Victor Micuşa „Soţia mea stă în rând la aranjat, ca şi toate clientele!”

Acasă , nici măcar de dragul femeii iubite nu-l vei vedea cu fierul de călcat în mână. Pentru că nu calcă, nu spală  rufe şi nu face curăţenie în casă. Nu-i place să se implice în lucruri care-l plictisesc. În schimb, fără nicio problemă o ajută la bucătărie. Este iscusit la gătit carnea şi pregătit conservăturile.

La muncă  este hair stylist-ul preferat de cea mai mare parte a femeilor mondene. Pe toate le abordează doar din punct de vedere profesionist. Ţine prea mult la imaginea sa ca să se joace cu partea frumoasă a omenirii.

Victor Micușa:

‘‘De dragul soţiei şi a socrilor am făcut facultate. Cineva m-a învăţat cândva să-mi aleg femeia în aşa fel încât la bătrâneţe să am cu cine vorbi. Eu am ales intuitiv. Am întâlnit-o la o discotecă studenţească.  Aveam 25, ea 20 de ani . Ne-am plăcut reciproc şi suntem împreună până în prezent.

Din start am fost primit rece în familia soţiei, pentru că părinţii ei îşi doreau un ginere cu studii. Diana este dintr-o familie de intelectuali. Socrul meu este doctor habilitat în ştiinţe matematice, iar soacra este matematician. Pe atunci, socrul era şi deputat în primul parlament.

Datorită lor am mers la Universitatea  Agricolă să fac economie şi gestiune.

Am imunitate la femei frumoase. Am 25 de ani de când lucrez în domeniu şi am învăţat să mă apăr de femei. Cea care îşi dă capul pe mâinile mele poate fi fiica, prietena, iubita  sau mama unui alt client de-al meu. Pentru că ţin la imaginea mea, m-am dezvăţat să flirtez.

În familia mea deja nu mai este loc de gelozie. I-am explicat din start soţiei mele în ce constă meseria de hair stylist. Ea niciodată nu va face crize de gelozie, dacă mă va surpinde cu cineva la o terasă.

Acum eu fac banii, ea îi calculează

Afacerea aparţine familiei. I-am cerut Dianei, la un moment dat să facă contabilitate, ca să gestioneze această afacere.Acum  în familie ea este responsabilă de gestionarea banilor, atât timp cât eu îi aduc în casă.

Luptăm cu shopping-ul şi ne reuşeşte!

Nu-mi place să fac shopping, ea îl adoră, aşa că îi dau verde la cumpărături .

Soţia este un shopaholic înrăit. Câţi bani are cu ea, toţi îi cheltuie. Acum am mai simplificat cheltuielile.  După discuţii aprinse am ajuns la concluzia că trebuie să ne punem poftele-n cui, dacă vrem să avem o casă.

Acasă, eu sunt şef la bucătărie!

Sunt lucruri pe care refuz să le fac, pentru că nu-mi plac: nu calc, nu spăl rufe şi nu fac curăţenie în casă. În rest îmi place să fac mâncare, dacă e nevoie. Sunt expert la gătit carne şi conservături. Așa  împărţim obligaţiunile pe roluri.‘‘

Text: Olga Chirica

alte Articole interesante