Poartă-ţi femeia de lângă tine cum ţi-ai purta sufletul, nu chiloţii!

Un blogger moldovean a decis să dea câteva sfaturi acelor bărbaţi care au uitat cum trebuie să se poarte într-o relaţie cu femeia iubită: 

separator
“Câte femei are un bărbat la viaţa lui? 2, 3, 10? Pe câte le ascultă, pe câte le înţelege şi mai mult decât atât: pe câte le lasă să treacă dincolo, în suflet, să umple golul lăsat de cea dinainte sau să adauge un val nou de prospeţime…”,  scrie cipileagavitali.wordpress.com.

m_modul-inedit-in-care-un-barbat-si-a-cerut-in-casatorie-femeia-iubita_1357208983_0

Un bărbat, oare câte momente le trăieşte lângă o femeie şi câte pur şi simplu le trece între două fumuri de ţigară şi o haină aruncată pe marginea patului? Răspund: suficiente pe de o parte şi suficiente pe cealaltă.

Într-un început simplu, un bărbat poate oferi unei femei putere, dragoste, încredere, câteva lucruri materiale, un zâmbet seducător şi un suflet pe jumătate dezgolit. O femeie vrea de la un bărbat mai mult decât atât. Pentru că pe celelalte deja le are. Ea e plină de încredere, respect, e frumoasă şi mai şi vine dintr-o familie înstărită. O femeie aşteaptă să-i fie cucerită lumea de poveşti cu prinţese şi orgoliu feminin. Să-i dea pur şi simplu cineva peste cap lumea. Să-i arate cât de imens e cerul şi cât de imense sunt visele ei. Să-i înţeleagă visele. Iar asta o poţi face nu pe o margine de pat, ci pe o margine de suflet.

În astfel de momente, unii bărbaţi fug, iar alţi bărbaţi ies din cameră să-şi pună toate gândurile într-o scrumieră. Doar că după ce fumează şi revin în cameră, tot pe femeia iubită vor să o vadă. Atunci, puşi în dilemă, bărbaţii ascultă, ba mai şi dau întrebări. Cu condiţia ca femeia de lângă să fie cu adevărat cea iubită şi el cu adevărat să nu-şi amintească de marginea patului.

slaba

Bărbaţii trebuie să fie puternici. Încrezuţi şi în stare să perceapă o femeie de la talpa piciorului până la buzele de culoare roşie. Să perceapă şi să sărute. Să cuprindă când trebuie şi să lase în linişte când e necesar. Să uite uneori de gândul că banii ar putea rezolva totul. Să transforme banii în cuvinte şi cuvintele în susţinere. Să nu ţină o femeie în palme, ci în braţe. Nu, nu obligatoriu în perne cu puf, ci în siguranţa unei zile de mâine, la fel de frumoasă. Să o ştie cuminte şi nebună, rebelă şi tăcută, doamnă şi amantă, frumoasă şi foarte frumoasă, dar întotdeauna a lui. Exact ca şi sufletul!

Poartă-ţi femeia de lângă tine cum ţi-ai purta sufletul. Poart-o în braţe, pe buzele tale şi pe umărul tău. Poart-o mândră şi fericită. Unică, frumoasă şi a ta. Ridic-o în aer, cât mai sus spre fericire şi las-o să-ţi spună bucăţi din sufletul ei. Poartă femeia de lângă tine cu dragoste şi din dragoste să-i asculţi tăcerea. Uneori oferă-i linişte, alteori frică şi de fiecare dată fii liniştea şi frica ei, ca să poţi să aduci pe prima şi să alungi pe cealaltă. Poartă-ţi femeia de lângă tine cum ţi-ai purta sufletul.

Şi atunci când îi vei simţi mâna ei pe umărul tău, să te întrebi: mulţi oameni sunt în viaţa ta, care ar vorbi cu tine despre tine?

*Citeste mai multe articole pe blogul :  http://cipileagavitali.wordpress.com/

Tatiana Heghea și-a desenat burtica!
Articolul anterior
Fiica GlucoZei va rămâne fără cadou de Anul Nou
Articolul următor
Alte articole interesante