Toto Cutugno: “Au fost patru, cinci femei însemnate în viața mea”

Are 71 de ani și o viață tumultoasă în spate. A iubit 5 femei, a pierdut 2 gemeni până la naștere și a divorțat anul trecut, găsindu-și o nouă iubită. Cine mai crede că la 70 nu ai dreptul să te simți ca la 20?

separator
Toto-Cutugno-Bucuresti

S-a născut la 7 iunie 1943, în provincia Massa din Italia. În copilărie, mama îl alinta pe Salvatore, numindu-l Toto.

Tatăl său a fost marinar (subofiţer) şi dragostea de mare s-a transmis copiilor săi. Toto de mic înota ca un peşte, iar cînd ajunge flăcău, tot timpul îl petrece pe malul mării.

La 7 ani, Toto devine toboşar în trupa tatălui. Sanremo 1980 Toto Cutugno solo noi

Familia salută îndeletnicirile fiului, dar numai în calitate de hobby. Şi atunci, cînd a ajuns să-şi aleagă un drum în viaţă, s-a decis că Toto va fi contabil. Acesta, fiind băiat ascultător, obţine diploma de contabil.

Devine cunoscut, după participarea (în 1976) şi cîştigarea trofeului Festivalului de la San Remo, în 1980, cu hitul „Solo noi„. 

Pe Carla, viitoarea soție a cunoscut-o într-o staţiune balneară, în 1967. S-au întîlnit o lună, după care Carla l-a prezentat părinţilor. Cînd mama Carlei, seniora Cezara, l-a văzut atît de smolit, cu plete negre pe spate, îmbrăcat în bermude, maiou şi bascheţi, a rămas şocată. „Carla, el cine-i? Ţigan?”. „Mama, el este un băiat minunat”, a zis fata îndrăgostită. În 1977, ei s-au căsătorit. Carla, în curînd, rămîne însărcinată cu dupleţi. Toto visa să aibă, cel puţin, patru copii. Însă, a avut nenorocul de a alege s-o salveze pe Carla sau pe micuţi. Bineînţeles, că Toto a pledat pentru femeia dragă. Soţii Cutugno n-au mai putut avea copii. Deşi Toto, totuşi are un băieţel, dintr-o relaţie extraconjugală cu Nicolo. Feciorul Nico s-a născut în 1988.

descărcareÎn 1990, Toto Cutugno cîştigă Eurovisionul din Saraevo, după 26 ani de la prima victorie a italienilor la acest concurs. El ia Premiul Mare, interpretînd piesa “Insieme”.

Toto Cutugno a iubit în sensul profund al cuvântului foarte puține femei

“Au fost patru, cinci femei însemnate în viața mea, și fiecare dintre ele m-a făcut să cresc și să mă transform. Și am fost foarte fericit alături de fiecare dintre ele.

Soția mea a avut cel mai greu job din lume: se ocupa de mine. Probabil că de aici vine superioritatea femeilor, din felul în care știu să dăruiască și să se sacrifice. Da, femeile sunt superioare bărbaților, în primul rând pentru că ele dețin un lucru cu adevărat special, unic, miraculos, care le situează mai presus de orice: faptul că ele dețin dreptul la maternitate, faptul că ele nasc și devin mame și se dăruiesc, mai departe, copiilor lor. Un bărbat, un tată, dacă-și pierde soția, aproape întotdeauna își va cauta și își va găsi o altă femeie care să-i stea alături mai departe. Pentru că un bărbat nu poate sta singur, nu se descurcă, nu are forță să meargă mai departe de unul singur. Pe când o femeie cu copii, dacă-și pierde soțul, aproape întotdeauna alege să rămână singură, pentru că se gândește la propriii copii. Și asta demonstrează curaj, forță, spirit de sacrificiu…”

646x404

Cu 4 ani în urmă, Toto a divorțat de soția sa pentru a fi împreună cu iubita Betty, iar în martie anul trecut s-a operat de cancer la prostată.

De-a lungul carierei, artistul italian a compus peste 400 de melodii și  a vândut peste 150 de milioane de albume.

Surse: http://www.revistatango.ro/

http://moldova-suverana.md/

Scapă de celulită, riduri și cearcăne cu un singur aliment!
Articolul anterior
Când nu se fac nunți în 2015!
Articolul următor
Alte articole interesante