Serghei Abalin:” Femeile sunt de vină”

De 10 ani este înconjurat doar de femei,dar niciuna dintre ele nu-i aparține, pentru că nu leagă relații amoroase la serviciu. De 8 ani cochetează cu televiziunea și întotdeauna a fost ajutat de femei. Recunoaște, această profesie l-a făcut mai responsabil. În ajun de 8 martie am aflat de la prezentatorul Serghei Abalin care sunt cele mai importante femei din viața lui.

separator

 

serghei

1.În ziua de azi tot mai mulți se conduc după ideea «nimeni, nimănui nu îi este dator cu ceva ». Ce crezi despre acest lucru?

Eu cred că cel care iubește trebuie să învețe să cedeze.

2. În secolul XXI bărbații și femeile s-au schimbat cu rolurile. Femeia devenind din ce în ce mai dominatoare…

Cred că acest lucru a fost posibil datorită ambelor părți. Femeile au luptat pentru  acest drept, să poarte blugi, să cumpere țigări, să conducă automobilul, să lucreze câte 10 ore pe zi sau să joace fotbal.

Iar ele, la rândul lor, au permis bărbaților să viziteze saloanele de frumusețe, să crească copii și chiar să încalțe pantofii cu toc și să danseze.

3. De ce totuși bărbații s-au relaxat atât de repede?

Păi cu binele te obișnuiești foarte repede! :)

168798_541069939269363_631829342_n

4. Bărbații, foarte rar vorbesc despre sentimentele lor. De ce?

Uite că aici greșești. Problema constă doar în faptul că noi vorbim în două limbi diferite, pentru că suntem de pe planete diferite. Noi, bărbații, de pe Marte- pe când voi, femeile, de pe Venera. Ne place și nouă să ne plângem, să ne exteriorizăm sentimentele doar că o facem altfel. Nu atât de deschis.

5. Ce apreciezi cel mai mult la o femeie?

Dispoziția bună. Ador femeile cu o poftă nebună de viață.  Îmi place femeia care știe să rămână mereu femeie: să aibă grijă de ea,să fie sensibilă, răbdătoare, gingașă, înțeleaptă și care poate iubi.

6. Cine sunt femeile care au lăsat o urmă importantă în viața ta?

Voi începe cu mama, ea nici nu are nevoie de multe comentarii. Bunicile, Ludmila și Alla, care mă iubesc enorm și îmi dau cele mai bune sfaturi. Profesoara Tamara Tiurin, care din clasele primare a observat că am talent de viitor jurnalist. Și producătoarea Angela Aramă care mă ajută enorm.

10647062_762425427133812_3985946712665360057_n

7. Care sunt întrebările de care bărbații fug?

E ok atunci când îi pui bărbatului întrebări dificile (despre politică, matematică sau alte domenii). Dar toți bărbații urăsc întrebările de genul: ”Dragul meu, mi-ai cumpărat deja cadou de 8 martie?:) ”

8. Cum ai de gând să o răsfeți pe mama de 8 martie?

I-am luat deja cadoul. Dar este secret.

text: Iulia Arnaut

Scapă de riduri în 7 zile cu această mască preparată acasă!
Articolul anterior
O moldoveancă face rochii pentru Nicole Sherzinger
Articolul următor
Alte articole interesante