Ipocrizia masculină – când porcii visează la dive

“Bărbaţii sunt nişte ipocriţi! Se cred nişte dumnezei şi au senzaţia că dacă au penis şi un job, femeia trebuie să stea în patru labe în faţa lor când şi cum vor…” scrie www.vulpescu.eu.

Bărbaţii au pretenţii cât China – femeia trebuie să fie Silvia Saint în pat, dj iscusit la platanele aragazului şi cel puţin regina Angliei în societate.

porci

FEMEIA TREBUIE, bărbatul nu!

O artimetică simplă, ‘uşor’ de pus în practică în mintea bărbatului, în mintea eternului rezolvator de probleme.

Barbatul nu îi iartă nimic femeii. Femeia însă trebuie să-i ierte tot bărbatului – începutul de chelie, părul de pe el – haotic, barba nerasă sau mustaţa care o irită la vagin, burta revarsândă peste curea, râgâielile, băşinile scăpate noaptea în timp ce sforăie (ce fanfara nu?), glumele misogine etc…

Femeia TREBUIE – să miroasă tot timpul bine, să aibă unghiile făcute impecabil – ba chiar să-i reziste după ce spală cada şi WC-ul, picioarele trebuie să fie cât se poate de fine şi la 2 săptămâni după epilare – orice impuritate este tratată cu dezgust; coafura trebuie să-i reziste şi la Polul Nord, nu are voie să pută a mâncare, chiar dacă chifteluţele marinate au fost delicioase; trebuie să fie sexy la orice oră …

Barbatii sunt porci dar imi place soriciul

FEMEIA TREBUIE să-i ofere bărbatului ei sex oral, sex anal, fantezii, jocuri pe roluri, sex în grup, sex cu jucării şi tot ce-i mai trece lui prin cap.

Inima ei îi aparţine, drept urmare, ea trebuie să fie fidelă din toate punctele de vedere – nici prin gând nu ar trebui să-i treacă ideea de ce ar fi dacă… cu tipul ăla şarmant de la etajul 4 din clădirea în care lucrează.

Nu, ea trebuie să-i fie devotată bărbatului ei, trebuie să-l iubească necondiţionat şi, după o zi, de muncă, trebuie să-i dea ce are nevoie, aşa cum o mama îi dă copilului ei piept – cu grijă şi implicare.

Bărbatul nu trebuie să aibă grijă de el – doar femeia – şi cât mai ieftin posibil ca să nu destabilizeze bugetul familiei.

Ce să fim succinţi– porcii sunt nişte ipocriţi care nu numai că nu îşi iubesc şi respectă femeile, dar care nu se iubesc şi nu se respectă pe ei… gândind aşa!

P.S.: Iată şi o ilustaţie la acest subiect pentru cei care spun că nu există prea mulţi bărbaţi ca modelul descris în text:

*Citește mai multe articole pe blogul: http://www.vulpescu.eu/

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.com

Câteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.info

Constantin Tănase a murit din cauza unei boli incurabile!
Articolul anterior
Alla Pugaciova: „Am divorțat de primul soț atunci când m-a lovit”
Articolul următor