Iurie Badicu: „Nu-mi plac feministele care exagerează în emancipare până la absurd!”

De această dată, compozitorul, producătorul şi criticul muzical, Iurie Badicu, s-a lăsat antrenat în discuție despre un subiect delicat – femeia în viziunea bărbaților. Aşa cum îi stă în fire, a lăudat şi criticat. A divinizat-o şi i-a descoperit defectele. Mereu vertical, cu respect faţă de Ea, poetic şi provocator, echilibrat lăuntric şi liber în acţiune, în acelaşi timp, vigilent în „războiul” cu Ea…

separator

10603709_1297028690322672_7414179610524476654_n

 • unicamd unica.md Care este cea mai importantă calitate a unei femei pe care o apreciezi?
 •  Iurie Badicu Mai important la femeie rămâne a fi feminitatea. Astăzi, de altfel, este mai actuală ca niciodată această calitate.

 • unicamd unica.md Femeia egală cu bărbatul sau ce ar trebui să învețe femeile de la bărbați și bărbații de la femei?
 • Iurie Badicu Sigur că învățăm unii de la alții, am în vedere femeile de la bărbați și invers. Dar, totuși, însușirea unor calități de caracter nu înseamnă, după părerea mea, și preluarea anumitor practici neagreate, inclusiv profesionale, atât de abordate de bărbați în ultimii 10 ani. Și apoi femeia trebuie să rămână regină, pentru a fi cucerită de un cavaler și nu invers.

 

13920812_273345996384215_987244782077306951_n

 • unicamd unica.md Creativitatea este diferită la femei și bărbați?
 • Iurie Badicu Da, cu siguranță, pe domenii diferite și creativitatea e diferită. În unele subdomenii, aș zice eu, creativitatea la bărbați lipsește. Totodată, și femeile au lacune serioase.

 • unicamd unica.md Care sunt cuvintele unei femei de care ar trebui să se teamă bărbații?
 • Iurie Badicu Bărbații nu ar trebui să se teamă de cuvintele femeilor, nicidecum! Ei trebuie să aibă frică de privirea acestora și atât.

 • unicamd unica.md O femeie vine în dialog cu întregul corp, (mă refer la aspect fizic) sau doar cu mintea, atunci când negociază o colaborare cu tine?
 • Iurie Badicu O femeie vine la mine cu ce i-a dat Dumnezeu, eu o accept, însă pe parcurs decid unde va merge colaborarea, spre undeva ori spre nicăieri. Contează fizicul, cu siguranță. Dar pentru dezvoltarea mea profesională prefer să mă întrețin în discuții cu femei deștepte și talentate.

 • unicamd unica.md Iurie Badicu este altfel în viața profesională decât cea personală?
 • Iurie Badicu Cu regret, nu sunt același și la lucru, și acasă. Sunt diferit. Am și motive. Aceste două activități și destine le abordez diferit.

1

 • unicamd unica.md Bărbatul modern a cam pierdut capacitatea de a-și asuma lucrurile, de a lua inițiativa. Atunci femeile cad în ”ispita” de a schimba becuri prin casă… e un compromis sănătos sau o greșeală de organizare a vieții?
 • Iurie Badicu Nu-mi plac feministele care exagerează în emancipare până la absurd! Am avut mai multe ocazii să discut cu femei din Chișinău, care se cred centrul Universului, tare îmi displac, fiindcă au depășit limita și măcar nu au rămas ambigene, dar, cu regret, s-au bărbățit grav.

 • unicamd unica.md Bărbaților le place să creadă că intră în căsnicie, rămânând fideli deprinderilor, chiar dacă nici cel mai încrâncenat nu rămâne atins de ispita schimbării. Recunoști că ai fost ”șlefuit” pe durata căsniciei?
 • Iurie Badicu O, da, și acum mă șlefuiesc și singur, dar și sub influența soției. Oricum multe lucruri le fac mai degrabă conștient decât influențat de-o păpușăreasă. (zâmbește)

 • unicamd unica.md Iurie Badicu este bărbatul care nu se rușinează să intre în bucătărie și să se apuce de gătit?
 • Iurie Badicu Ador gătitul. Gătesc bucate pe care le ador, supe din pește, zeamă din iepure, salate ș.a. În plus, îmi place și să servesc masa, și să deservesc oaspeții, inclusiv să spăl vesela după ei, dacă aceștia au primit un confort și o satisfacție de la mâncarea mea. Dacă i-am hrănit cu câteva sute de grame de fericire alimentară, apoi spăl și vesela după ei!

