Sfaturile unui bărbat divorțat după 16 ani de căsnicie!

Sfaturile au fost împărtăşite de Gerald Rogers pe o reţea de socializare după ce a pierdut-o pe femeia vieții sale. Postarea a luat în numai 11 zile peste 2 milioane de vizualizări.

separator

p_14767_766x350-10-85

1. Nu te opri niciodată din a o curta, din a avea întâlniri cu ea. Nu uita niciodată acest lucru şi nu deveni niciodată leneş în dragostea ta.

2. Protejează-ţi inima. Aşa cum te-ai angajat să fii protectorul inimii ei, trebuie să o păzeşti şi pe a ta cu aceeaşi vigilenţă. Iubeşte-te pe tine însuţi întru totul, iubeşte lumea deschis, însă acolo în inima ta trebuie să existe un loc special în care nimeni nu trebuie să intre cu excepţia soţiei tale.

3. Îndrăgosteşte-te iar şi iar, chiar dacă nu mai sunteţi aceiaşi oameni care eraţi atunci când v-aţi căsătorit. Întotdeauna luptă-te să îi câştigi inima aşa cum ai făcut-o în perioada în care o curtai.

4. Întotdeauna încearcă să vezi ce este mai bun în ea.

Nu este treaba ta să o schimbi sau să o “repari”… treaba ta este să o iubeşti aşa cum este fără nicio aşteptare că se va schimba vreodată. Şi dacă se schimbă, iubeşte ceea ce devine.

6. Nu o învinovăţi niciodată dacă tu devii frustrat sau mânios. Te simţi aşa deoarece se declanşează ceva înăuntrul tău. Sunt emoţiile tale, problemele tale. Când te încearcă asemenea sentimente, acordă-ţi ceva timp şi vei înţelege că este vorba de acel ceva din interiorul tău care cere să fie vindecat.

7. Când este tristă sau supărată, trebuie să o ţii în braţe, să simtă că eşti stâlpul pe care se poate sprijini pentru totdeauna. Nu fugi când este necăjită. Stai lângă ea şi demonstrează-i că nu pleci nicăieri. Ascultă ce are de spus dincolo de cuvinte şi emoţii.

Sursa : garbo.ro

Evelina Khromchenko: Spaima femeilor care se îmbracă urât
Articolul anterior
Impresionant! Acest băieţel de opt luni face gimnastică alături de mama sa
Articolul următor
Alte articole interesante