Moldoveanul Nicon Caraman joacă rolul unui locotenent într-un lungmetraj filmat la Londra. Află în ce proiecte mai este implicat!

Nicon Caraman cucerește noi culmi în lumea cinematografiei. Să nu vă mirați dacă îl veți vedea, în curând, pe covorul roșu sau în filme alături de actori celebri. Moldoveanul, stabilit la Londra de mai bine de 3 ani, ne-a povestit despre cele mai noi proiecte în care este implicat, dar și cum o duce în capitala Angliei.

separator

Nicon Caraman Lieutenant Kowalski (Copy)

 • unicamd unica.md Cu ce te ocupi la moment?
 • Nicon Lucrez din greu asupra carierei. De ceva timp, merg la un curs intensiv de actorie și asta m-a ajutat foarte mult în ultima perioadă. Îmi dă încredere de sine și mă face să explorez unele personaje dintr-un  punct de vedere de care nu știam până acum. Citesc mult și de toate. Mai mult cărți de actorie, film-making, regie, montaj, tot ce ține de industria cinematografică. Trebuie să recunosc că citesc mai multe scenarii decât literatură artistică. Cu siguranță, profa de română n-ar fi foarte bucuroasă să audă asta de la mine. (zâmbește) Întotdeauna încerc să-mi fac timp pentru fotbal, cel puțin o dată în săptămână. Îmi place să alerg și să duc un mod de viață sănătos, asta îmi dă o stare de bine. Nu cred că  aș putea trăi fără fotbal. În timpul liber, mă ocup de propriile proiecte, scriu scenarii pentru scurt metraje și mă gândesc cum să le realizez.

 • unicamd unica.md În ce proiecte ești implicat acum?
 • Nicon

  La moment sunt implicat în două proiecte. Un film de lungmetraj, în care joc rolul unui locotenent care are misiunea de a salva și proteja batalionul pe care-l conduce. Bineînțeles, ca și în orice altă istorie, în cale îi apar multe obstacole pe care trebuie să le rezolve, dând dovadă de bărbăție, putere de caracter, dar și umilitate. Istoria are loc în viitorul apropiat, în timpul unui război nuclear, iar condițiile în care are loc acțiunea sunt mizerabile.

  Al doilea proiect este un serial web. Acum filmăm al doilea sezon. Am fost norocos să fiu chemat înapoi, pentru că personajul pe care l-am jucat inițial era doar pentru un singur sezon. Însă, pentru că producătorilor le-a plăcut ceea ce am făcut în sezonul anterior, au hotărât să includă personajul  și în al doilea sezon. Este o istorie foarte interesantă, care se desfășoară pe parcursul a 5 episoade, iar  personajul pe care îl joc este unul complex, care până la urmă are de ales între meserie și viață personală. Serialul va fi postat online, așa că fiți pe fază.

Nicon Headshot Hat (Copy)Nicon Lieutenant (Copy)


 • unicamd unica.md Care sunt ultimele tale succese de care ești cel mai mândru?
 • Nicon Succesul meu cel mai mare e că am posibilitatea să lucrez în numeroase proiecte și sa fiu competitiv ca și actor, să fiu solicitat și apreciat pentru ceea ce fac, dar și să supraviețuiesc într-un oraș plin de ispite, greutăți și încercări precum este Londra. Succesul este o chestie relativă și, să fiu sincer, dacă m-ai întrebat care sunt succesele pe care le-am obținut de când n-am mai vorbit, atunci cred că cel mai mare ar fi faptul că am crescut ca și artist, am învățat foarte multe și, cu siguranță, sunt mult mai recunoscător pentru că pot să fac ceea ce îmi place în pofida oricărui obstacol.
Nicon Caraman Director (Copy)Nicon Caraman Squad (Copy)

 • unicamd unica.md  Când mai revii în Moldova?
 • Nicon Acasă cu mare drag revin de fiecare dată, dar niciodată nu îmi plănuiesc vacanța din timp. Pe neașteptate e mult mai plăcut atât pentru mine, cât și pentru cei dragi. Bineînțeles, încerc să fiu acasă de sărbători sau, de curând, la nunțile prietenilor sau a foștilor colegi.

https://vimeo.com/161124045

O copilă luptă, cum poate ea, pentru a-și aduce acasă frații din orfelinat!
Articolul anterior
Designerul Irina Madan părăsește Moldova. Vezi în ce țară se va stabili!
Articolul următor
Alte articole interesante