Horia Brenciu: ”E mai ușor să urci pe Himalaya decât să conviețuiești cu mine!”

Tot ce face în viața lui, este din inimă. Iubește muzica și fetele frumoase. Din dragoste pentru ele, a trecut prin mai multe domenii de activitate. Dar orice relație cu aceste două muze l-a învățat câte ceva frumos. Motiv pentru care, nu le spune niciodată adio. Ele, femeile, chiar dacă au trecut prin viața artistului Horia Brenciu, dar nu au zăbovit prea mult lângă el, au un loc în inima lui.

separator
Horia-Brenciu-Am-pornit-la-drum-cu-două-geamantane.-Unul-cu-haine-iar-celălat-cu-speranţe

Horia Brenciu – un bărbat și un artist adevărat cu o inimă plină de dragoste și frumos. O inimă care-i ghidează pasiunile și talentul și care-l aduce în câteva zile la Chișinău. Până la marea întâlnire de la Palatul Național, unica.md a încercat să-l prindă pe interpretul care este mai mult pe drumuri și în concerte, pentru ai ”fura” câteva gânduri ”din avion”. Ne-a răspuns succint (mai puțin în stilul lui) cu puțin timp de a ieși în scenă, dar a promis să discutăm mai ”pe îndelete” peste câteva zile.

horia-brenciu-1Circulă zvonul că Horia Breciu hipnotizează femeile… Care este secretul tău?

Uita-te drept în ochii mei! Ce zici… l-ai simțit? Ei bine, asta e secretul! Te rog să nu-l divulgi!

Spui, adică cânți, lucruri simple, dar care las să se înțeleagă multe. La fel ești și în dragoste?

Sunt inventiv de când mă știu și în dragoste, dar în special pe scenă. Cheia unei relații îndelungate este spontaneitatea, acea doză de surpriză care într-un moment de letargie acționează  de cele mai multe ori ca un arc electric.

IMG_9332Crezi că o femeie îl poate duce la pierzanie pe un artist?

Nu cred… O relație dezastruoasă poate, eventual, să-l inspire. Un Artist caută în permanență. Fie că-și va găsi jumatatea, întregul sau chiar sfertul, el caută și tot ceea ce trece prin inima lui se poate transforma într-o operă de artă.

Cum e relația ta cu colegele de scenă?

Înfloritoare!

IMG_9427

Multe femei și mai ales fete, visează să aibă alături un bărbat-artist. Cum e viața alături de un artist ca tine?

Decepționant de tumultuoasă. Dacă nu sunt probleme, le creez eu. E mai ușor să urci pe Himalaya decât să conviețuiești cu mine!

familia-brenciuPentru femei, idealul de bărbat-artist este bărbatul burlac, de aceea mulți interpreți ascund faptul că sunt într-o relație. Tu ce părere ai despre asta?

În artă, pentru a transmite, trebuie să fii sincer. Respect principiul ăsta. Mă dăruiesc și acasă și pe scenă. Peste tot las o parte din mine…

Cum este Horia Brenciu tată?

Mult mai nebun ca artistul și totodată mult mai responsabil!

Ce încă nu ai învățat în profesia ta de tată?

Să-mi sărut fetele fără să le înțep cu barba!

Cum e să fii înconjurat mereu de femei: și în scenă, și acasă?

Aglomerat!  Glumesc! Asta am dorit toată viața mea și nu pot decât să prețuiesc ce am și unde am ajuns!

7338_10151507896652435_49440035_n

Cum este ascultătoarea ta?

Frumoasă, cochetă, inteligentă, plină de viață și cu accente de nostalgie!

Cum trebuie să fie femeia ideală? Și dacă ea trebuie să fie ideală?

Ideală este fiecare zi imperfectă.

Ce-ar fi cearta fără împăcare?

Ce-ar fi ploaia fără soare?

60385519

Un mesaj pentru cititoarele noastre

Dragele mele dragi… pe 23 aprilie faceți întocmai ce vă spune inima!

Natalia Bodiu

 

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.com

Câteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.info

Salata este mai periculoasă decât produsele fast-food
Articolul anterior
Evelina Zara: „De când am început să câştig mulţi bani, m-am dezvăţat să-i cheltui.”
Articolul următor