Victor Micuşa „Soţia mea stă în rând la aranjat, ca şi toate clientele!”

Acasă , nici măcar de dragul femeii iubite nu-l vei vedea cu fierul de călcat în mână. Pentru că nu calcă, nu spală  rufe şi nu face curăţenie în casă. Nu-i place să se implice în lucruri care-l plictisesc. În schimb, fără nicio problemă o ajută la bucătărie. Este iscusit la gătit carnea şi pregătit conservăturile.

La muncă  este hair stylist-ul preferat de cea mai mare parte a femeilor mondene. Pe toate le abordează doar din punct de vedere profesionist. Ţine prea mult la imaginea sa ca să se joace cu partea frumoasă a omenirii.

Victor Micușa:

‘‘De dragul soţiei şi a socrilor am făcut facultate. Cineva m-a învăţat cândva să-mi aleg femeia în aşa fel încât la bătrâneţe să am cu cine vorbi. Eu am ales intuitiv. Am întâlnit-o la o discotecă studenţească.  Aveam 25, ea 20 de ani . Ne-am plăcut reciproc şi suntem împreună până în prezent.

Din start am fost primit rece în familia soţiei, pentru că părinţii ei îşi doreau un ginere cu studii. Diana este dintr-o familie de intelectuali. Socrul meu este doctor habilitat în ştiinţe matematice, iar soacra este matematician. Pe atunci, socrul era şi deputat în primul parlament.

Datorită lor am mers la Universitatea  Agricolă să fac economie şi gestiune.

Am imunitate la femei frumoase. Am 25 de ani de când lucrez în domeniu şi am învăţat să mă apăr de femei. Cea care îşi dă capul pe mâinile mele poate fi fiica, prietena, iubita  sau mama unui alt client de-al meu. Pentru că ţin la imaginea mea, m-am dezvăţat să flirtez.

În familia mea deja nu mai este loc de gelozie. I-am explicat din start soţiei mele în ce constă meseria de hair stylist. Ea niciodată nu va face crize de gelozie, dacă mă va surpinde cu cineva la o terasă.

Acum eu fac banii, ea îi calculează

Afacerea aparţine familiei. I-am cerut Dianei, la un moment dat să facă contabilitate, ca să gestioneze această afacere.Acum  în familie ea este responsabilă de gestionarea banilor, atât timp cât eu îi aduc în casă.

Luptăm cu shopping-ul şi ne reuşeşte!

Nu-mi place să fac shopping, ea îl adoră, aşa că îi dau verde la cumpărături .

Soţia este un shopaholic înrăit. Câţi bani are cu ea, toţi îi cheltuie. Acum am mai simplificat cheltuielile.  După discuţii aprinse am ajuns la concluzia că trebuie să ne punem poftele-n cui, dacă vrem să avem o casă.

Acasă, eu sunt şef la bucătărie!

Sunt lucruri pe care refuz să le fac, pentru că nu-mi plac: nu calc, nu spăl rufe şi nu fac curăţenie în casă. În rest îmi place să fac mâncare, dacă e nevoie. Sunt expert la gătit carne şi conservături. Așa  împărţim obligaţiunile pe roluri.‘‘

Text: Olga Chirica

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.com

Câteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.info

Încă un videoclip cu tentă socială a trupei „Lume”: “Siguranța-n trafic înseamnă viață!”
Articolul anterior
Au fost inventați pantofii cu toc detașabil!
Articolul următor