Sergei Svetlacov:”Am ales numele fiului în cinstea lui Ivan Urgant”

Se numără printre artiștii ruși scumpi la vorbă. Rar când oferă detalii din viața personală. Reporterii portalului telesem.ru l-au descusut de secrete.

separator

Cum a reacționat fetița cea mare la noutatea că va avea un frățior?

Ne-am dorit ca ea să fie prima care află marea noutate. S-a bucurat enorm. Așa că pe tot parcursul sarcinii a vorbit cu burtica. Era mai entuziasmată decât noi.

45

L-ați numit Ivan în cinstea lui Ivan Urgant?

Desigur, relația de prietenie care o am cu el a fost un factor decisiv atunci când i-am ales numele copilului. Așa că va afla din interviu despre acest lucru. Nu știe că a fost atât de onorat.

Când aveți de gând să jucați nunta?

Dificil de spus. Pentru că o putem juca în orice moment. Nu ne complicăm cu acest lucru. Poate acum, peste un an sau peste cinci, când va crește băiețelul. Nu îmi doresc nuntă, aș vrea să aud cuvântul:”amar”.

p42371

Atât tu cât și soția activați în domeniul cinematografiei. Nu vreți să puneți pe roate un bussines?

Bună întrebare. Lăsăm acest pas pe seama urmaşului. Când va crește aș vrea să se ocupe de asta.

După divorț, altă căsătorie?

După 14 ani de căsătorie am divorțat de prima soție din cauza că ambii ne simțeam sufocați în acestă relație. Prima perioadă eram fericit deoarece puteam face orice, fără a cere permisiunea cuiva. Însă fericirea nu a durat mult. După o perioadă, am început să simt lipsa atenției. În viața mea era prea multă liniște. Așa că prietenii au decis să mă ajute și au început a-mi face cunoștință cu alte domnișoare. Ce-i drept, erau doar aventuri de moment. Când mi-am cunoscut actuala soție știam că nu îmi doresc o aventură, ci o relație de lungă durată. Am vrut un om alături de care să mă simt liniștit. O femeie care să mă aștepte cu drag acasă.

a7f6c7ebf94b2d8076020b8300fd50fa

15 buchete de mireasă colorate
Articolul anterior
Mariana Mihăilă suferă din cauza kilogramelor în…minus
Articolul următor
Alte articole interesante