De la fotografie la dorința de a crea accesorii vestimentare pentru bărbați! Povestea lui Cornițel Alexandru

Există mai multe tipuri de bărbați, după cum există și mai multe tipuri de pantofi, pantaloni sau haine. Și probabil mulți din ei nu stau mult pe gânduri în fața dulapului, ci pun mâna pe cămașa de pe primul umeraș, iau blugii de pe fotoliu, și verifică fugitiv starea vremii înainte să se hotărască asupra încălțărilor și a necesității de a adăuga un pulover sau o jachetă.

separator
DSCF4556

s-a aventurat din domenul fotografic, care de altfel îl execută cu mult professionalism, în cel al designului vestimentar. Mai exact, a început conceperea unor modele noi și unice de cravată. Pentru a-I afla povestea, mi-a luat ceva timp. Fotograf de profesie, pe Alexandru greu îl prinzi la un moment de relaxare. Mi-a luat aproape jumate de an să aflu de unde a pornit aventura lui spre crearea modelelor diverse de papioane, cravate și batiste făcute manual, din stofă aduse tocmai din Italia.

Image-117

Totul a pornit din dorința de a demonstra că indiferent cărui mediu profesional aparții, merită să încerci să-ți construiești ținuta începând de la cele mai expresive elemente vestimentare: o cămașă și o cravată.

Image-49 Image-87 Image-136 Image-147 Image-153

Recunoaște că în ținuta unui bărbat, calitatea și confortul au un loc de frunte. Poate de asta a ales să coase modelele în Italia, tara fashionului. Și nu a ales oricare croitor, ci pe cel cu o experiență de peste 40 de ani în domeniu. “Modelele sunt versatile și unice. Folosesc doar materie primă naturală și mă strădui ca modele să nu se repete, astfel clientul să nu se simtă stânjenit când va vedea același model la un alt bărbat.”

Image-227Image-268Image-278

Nu s-a așteptat la un așa record de cumpărări, primele 100 bucăți s-au vândut foarte repede, așa că a început să lucreze la o altă colecție. Iar mai nou se gândește să vină și cu o colecție de cămăși și pantaloni:” Un bărbat care nu se simte în largul lui într-un costum nu va avea niciodată o imagine convingătoare. De aceea pantalonii costumului pot fi înlocuiți cu versatilii chinos, într-o culoare neutră, pantofii de tip brogue sau loafer pot scoate clasicii Oxford din ecuație, iar un cardigan cu revere este o alternativă accesibilă la sacou. Important e să nu schimbi mai mult de una sau două piese clasice.”

Image-182Image-122Image-144

Mai multe modele puteți vedea accesând pagina de facebook: Sandro Livv-Ghidul Bărbatului Modern

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.com

Câteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.info

Ținuta unui brand autohton, pe coperta unei reviste din România!
Articolul anterior
Ce i s-a întâmplat acestei fetițe, care este model de la 2 anișori
Articolul următor