Leonardo DiCaprio, la 40 de ani, tot singur. De ce!

Leonardo DiCaprio va avea mereu un loc special în inimile noastre datorită rolului în filmul “Titanic”. La cei 40 de ani, actorul arată foarte bine şi e încă celibatar.

separator
unica sl

Vedeta a dezvăluit pentru Esquire, de ce nu-şi poate găsi perechea: „Șase luni mă aflu ba într-o locaţie ba în alta, iar acesta nu este un lucru prielnic pentru o relaţie.” Într-un cuvânt, din cauza programului său super încărcat, duce lipsă de o viaţă personală.

Actorul a recunoscut că femeile pretenţioase şi cele răzbunătoare nu au nicio şansă cu el. Nici oportunistele nu îl cuceresc pentru mult timp. „Ce mă atrage la o fată e un lucru de care toţi bărbaţii sunt atraşi, pentru că e ceva real. Dacă sunt persoane bune”, spune Leo Di Caprio, dând speranţa că vor fi fericite alături de el toate fetele bune care sunt manechine de succes internaţional.

De asemenea, el a vorbit despre căsătorie – și a spus că ar vrea să lase lucrurile să se întâmple „natural”. „Adevărul este, că se va întâmpla când se va întâmpla”.

article-2267032-171C778E000005DC-169_634x451 загруженное (1)

Oricum recunoaşte că singura sa constantă dragoste este pentru mama sa.

Actorul a ales să dezvăluie pentru ziarul britanic “The Sun” că îşi dă perfect seama de rolul său în industria cinematografică: „Realizez că nu am cum să schimb cursul istoriei. Sunt actor, fac un film şi asta e tot. Trebuie să realizezi că suntem toţi clovni care pot fi închiriaţi cu ora. După ce succesul meu a fost imediat, nu am mai avut probleme cu banii. Banii m-au preocupat în timp ce creşteam. Să fiu în stare să-i cumpăr bunicii eşarfele pe care le dorea şi să nu îmi fac griji de costul lor a fost un lucru important. Sună ciudat, dar gândul ăsta m-a făcut fericit”.
Surse: http://www.cosmopolitan.com//, http://www.realitatea.net/http://www.glamourmagazine.co.uk/

Cum întârzii albirea părului
Articolul anterior
“Nu trece o zi fără să posteze un selfie, în care să i se vadă machiajul de seară, pe timp de zi. Sau ceasul. Sau maşina”
Articolul următor
Alte articole interesante