NUNTA by AURA prezintă: Cătălin Botezatu: „Când doi se ceartă, trebuie să se împace…ca să nu profite al treilea”

Este cel mai popular designer şi cel mai râvnit burlac din România.  În exclusivitate pentru Nunta by Aura, Cătălin Botezatu vorbeşte despre prima lui dragoste, despre mama fiului său, dar şi despre femeia perfectă.

separator

HRS_FS__0096 (Copy)

Femeia este perfectă şi senzuală, atunci când… poartă doar o cămaşă bărbătească şi umblă cu picioarele goale prin casă. Atât, fără niciun accesoriu, atunci femeia emană senzualitate, sexualitate şi … romantism.


Ador să o urmăresc cu privirea atunci când … dezbracă nonşalant o rochie de seară, să îi privesc lenjeria frumoasă şi drumul către ceea ce nu se poate spune (zâmbeşte).

HRS_FS__0150 (Copy)

Aroma ei îmi aminteşte de … locurile exotice. Femeia trebuie mirosită şi la propriu şi la figurat… în zona gâtului şi a urechilor. Dacă eşti înebunit de aroma ei, atunci să ştii că ai găsit femeia perfectă.

Îi stă bine să-mi poarte cămaşa atunci când… vrea să fie sexy, naturală. Dacă femeia vrea să înnebunească partenerul, atunci trebuie să-şi pună cămaşa lui pe corpul gol.

Prima mea iubire a fost… o femeie mai în vârstă decât mine, căsătorită. Din fericire a divorţat pentru mine, apoi ne-am iubit 7 ani …  şi am făcut şi un copil.

Dragostea seamănă cu marea, deoarece… uneori poate fi liniştită, alteori – învolburată. Poate să te ducă în adâncuri sau te poate face să pluteşti. Dragostea pentru mine reprezintă totul, dacă nu iubeşti, înseamnă că nu exişti. Nimic după sănătate nu este mai important decât dragostea. Efectiv, fără ea mori pe dinăuntru.

Bărbaţii se întorc mereu … la femeia de acasă. De foarte multe ori suntem criticaţi că ne ducem în stânga sau dreapta, dar să ştiţi că aşa e mai bine, pentru că aşa realizăm cât de mult ne iubim femeia de acasă.

HRS_fs__9682 (Copy)

Femeia pleacă pentru că… nu este respectată, pentru că nu se simte iubită. Femeia se aruncă în braţele altcuiva cu totul, nu ca bărbaţii. Noi înşelăm şi ne întoarcem acasă, femeia – nu. Ea înşeală cu patos, cu nervi şi cu toată fiinţa ei.  Cred că femeia trebuie să plece atunci când nu este fericită.  În nici un caz nu trebuie să rabde violenţa, înjosirea şi maltratarea de dragul copiilor.

Când doi se ceartă… trebuie să se împace, ca să nu profite al treilea.

Nu mă însor pentru că… nu cred în dragoste oficializată la notar. Cred că oamenii se pot iubi până la adânci bătrâneţi fără documente şi ştampile.

Cititorilor le recomand… să înţeleagă că acest pas este un lucru minunat şi trebuie să facă din el un eveniment unic. De aceea, încercaţi ca această zi să vă aducă doar amintiri fabuloase!

HRS_FS__0414 (Copy)

Grătar de 9 mai: cum poți face cei mai gustoși mici de casă
Articolul anterior
Cum să purtăm pantalonii scurți la vară!
Articolul următor
Alte articole interesante