De ce sunt înșelați bărbații?

“Aș fi vrut să nu înșel și să nu fiu înșelat. Dar… Noi o facem diferit de voi. Și nu mai contează repartizarea de roluri, cine suntem noi și cine sunteți voi. Consecințele rămân a fi aceleași. Dezamăgiri, dureri, bagaje, pereți…”

separator
, scrie pe culorilesexului.eu.

cicalitoare-680x420

„Suntem înșelați pentru că devenim niște lenoși. Și ne pasă doar de noi nu și de ea. Ah da și de celelalte. Curajoase.

Femeia înșeală atunci când se împarte între el și el. Iar aici contează repartizarea de roluri. Un fel de sex, din cel cu fantezii murdare.

În rest, femeia se retrage. Din brațele lui. Din casă. Din gânduri. Din lumea asta care promitea nemurire.

El va afirma tare că îl înșeli. Că nu vei găsi ca el. Ești o… Și mai ești o… or va plânge ca un copil căruia i s-a refuzat cumpărătura unei ciocolate. Genunchi la pământ. Te rog. Mai dă-mi o șansă. Te rog.

Bărbați. Înșelați. Din prostia lor. Din inacțiunea de a o mai cuceri. Nu o mai condimentează în cuvinte. Nu mai acordă timp din timpul lui, pentru ea.

Nu mai e creativ. Nu mai desenează peste mâinile ei. Cele care știu să alinte și să aline. Atenții. Din cele care se numesc observare. Părul ei vopsit. Manichiura nouă. Breloc la chei, altul… Prostesc comportament să nu mai observi.

Nu mai sărută. Uită, da uită, de săruturile de la început. Nu mai hrănește fluturii din stomacul ei. Nu o mai vizitează la bucătărie. Nu-i mai oferă posibilitatea să aleagă. Ar putea avea alegeri prostești, copilărești, din cele care te irită. Dar e femeie, e o cale a ei de a fi. Certurile oricum în pat se termină. Las-o să le facă, mai rea decât o femeie, e o femeie nesatisfăcută.

Nu o mai alintă or o alintă excesiv. Alintările excesive obosesc. Pe oricine. Chiar o dezvață să nu mai fie cu tine. Femeia nu trăiește cu și din aparențe. Să o alinți e echilibrul vostru. Tu o alinți, ea te simte.

Vrea să atingă, să simtă alături un munte. Un bărbat. Ea are visuri, ale mamei ei. Cele care o încurajează să fie femeie. Iar în țara asta bărbații au cam rămas repetenți la categoria bărbați.

E înșelat. Pentru că altul știe să o abordeze. Da, și ea nu te înșeală cu altul, mai degrabă se retrage către alt bărbat. Care o tratează ca pe o femeie. Din cele pe care ea a întâlnit-o în romanele de sub pernă sau în filmul ei de suflet.

Ea nu mai râde și nici nu plânge. Pentru că ea nu mai simte nici o fierbințeală, în palme și în suflet.  Femeia e o stare. O stare de spirit. Ea râde, ea plânge, ea merge, calcă, iubește, urăște, dansează, vorbește, simte… Dacă nu  le are. Stările. E timpul ca unul din voi să-și facă frumos bagajele. Cu bun simț să încerce fericirea, în alte suflete, inimi, minți.

Bărbații sunt înșelați pentru că vor să creadă în continuare că sunt stăpâni. Dar femeia din fericire nu e o proprietate.

Rupe și pleacă. Chiar și la altul. Tu ești femeie. Tu te-ai născut cu pensula în mâini. Tu libertin desenezi în tot. Tu dai culori, tu și le iei. Nu o vei lua de la capăt, vei continua călătoria ta, de femeie.”

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.com

Câteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.info

Făcea furori în anii 90, iar acum este desfigurată de operații estetice
Articolul anterior
Păpușa umană „Ken” a murit!
Articolul următor