Julio Iglesias: “După 22 de ani de căsnicie și cinci copii, pur și simplu n-aș mai putea respira fără ea”

Dragostea este viața însăși… Miranda este dragostea mea, partenera mea, prietena mea, confidenta mea, sprijinul meu constant și necondiționat.

separator
Cuando-ellas-los-prefieren-viejitos-Julio-Iglesias-y-Miranda-Rijnsburger

Soția mea este viața mea pe de-a întregul! După 22 de ani împreună și cinci copii în comun, pur și simplu n-aș mai putea respira fără ea. Când ești alături de femeia pe care o iubești, viața ta capătă un sens special. Să-ți împarți fiecare zi cu persoana pe care o iubești și te iubește, te împlinește, te face fericit și dă sens vieții tale. Femeile sunt mult mai generoase decât bărbații, iubesc mult mai profund, iubesc absolut.

julioiglesiasboda julio-iglesias-family-photo-460x382

bostDar nu este nicio formulă magică pentru a o întâlni pe femeia pe care o vrei pentru totdeauna. Sunt circumstanțe ale vieții… Viața a fost foarte generoasă cu mine, mi-a dat șansa extraordinară de a întâlni o femeie minunată. De asemenea este important să lupți pentru a o cuceri, când îți dai seama că, în sfârșit, o ai în fața ochilor.

Ne-am cunoscut dintr-o pură întâmplare, în 1991, în aeroportul din Jakarta. Ea era model și călătorea mult în vremea aceea. La fel și eu, pentru concertele mele. Circumstanțele vieții au făcut astfel încât drumurile noastre să se întîlnească. Când am văzut-o, am știut că era EA și îmi aduc aminte că i-am spus acest lucru prietenului care era cu mine atunci. Așa a început povestea noastră.

Sursa: http://www.revistatango.ro/

alte Articole interesante