Sergiu Bezniţchi – mai slab cu 20 kg! Află cu ce proiect grandios revine în faţa publicului!

Fostul prezentator al Deșteptării de la Jurnal TV, Sergiu Beznițchi, după o perioadă de repaus, revine în forță cu o nouă imagine!

separator

Deși a fost nelipsit din spațiul public, fiind permanent prezent la diverse prezentări și workshopuri, reapare în atenția publicului cu un nou proiect de televizune, care ar putea fi interpretat de fapt ca realizare a unui vis…

IMG_4514

Ai dat jos 20 de kilograme! Ai ținut un regim alimentar strict sau ai făcut și sport în toată această perioadă?

Nici mie, încă, parcă nu-mi vine a crede că am dat jos 20 de kg. Când mă uit la cântar și în oglindă mă întreb: ”Oare de cînd n-am mai fost așa?”. M-am obișnuit deja cu asta. În toamna anului trecut am luat decizia, în sfârșit, să scap de kilogramele în plus. Mulțumesc și scumpei mele soții care m-a susținut în această pornire. Am avut o consultație de o oră cu Galina Tomaș, am discutat despre echilibrul alimentar, despre ce-i bine și nu-i prea bine să mănânci, când, cât și, fixând și un program individual de mișcare, de trei ori pe săptămînă, am pornit la drum. Cel mai important ingredient aici este DECIZIA. Pentru că nimeni nu te poate verifica unde și la ce oră ”furi” un biscuit sau o ciocolată de undeva. Trebuie să fii onest cu tine însuți mai întâi, restul e predictibil 100 %.

IMG_4474v1

Ce te-a determinat să te apuci de shaping, cum a fost drumul și cât de mulțumit ești de rezultat?

Știam că UNICA are rezultate, acest lucru îl știe toată lumea. În plus, faptul că ne cunoșteam cu Galina de mai mult timp, m-a făcut să vin să-i cer sfatul. Mai cu seamă că e medic de specialitate. Și atunci, surprinzător poate, am aflat că organismul unui bărbat tot are abdomen și mușchi oblici. N-am vrut să trag de fiare, am vrut să fac exerciții de bază, pentru a scăpa de țesutul adipos în exces și pentru a-mi tonifia mușchii. Recunosc, am avut de luptat puțin la început cu ispitele alimentare, care mi s-au format timp de decenii, dar odată luată DECIZIA, nimic nu mi-a stat în cale. Acum îmi este mult mai ușor, pentru că am alte obiceiuri de alimentație și mișcare. Referitor la rezultat…,  încă poate fi îmbunătățit!

IMG_4581

Care a fost reacţia celor din jur la felul cum arăţi acum?

La capitolul ”pierdere de kilograme” i-am uimit pe cei care nu m-au văzut vreo câteva luni și brusc am dat ochii. Multă lume când mă vede mă întreabă: ”Ai slăbit de bună voie?” Înțeleg că se îngrijorează pentru mine. Confirm pentru toată lumea, acest lucru s-a întîmplat voit, cu ajutorul Domnului. Nu mi-am propus să uimesc pe nimeni, din start, cu atât mai mult în cele ce urmează. Zinaida Julea, marea artistă a neamului nostru, la o întâlnire pe care recent am avut-o, mi-a zis în glumă că dacă mai pierd vreun kilogram, atunci nu mai stă de vorbă cu mine!  Chiar dacă și mai pierd vreun kilogram-două, am să fac așa ca să nu se observe, pentru că vreau să pot vorbi cu oamenii, mai ales cu oamenii mari.

IMG_4645 (1)

Cum s-a născut ideea proiectului şi ce reprezintă el din punctul tău de vedere?

Proiectul care va fi lansat în curând pe unica.md s-a născut din comunicare. La un “suc” din idei cu Galina. O banală întrebare ”Ce-ar fi dacă?…” s-a transformat într-un inocent ”De ce nu?..” Și atunci m-am gândit că fiecare om, din copilărie și până aproape de maturitate, visează să devină cineva, aspiră să facă ceva. Dar viața nu întotdeauna se așterne așa cum ne dorim noi. Iar circumstanțele care influențează acest lucru sunt diferite: părinții, societatea, situația politică, zona geografică. Și, apăru întrebarea: ”Ce-ar fi dacă am afla care sunt cele mai ascunse vise din copilăria și adolescența personalităților din toate domeniile, oamenilor realizați, cu cariere în spate?” Echipa noastră și-a propus să afle ce vroiau să devină marile personalități și n-au devenit și, ce-i mai important, să transforme acele vise în realitate.

IMG_4691

Aţi început deja filmările?

Acum se adună și se pregătesc toate ingredientele, or, acestea sunt cele mai importante într-o producție. Aici intră toate ideile, toate dezbaterile, toate schițele, multe foi scrise și rescrise, multe telefoane date, multe întâlniri, ca într-un final să faci filmări de calitate și să oferi publicului moment unice din viețile oamenilor mari.

IMG_4673 IMG_4710

Când va fi „on air” prima ediţie?

Vom lăsa lumea să sărbătorească prima jumătate de mai (asta îmi aduce aminte anul acesta de prima jumătate a lui ianuarie) după care, la sfârșit de primavară,  vom lansa acest serial care-și propune să fie bilunar cu o durată medie de un sfert de oră. Sper să vă îndrăgostiți de fiecare episod în parte și să le așteptați pe cele ce urmează cu sufletul la gură.

v1

 Curios, care a fost visul tău?

Mulți copii din generația mea visau să devină cosmonauți și asta grație propagandei puternice, pe care o făcea Uniunea Sovietică în lupta sa de cucerire a spațiului. Și eu eram unul din ei. Vroiam să devin cosmonaut. Dar viața a luat-o un pic în altă direcție…

IMG_4382 IMG_4434

Coordonator proiect: Victoria Sănduță

Foto: Ala Melnic

Stilist: Anna Artiuhova

Make-up: Polina Niculcea

richstory_logoRich Story
Chisinau, b-dul.Decebal 23
Tel: 505-511; 505-518; 505-551;
Fax: 505-512, e-mail: company_mold@mail.ru

Masa de sărbători – aliatul siluetei tale!
Articolul anterior
Cel mai frumos dans de umbre. Clipul cu milioane de vizualizări
Articolul următor
Alte articole interesante