Mihai Gandraman: ” Femeie este ca o Regină! Trebuie să i te închini și să-i „slujești”!”

Este unul din cei șapte băieți Brio Sonores care cuceresc inimile femeilor de acasă și de peste Prut. Astăzi, aflăm secretele lui Mihai Gandraman. Pentru că nu oricine ar recunoaște că viața lui este condusă de 4 femei și că înainte de a face bani se visa a fi celebru. Nu vă spun toate secretele ci vă las pe voi să-l descoperiți.

separator

11224728_764939886938063_7420851831066660682_n

 • unicamdUnica Muzica preferată… a ta și a soției? De ce?

 • Mihai Muzica de calitate și cea de suflet, în special, cea duhovnicească. Ea transmite un mesaj nu doar frumos, dar mai e și magic. Te face sa priveşti cu alți ochi viața, să meditezi asupra faptelor tale, îți dă putere să simți alte vibrații. Ea m-a descoperit pe mine, iar eu la rândul meu o fac să fie auzită prin mine. Sper că îmi reușește.

 • unicamdUnica Muzica este cea care v-a unit?

 • Mihai Cu siguranță! Piesa pe care o fredona când am dansat pentru prima dată e cea care ne însoțește mereu în gând și suflet. Și sunt multe piese care ne plac și le cântăm împreună atunci când plouă afară. Muzica unește, ne completează, ne apropie.
11028348_803164806448904_6945541342934289425_n

 • unicamdUnicaCare au fost cele mai importante femei din viața ta și ce rol au jucat?
 • MihaiEle și acum sunt în viața mea și sunt 4 la număr. E vorba despre mama mea, soția mea și cele 2 prințese pe care le avem împreună. Mama este cea care mi-a dat viață și care m-a condus pe drumul cel bun. De la ea am învățat să iubesc și să dăruiesc iubire, să prețuiesc și să respect femeia. Diana, soția mea, este cea care mă susține și are grija de tot ce ma înconjoară. E cea care știe cum să treacă peste toate ca sa rămânem mereu o familie unită. E cea care are o putere de nedescris. E cea care are o feminitate unică, e cea care ma surprinde în fiecare zi şi mă așteaptă mereu cu zâmbetul ei acasă. Și, desigur, cele 2 prințese, Melania și Mihaela. Ele sunt cele care mă alimentează cu toată energia necesară. Ele sunt cele care mi-au schimbat existența, mă fac să uit de cele rele și îmi dau puterea și speranța în ziua de mâine.

11822773_797306223701429_9212726542201764625_n

 • unicamd Unica.mdPrima alegere din viaţă pe care ai considerat-o matură şi pe care ţi-ai asumat-o singur?
 • MihaiCea de a crea o familie!

 • unicamdUnicaLa început credeai că poți câștiga bani suficienți din pasiunea pe care o ai?
 • MihaiLa început munceam ca să devenim celebri. Era un vis comun. Nu ne gândeam la venituri. Aplauzele și aprecierile, cuvintele calde și urările de bine valorează mult mai mult decât hârtiile nominale.

 • unicamd Unica.mdCât de mult contează dragostea în creaţia ta?
 • MihaiDragostea este importanta în tot ceea ce facem, nu doar în creație. Fără acest sentiment divin suntem oameni goi pe dinăuntru, suntem lipsiți de spiritualitate şi de consistenţă.
 • unicamd Unica.mdPrin ce a fost important anul 2015?
 • MihaiAnul 2015 a fost un an deosebit, un an în care am învățat multe și care ne-a mai dat și lecții de viață. Un an care ne-a adus mult succes și speranțe în viitor. Totodată, ne-a mărit familia BrioSonores cu un nou membru, Vitaly Machunsky. Un tânăr talentat, cu vise mari și cu o voce inconfundabilă! 2015 a fost anul care ne-a dat multă putere, curaj și încredere pentru 2016.
 • unicamd Unica.mdDacă ai trage o linie acum, ce vise s-au împlinit și care urmează să se realizeze?
 • MihaiEu deja mă consider un om împlinit în toate. Dar pe lângă acestea, mai am și câteva vise și fac tot posibilul ca acestea să se realizeze. Nu-mi pierd speranța niciodată. Totuși, cel mai mult îmi doresc să le pot oferi un viitor prosper copiilor mei.
10406509_736135679818484_6638427356539063300_n

Viaţa ta – film sau realitate… Reality film

Iubirea e de culoare … Albă

Cea mai mare slăbiciune… Sunt mai multe

Cea mai bună calitate… Sufletist

Film sau concert de operă … Film și Opera
 Ce te atrage la o femeie – sinceritatea sau misterul… Sinceritatea ei misterioasa!

Despre ea…

Asociezi femeia cu … O Regină! Trebuie să i te închini și să-i „slujești”!

Soția te-a cucerit… Prin bunătatea ei!

Cea mai sexy parte a corpului ei este… Chiar vreți să ştiți?

La ea nu te satură niciodată …. Dragostea ei!

Peste 10 ani… La fel ca și acum: fericit și împlinit!!!

 • Text: Iulia Arnaut

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.com

Câteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.info

3 zodii de bărbați care te vor ține în palme!
Articolul anterior
Tutorial! Cum să-ți faci cea mai chic împletitură a anului 2016!
Articolul următor