 • unicamd unica.md Care este doza de nebunie, dacă este, în relația voastră?
 • Iurie Badicu Zona de nebunie a momentului este odihna în 4 și deplasările neplanificate. Facem escapade undeva, nu departe, dar foarte interesante, captivante și armonioase, atât în sânul naturii, cât și în localuri inedite. Iubim călătoriile.

 • unicamd unica.md Cum este soția ta, Elena?
 • Iurie Badicu Este o norocoasă, cu inteligență și rafinament. Feminină, frumoasă și punctuală.

13173929_220037615048387_8424060841308830013_n

Cele mai puternice aspecte ale personalității tale, în funcție de zodie

Putere, caracter, înțelepciune, toate definesc aspectele personalității noastre. Cu toții suntem puternici într-un anumit fel, iar dacă conștientizăm acel lucru am putea obține mai multe avantaje și foloase în drum spre succes. Astrologia oferă câteva informații esențiale în acest sens.

Femeia Balanţă - Personalitate, Caracter, Dragoste - Astrologie | Zodii

Se pare că fiecare zodie deține propriile calități ale personalității care o fac remarcată.

Berbec

Ești puternică și de neoprit atunci când îți dorești îndeplinit un ideal. Asigură-te că îți menții această energie chiar și în momentele în care simți că lucrurile nu merg așa cum ți-ai fi dorit. Ambiția pe care o ai este demnă de admirat, dar ai tendința de a renunța când situația devine dificilă. Pentru ca succesul să fie deplin, trebuie să reziști presiunilor. Berbecul este neînfricat.

Taur

Ești talentată, prețioasă și admirată. Nu-ți pune la îndoială munca depusă, ești optimistă în legătură cu dorințele pe care le ai, dar când nu lucrezi cu pasiune, îți pierzi interesul. Nu subestima niciodată ceea ce poți îndeplini, pentru că poți aspira către concretizarea unor lucruri mărețe. Ai parte de dragoste din belșug iar cei din jurul tău te apreciază pentru ceea ce ești. Ai încredere în abilitățile tale și în aspirațiile pe care le ai, pentru că vei reuși să le îndeplinești.

Gemeni

Ești inteligentă, grijulie și prietenoasă. Ai puterea de a transforma totul cu ajutorul cuvintelor. Depinde de tine dacă aceste schimbări sunt negative sau pozitive. Mercur este alături de tine atât cu negativism cât și cu pozitivism, iar acest lucru te poate transforma atât într-un dușman puternic cât și într-o prietenă de nădejde. Nu te gândi vreodată că ai putea fi nevrednică și nu îți pune la îndoială inteligența, ai calitățile necesare pentru a face schimbări pozitive în lume.

Rac

Ești adorabilă, iubitoare și inspiri încredere. Pasiunea ta nu ar trebui să fie văzută drept o slăbiciune. Îți iei puterea din ajutorul pe care-l acorzi celorlalți. Într-o lume plină de egoism și absurditate, ești o forță necesară. Există o putere în acțiunile tale pentru că poți crea și distruge cu ușurință. Amintește-ți întotdeauna să iubești pentru că lumea are nevoie de strălucirea pe care o emani.

Leu

Ești venerată și prețuită de cei din jur. Slăbiciunile pot apărea atunci când nu simți dragostea pe care ceilalți ți-o oferă, dar amintește-ți că ești admirată pentru personalitatea optimistă, deschiderea față de ceilalți și pasiunea pe care o dedici atunci când faci ceea ce îți place. Există o forță în interiorul tău care te ajută să te ridici în urma provocărilor care te doboară. Ai încredere în ea.

Fecioară

Ești concentrată și cu picioarele pe pământ. Poți deveni propriul tău inamic pentru că înțelegi cele mai întunecate părți ale oamenilor. Acolo unde ceilalți văd victorie, tu vezi slăbiciune și eșec. Cuvintele pe care le spui pot părea dure câteodată, așa că ai grijă cum le folosești și asupra cărei persoane. Învață să te admiri și să te respecți. Realizările tale nu sunt inutile, iar oamenii chiar te respectă și te admiră. Nu te opune propriei persoane.

