtesc momentele în care gustă din plăcerile vieții. Mereu se jăluie pe monotonia vieții, simulînd că-i mereu veselă și plină de viața. Nu este o persoană rea doar că foarte naivă, cîteodată discuțiile cu ea îți produc chiar plăcere.
Pentru bărbați: Fată naivă, ușor de manipulat/profitat, la început poate fi interesant, însă te vei plictisi foarte repede.

3. Business-Lady
Face parte din categoria femeilor, care după o ulterioară ceartă, îți buhnește creierul. Traumată psihologic din copilărie, calcă peste toți și toate pentru a demonstra că este cineva. Are un caracter spurcat care te irită chiar și cînd nu este alături. Asta pare a fi deșteaptă, pentru că are memoria bună și ține minte foarte bine textele învățate pe de rost. Reușește în viața pentru că lumea se teme de ea, ci nu pentru că are anumite calități.
Pentru bărbați: Dacă ești un poponar, ea e tot ce îți trebuie. Așa tip de femei mereu vor căuta să te domine și mai tot timpul îți vor reproșa că ele au obținut în viața asta mai mult ca tine.

4. Prostuța
Femeie care s-a săturat să tot fie întrebată de ce e singură.Încă visează la acel prinț alb sau varianta mai nouă la ”50 Shades of Grey”. De obicei are capacități de a reuși în viața, însă tot ajunge de a lucra curier sau la o frizerie. Viața îi este monotonă și sumbră, iar gîndurile sale despre tot ce o înconjoară sunt în stil bacovian. Are o personalitate puternică, dacă în urma principiilor sale de viața încă nu s-a sinucis.
Pentru bărbați: Acest tip de femei sunt mai triste și ca melancolica-veselă. O să te sinucizi tu primul într-o posibilă căsnicie sau o vei omorî tu.

5. Visătoarea-emoțională
Acest tip de femei, deseori poate să te inspire, dacă ești o persoană din alea mai rebele. După ceva replici, începe să viseze cum ar arăta copiii voștri în viitor. Tot este fetița lui mămica, care-i cere sfatul în orice situația mai complicată. Așa gen de femei le vrei la nivel emoțional mai mult decît fizic. Ele arată prea inofensiv pentru a avea o partidă fierbinte de sex. Indiferent că are peste 20 de ani, te-ai simți un pedofil dacă te-ai culca cu ea, însă ce să mai vorbim despre ceva pervers.
Pentru bărbați: Viața cu așa o femeie este una foarte liniștită, va fi greu să o înșeli pentru că îți cunoaște contactele din telefon pe de rost.

Acestea sunt cîteva din tipurile de femei pe care le putem întîlni la noi, în Chișinău.Titlu conține +16 nu din cauza limbajului necenzurat sau a unor imagini cu conținut pornografic, ci pentru a nu trauma psihologiei băițeilor sub 16 ani. Ei trebuiesc pregătiți special pentru un astfel de adevăr. “

VA URMA…

Sursa: https://zizustyle.wordpress.com

Tatiana Bulanova: “După ora 16, îmi pun lacăt la gură“
Articolul anterior
Masca de frumusețe recomandată de Mariana Şura
Articolul următor
Alte articole interesante