Serghei Abalin:” Femeile sunt de vină”

De 10 ani este înconjurat doar de femei,dar niciuna dintre ele nu-i aparține, pentru că nu leagă relații amoroase la serviciu. De 8 ani cochetează cu televiziunea și întotdeauna a fost ajutat de femei. Recunoaște, această profesie l-a făcut mai responsabil. În ajun de 8 martie am aflat de la prezentatorul Serghei Abalin care sunt cele mai importante femei din viața lui.

separator

 

serghei

1.În ziua de azi tot mai mulți se conduc după ideea «nimeni, nimănui nu îi este dator cu ceva ». Ce crezi despre acest lucru?

Eu cred că cel care iubește trebuie să învețe să cedeze.

2. În secolul XXI bărbații și femeile s-au schimbat cu rolurile. Femeia devenind din ce în ce mai dominatoare…

Cred că acest lucru a fost posibil datorită ambelor părți. Femeile au luptat pentru  acest drept, să poarte blugi, să cumpere țigări, să conducă automobilul, să lucreze câte 10 ore pe zi sau să joace fotbal.

Iar ele, la rândul lor, au permis bărbaților să viziteze saloanele de frumusețe, să crească copii și chiar să încalțe pantofii cu toc și să danseze.

3. De ce totuși bărbații s-au relaxat atât de repede?

Păi cu binele te obișnuiești foarte repede! :)

168798_541069939269363_631829342_n

4. Bărbații, foarte rar vorbesc despre sentimentele lor. De ce?

Uite că aici greșești. Problema constă doar în faptul că noi vorbim în două limbi diferite, pentru că suntem de pe planete diferite. Noi, bărbații, de pe Marte- pe când voi, femeile, de pe Venera. Ne place și nouă să ne plângem, să ne exteriorizăm sentimentele doar că o facem altfel. Nu atât de deschis.

5. Ce apreciezi cel mai mult la o femeie?

Dispoziția bună. Ador femeile cu o poftă nebună de viață.  Îmi place femeia care știe să rămână mereu femeie: să aibă grijă de ea,să fie sensibilă, răbdătoare, gingașă, înțeleaptă și care poate iubi.

6. Cine sunt femeile care au lăsat o urmă importantă în viața ta?

Voi începe cu mama, ea nici nu are nevoie de multe comentarii. Bunicile, Ludmila și Alla, care mă iubesc enorm și îmi dau cele mai bune sfaturi. Profesoara Tamara Tiurin, care din clasele primare a observat că am talent de viitor jurnalist. Și producătoarea Angela Aramă care mă ajută enorm.

10647062_762425427133812_3985946712665360057_n

7. Care sunt întrebările de care bărbații fug?

E ok atunci când îi pui bărbatului întrebări dificile (despre politică, matematică sau alte domenii). Dar toți bărbații urăsc întrebările de genul: ”Dragul meu, mi-ai cumpărat deja cadou de 8 martie?:) ”

8. Cum ai de gând să o răsfeți pe mama de 8 martie?

I-am luat deja cadoul. Dar este secret.

text: Iulia Arnaut

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.com

Câteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.info

Scapă de riduri în 7 zile cu această mască preparată acasă!
Articolul anterior
O moldoveancă face rochii pentru Nicole Sherzinger
Articolul următor