Balanță

Ești diplomată, respectată și venerată. Balanța este condusă de bunătatea pe care Berbecul se străduiește să o arate celorlalți. Poți schimba opiniile celor din jur și poți purta măști care sunt indestructibile. Nimeni nu va ști cine ești, și nu va înțelege acest lucru, pentru că folosești cuvinte dulci și lovesc cu o armă care îi poate transforma celelalte zodii în adevărați rivali. Balanțele pot distruge cu bunătate, deci nu-i lăsa pe cei din jur să gândească altceva despre tine.

Scorpion

Tu întruchipezi puterea, transformarea și forța. Știi cum este să te întorci după ce ai experimentat înfrângerea. Scorpionul nu îi influențează pe ceilalți cum să gândească sau ce să spună. Ești o luptătoare condusă de Marte și Pluto, și știi ce înseamnă să intri într-o luptă și să o câștigi.

Săgetător

Ești filosoful, idealistul și campionul zodiacului. Nu te ascunzi niciodată în spatele cuiva, pentru că ești suficient de încrezătoare încât să faci și să spui ceea ce simți. Accepți provocările pentru că zodia îți este condusă de foc, iar acestui element îi face plăcere să fie supus testelor. De obicei ies învingători din orice competiție pentru că pot fi foarte încăpățânați când își propun. Mintea și spiritul îți sunt admirate. Continuă să lupți.

Capricorn

Ești meticuloasă, muncitoare și persistentă. Sunt momente în care poți deveni propriul tău dușman. Amintește-ți că ești mereu în vârf și că ai fost adus pe lume pentru a face lucruri mărețe. Nu îi permite neîncrederii să îți întunece judecata, ești capabilă de lucruri uimitoare. La fel ca Fecioara, poți deveni propriul tău inamic. Păstrează-ți concentrarea pe premiu și continuă să câștigi bătăliile. Capricornul întruchipează excelența și puterea, și știe cum să le folosească în moduri subtile.

Vărsător

Ești enigmatică, revoluționară și de neînvins. Spiritul unui Vărsător este acela de a face schimbări permanente și transformări sociale. Visurile tale sunt magnifice iar alături de viziunile pe care le ai, poți schimba norme sociale. Filosofia ta poate schimba minți iar acțiunile tale ne pot ajuta să înțelegem ce înseamnă să atingem limitele.

Pești

Ești o luptătoare, neînțeleasă, dar sigură. Peștii au nevoie să creadă mai mult în forțele proprii. Lupta lor este în interior, iar ceilalți nu pot vedea ce se întâmplă în mintea și în inima lor. Pot fi văzuți drept o forță slabă, dar în adâncul lor, sunt pregătiți să accepte orice provocare. Peștii își aleg luptele asigurându-se că le vor câștiga. Nimeni nu poate gândi ca tine pentru că le depășești percepția. Cicatricile bătăliilor tale sunt ascunse, și nu îi lași pe ceilalți să vadă situațiile prin care ai trecut.

sursa: www.elle.ro

#usideschise cu Igor Cuciuc: critica colegilor, istoria piesei 99 de cumătri, diaspora, onorariile

Pe invitatul nostru de astăzi l-am așteptat foarte mult să fie protagonistul emisiunii #usideschise. Este în lista de top a celor mai invitați artiști de muzică populară la evenimente, iubit de public și criticat de colegi. Cine este Igor Cuciuc și cum i-a fost parcursul muzical, aflați în interviul de astăzi!

Studiu: Fotbaliștii fac cel mai puțin sex într-o lună. Cele mai populare 8 sporturi și cum influențează ele viața sexuală

Un nou studiu sexual susține că a reușit să afle care sunt sportivii care se bucură cel mai mult de sex. Studiul realizat de un brand de nutriție sportivă susține că fotbaliștii ajung cel mai puțin la finalul fericit”. De asemenea, experții în sex spun că persoanele care joacă golf au parte de cele mai multe partide de sex.

