Solistul trupei TAXI – despre dragoste, familie și surse de inspiraţie…

Solistul, compozitorul și textierul trupei pop-rock „Taxi”,  Dan Teodorescu a acceptat să ne vorbească

separator
despre tot ce a trăit şi a experimentat de-a lungul anilor: dragoste, familie, surse de inspiraţie…  Într-un cuvânt, despre viaţa sa, norocoasă și foarte colorată!

165333_187895131225448_5887489_n

1. De câte ori ai simţit fluturi în stomac?

De multe ori, dar niciodată ca la 14 ani, când am sărutat pentru prima dată o fată. Eram extrem de zglobii.

284683_269352306413063_395667_n2. Care este idealul tău de frumuseţe feminină? 

Eu – după cum știți – sunt un ideal de frumusețe masculină, sunt visul oricărei femei, sunt un sex simbol al universului!  Așa că puteam să mă însor cu cine voiam eu, da’ am ales-o pe Irina, că-i moldoveancă de la Iași și gătește de rupe!

nunti_2009_-_taxi_d47d74df943. Care este sarea şi piperul relaţiei voastre?

Simțul umorului. Și ar mai fi ceva, da’ mă abțin, ca poate n-aveți doar cititori adulți.

4. Regulile în casă le faci tu sau soţia?

Eu, bineînțeles! Ea nu iese din cuvântul meu! V-aș povesti mai multe, dar tocmai mi-a zis să duc gunoiul și să spăl vasele, așa că revin imediat.

dan-teodorescu-publimedia-victor-ciupuliga-1-main

5. Ce părere ai de moravurile din ziua de azi, de faptul că atâtea cupluri renumite se despart?

Gata, am dat un pic și cu aspiratorul. Ce ziceați? Așa, de moravuri. Eu știu? O fi de la poluare… Acum, vorbind serios – că tot veni vorba – nu cred că moravurile au vreo legătură cu notorietatea. Cred că decența comportamentală și conduita morală țin strict de cei șapte ani de acasă.

2296-dan-teodorescu 2978---1 taxi1_3bb6af2584

6. Ce melodii din repertoriul trupei sunt dedicate soţiei?

“Cele două cuvinte”, “NonStop” și “Ești iubibilă” sunt compuse cu gândul la ea, așa că nu-i mai dedic nimic, își alege singură.

7. Te consideri un tip norocos?

Categoric! Am avut norocul să am niște părinți minunați, norocul să am o copilărie fericită, norocul să fac exact ce vreau și ce simt, norocul că Irina să accepte să fie soția mea, norocul să-și plece cineva urechea asupra noastră, în 1999 – anul în care s-a înființat Taxi – noroc de colegi (de breaslă și de trupă) cu inimi mari și minți pe măsură, noroc de oameni care au putut și au dorit să facă bine, noroc că încă ne mai ascultă cineva, acum, după 14 ani de existență.

309905_409189589096000_797644317_n

8. Care este principala sursa de inspiraţie a trupei? Apar și crize de idei?

În calitate de compozitor și textier al trupei, vă declar cu mâna pe inimă că – în proporție de 95% – subiectele baladelor Taxi sunt inspirate din viața personală. Am mai înflorit pe ici, pe colo, am mai inventat câteva situații, dar în general povestesc exact ce mi s-a întâmplat. Cât despre satira socială și politică, subiecte sunt gârlă, că doar trăiesc în România…

74289_174728479208780_1882459_n adina-buzatu-violenta-cu-dan-teodorescu-de-la-taxi-1
 75886_174728452542116_7475193_n

9. Trei videoclipuri marca Taxi au fost construite oarecum pe acelaşi calapod, protagoniștii fiind vedete cunoscute din România, iar piesele în stil romantic – umoristic. A cui a fost ideea și cât de grea a fost realizarea lor?

Ideea a fost a noastră, a celor de la Taxi. Realizarea a fost relativ ușoară, pentru că toți cei pe care i-am rugat să devină protagoniștii acestor videoclipuri (atât doamnele cât și domnii) s-au dovedit a fi niște oameni minunați, care n-au ezitat să ne ajute. Le mulțumim încă o dată! A, să nu uit: le mulțumim (din nou) doamnelor din Republica Moldova, pentru inspirata variantă de la “Cele două cuvinte”!

10. Aveţi de gând să mai lansaţi videoclipuri de acest gen, să continuați pe aceeași linie?

Noi am vrea, că ne-a prins tare bine, dar credem că am abuzat deja de bunăvoința celebrilor noștri colegi, așa încât – cu părere de rău – o să ne oprim. Deocamdată!

Dan-Teodorescu

11. Planurile voastre de viitor…

Vom lansa (teoretic în scurt timp, Doamne ajută!) un single intitulat… nu pot să vă zic, că mă bate managera. Da, aveți dreptate…viaţa mea e controlată de femei… În ceea ce mă privește, principalul meu plan e să pun deoparte niște sănătate, că după o vârstă nu strică niște provizii.

Notă: Trupa Taxi revine la Chişinău, pentru a cânta în cadrul unui concert pe 20 aprilie.

Victoria Sănduţă

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.com

Câteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.info

Modelul care a găsit elixirul tinereții! Vezi cât de bine arată la 57 de ani FOTO
Articolul anterior
Astfel a evoluat imaginea femeii de-a lungul timpului. (Video)
Articolul următor