De ce sunt înșelați bărbații?

“Aș fi vrut să nu înșel și să nu fiu înșelat. Dar… Noi o facem diferit de voi. Și nu mai contează repartizarea de roluri, cine suntem noi și cine sunteți voi. Consecințele rămân a fi aceleași. Dezamăgiri, dureri, bagaje, pereți…”

separator
, scrie pe culorilesexului.eu.

cicalitoare-680x420

„Suntem înșelați pentru că devenim niște lenoși. Și ne pasă doar de noi nu și de ea. Ah da și de celelalte. Curajoase.

Femeia înșeală atunci când se împarte între el și el. Iar aici contează repartizarea de roluri. Un fel de sex, din cel cu fantezii murdare.

În rest, femeia se retrage. Din brațele lui. Din casă. Din gânduri. Din lumea asta care promitea nemurire.

El va afirma tare că îl înșeli. Că nu vei găsi ca el. Ești o… Și mai ești o… or va plânge ca un copil căruia i s-a refuzat cumpărătura unei ciocolate. Genunchi la pământ. Te rog. Mai dă-mi o șansă. Te rog.

Bărbați. Înșelați. Din prostia lor. Din inacțiunea de a o mai cuceri. Nu o mai condimentează în cuvinte. Nu mai acordă timp din timpul lui, pentru ea.

Nu mai e creativ. Nu mai desenează peste mâinile ei. Cele care știu să alinte și să aline. Atenții. Din cele care se numesc observare. Părul ei vopsit. Manichiura nouă. Breloc la chei, altul… Prostesc comportament să nu mai observi.

Nu mai sărută. Uită, da uită, de săruturile de la început. Nu mai hrănește fluturii din stomacul ei. Nu o mai vizitează la bucătărie. Nu-i mai oferă posibilitatea să aleagă. Ar putea avea alegeri prostești, copilărești, din cele care te irită. Dar e femeie, e o cale a ei de a fi. Certurile oricum în pat se termină. Las-o să le facă, mai rea decât o femeie, e o femeie nesatisfăcută.

Nu o mai alintă or o alintă excesiv. Alintările excesive obosesc. Pe oricine. Chiar o dezvață să nu mai fie cu tine. Femeia nu trăiește cu și din aparențe. Să o alinți e echilibrul vostru. Tu o alinți, ea te simte.

Vrea să atingă, să simtă alături un munte. Un bărbat. Ea are visuri, ale mamei ei. Cele care o încurajează să fie femeie. Iar în țara asta bărbații au cam rămas repetenți la categoria bărbați.

E înșelat. Pentru că altul știe să o abordeze. Da, și ea nu te înșeală cu altul, mai degrabă se retrage către alt bărbat. Care o tratează ca pe o femeie. Din cele pe care ea a întâlnit-o în romanele de sub pernă sau în filmul ei de suflet.

Ea nu mai râde și nici nu plânge. Pentru că ea nu mai simte nici o fierbințeală, în palme și în suflet.  Femeia e o stare. O stare de spirit. Ea râde, ea plânge, ea merge, calcă, iubește, urăște, dansează, vorbește, simte… Dacă nu  le are. Stările. E timpul ca unul din voi să-și facă frumos bagajele. Cu bun simț să încerce fericirea, în alte suflete, inimi, minți.

Bărbații sunt înșelați pentru că vor să creadă în continuare că sunt stăpâni. Dar femeia din fericire nu e o proprietate.

Rupe și pleacă. Chiar și la altul. Tu ești femeie. Tu te-ai născut cu pensula în mâini. Tu libertin desenezi în tot. Tu dai culori, tu și le iei. Nu o vei lua de la capăt, vei continua călătoria ta, de femeie.”

Făcea furori în anii 90, iar acum este desfigurată de operații estetice
Articolul anterior
Păpușa umană „Ken” a murit!
Articolul următor