Masa musculara - dezvoltarea masei musculare

Potrivit datelor, jucătorii de golf fac sex în medie de 12 ori pe lună – de peste trei ori pe săptămână. Urmați îndeaproape de dansatori, care au ajuns la 12 ori pe lună, și de halterofili, de 11 ori pe lună. Pe de altă parte, fotbaliștii au cele mai puține orgasme, doar de 3 ori pe lună, și s-au dovedit a fi și cei mai puțin încrezători în dormitor.

Sportivii care fac cel mai mult sex: Jucătorii de golf (de 12 ori pe lună, dansatorii (de 12 ori pe lună), halterofilii (de 12 ori), jucătorii de tenis (de 11 ori), fotbaliști (de 11 ori).

Cele mai populare 10 sporturi și cum influențează ele viața sexuală:

Antonia Hall, educator în domeniul sănătății sexuale, spune: Golful oferă beneficii hormonale, reducerea stresului și claritate mentală, toate asociate cu o performanță sexuală mai bună”.

Mai mult de jumătate (51%) dintre fotbaliști consideră că le-a îmbunătățit abilitățile sexuale. Fotbalul oferă un antrenament cardio grozav care crește forța și echilibrul benefic în dormitor”, a declarat Tina, M. Penhollow, profesor de știința exercițiilor fizice la Florida Atlantic University. Cercetările sugerează că femeile consideră că fotbalul este unul dintre cele mai atractive sporturi de urmărit.”

Alergare

Două treimi (66%) dintre alergători au declarat că acest sport i-a făcut să aibă orgasme mai bune. Tina adaugă: „Alergarea crește nivelul de testosteron și libidoul, ceea ce duce la un apetit sexual mai mare și la orgasme mai intense. Studiile au relevat că cuplurile care aleargă împreună fac sex mai des.”

Ciclism

Aproape jumătate (48%) dintre bicicliști spun că ciclismul le-a crescut capacitatea sexuală. „Cicliștii își dezvoltă forța părții inferioare a corpului, ceea ce le permite să exploreze multe poziții sexuale. De asemenea, mersul pe bicicletă oferă beneficii hormonale și claritate mentală cunoscute pentru creșterea plăcerii sexuale”, a adăugat Tina.

Yoga/Pilates

Practicarea regulată a yoga crește echilibrul și flexibilitatea, ceea ce poate extinde potențialul sexual, ajutând în același timp la prevenirea rănilor”, explică Antonia. „Practicanții de yoga sunt adesea confortabili și mai prezenți în corpul lor, ceea ce poate crește, de asemenea, apetitul sexual și senzualitatea.”

S-a demonstrat că yoga sporește flexibilitatea mai mult decât orice alt sport, după cum adaugă Tina: „Yoga poate crește cu adevărat conștientizarea corpului, vibrațiile, forța fizică și flexibilitatea.”

Tenis

Între timp, 38% dintre jucătorii de tenis spun că jocul le-a crescut libidoul, cel mai mare procent dintre toate sporturile. Antonia explică: Tenisul vă oferă toate beneficiile de care aveți nevoie pentru a fi la cel mai bun nivel sexual. Dezvoltă forța, echilibrul, cardio și crește în mod natural hormonii de bine.”

Plimbare / Drumeții

„Mersul pe jos sau drumețiile eliberează un sentiment de independență și un sentiment de realizare. Explorarea unor locuri noi poate ajuta la construirea încrederii, sporind fericirea și satisfacția.”

Înot

„Un program regulat de înot construiește mușchi puternici și duce la rezistență, la reducerea stresului și la o claritate mentală care îți sporește capacitatea de a rămâne prezent și de a te bucura în timpul intimității.”

Dans/Aerobic

Dansatorii au unele dintre cele mai active vieți sexuale, bucurându-se în medie de 12 ori pe lună și simțindu-se foarte încrezători și flexibili. Tina spune: S-a demonstrat că dansul favorizează sentimentele de poftă, senzualitate și senzualitate. Acest lucru se datorează faptului că îndemânarea și coordonarea necesare sporesc încrederea în propriile abilități și aptitudini, precum și consolidarea încrederii în cadrul unei relații.”

sursa

Designerii autohtoni care creează ii!
Articolul anterior
Chișinăuienii s-au bucurat în mișcare împreună cu echipa Unica Sport!
Articolul următor