Vitalie Cojocari: “Încă mai sunt euforic la gândul că este soția mea”

Scrie despre politică, corupție, sărăcie, mizerie și alte lucruri urâte, care duc țara de râpă. Tocmai de aceea, nici prin cap să-mi treacă că dincolo de jurnalistul care scrie direct și dur, se ascunde un familist drăgăstos, care le adoră pe cele două femei din viața lui: Maia, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 13 ani și Natalia, rodul iubirii lor.

separator

 • unicamd Unica.mdCine este femeia din spatele bloggerului Vitalie Cojocari?
 • VitalieÎn primul rând, mă feresc să mă prezint – blogger. Nu de alta, dar noțiunea a fost terfelită într-un hal fără de hal la Chișinău de mulți indivizi care și-au vândut sufletul pentru 50 de euro. Așa că sunt un jurnalist cu blog, asta sună mai aproape de ceea ce mă reprezintă. Iar femeia din spatele meu este, de fapt, mereu alături de mine, niciodată în urmă. Mergem alături știind că ne putem baza unul pe celălalt. Este o femeie cu o cultură generală uriașă, de la care învăț în fiecare zi câte ceva. A făcut muzică, a făcut filologie, a făcut jurnalism, acum face alte lucruri interesante… Maia este genul care se reinventează de fiecare dată și asta mă inspiră.

12804337_10153999623419533_1697857802_n

 • unicamd Unica.mdCe te-a făcut să te îndrăgostești anume de ea?
 • VitalieOchii. Clar, ochii. Mari. Albaștri. Nu există ochi mai frumoși pe lumea asta. Și felul în care îmi vorbește. Modul în care mă citește. Amestecul de fragilitate și putere care izvorăște din ea. Numai eu știu cât de puternică și fragilă poate fi.
 • unicamd Unica.mdPrin ce se deosebește de alte femei?
 • VitalieA fost femeia pe care am văzut-o și cu care am știut că o să mă căsătoresc. Bine. Nu era un gând clar, pe care îl percepeam ca atare. Cert este că știam asta cu sufletul, fără să conștientizez cu rațiunea. Am fost așa de norocos că am găsit-o. Nu-mi imaginez ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu o invitam atunci în oraș, dacă un gram de sfială m-ar fi făcut să nu fac pasul. Dacă nu încercam să o cuceresc. Uf, uneori, pur și simplu ai noroc în viață.

12767234_10153999623444533_1288441313_n

 • unicamd Unica.mdCe apreciezi cel mai mult la soția ta?
 • VitalieFaptul că reușim să ne completăm reciproc. Încă mai sunt euforic la gândul că este soția mea. Că m-a ales pe mine. Că își împarte fericirea, dar și necazurile cu mine. Îmi place ideea de căsătorie, de familie, îmi place la nebunie.
 • unicamd Unica.mdCum e să trăiești cu două femei în casă?
 • VitalieNatalia este atât de… fetiță, atât de atentă la detalii, încât trebuie să fiu de două ori mai atent, mai îngrijit, mai ferchezuit. În plus, sunt de două ori mai iubit. Eu am două fetițe așa de frumoase acasă că nu-mi vine să cred cât de norocos sunt.
12782488_10153999623409533_1284379574_n12784198_10153999623439533_249704684_n

12788019_10153999623459533_1082612210_n

 • unicamd Unica.mdCum le surprinzi de Sărbători?
 • VitalieÎncerc să fiu împreună cu ele. Am o meserie complicată. Și timpul meu este drămuit. Așa că sper să putem fi împreună, că de asta trăiesc eu pe lume – să fiu împreună cu familia mea, cu fetițele mele.
 • unicamd Unica.mdCine e director în casă?
 • VitalieDirector? Depinde al cărei direcții? Pentru că noi ne completăm. Maia este director categoric la direcția de sănătate a familiei. Știe să ne pună pe picioare când răcim. Eu, în schimb, sunt directorul cinematografic, aleg filmele pe care urmează să le vedem.

12804362_10153999623434533_1624073980_n

 • unicamd Unica.mdIubirea după ani de convieţuire este…
 • VitalieTot iubire. Este păcat să fie altceva. Noi ne schimbăm, dar iubirea rămâne, trebuie să rămână.
 • unicamd Unica.mdCe defecte te atrag la ea?
 • VitalieBună întrebare. De multe ori mă prind la gândul că, de fapt, noi ne îndrăgostim de defecte. Ochii albaștri au fost un defect genetic. Iar Maia are cei mai frumoși ochi albaștri din lume. Cred că îmi plac toate defectele ei. Toate. Un exemplu, nu vrea să conducă în Bucureștiul acesta aglomerat. Sunt nevoit să fiu șoferul ei personal. Și îmi place. Îmi place să știu că are nevoie de mine.

12804310_10153999623429533_1224648191_n (1)

 • unicamd Unica.mdCare este cheia unei relații reușite?
 • VitalieÎncrederea, dragostea, respectul. Nu neapărat în această ordine. În același timp, nu cred că există o rețetă care poate fi aplicată de toată lumea. Ideea este că trebuie să găsești un echilibru. Un echilibru care să te facă fericit…
 • unicamd Unica.mdCare este cel mai mare vis al vostru în acest moment?
 • VitalieSă ne rupem un pic din tot ce facem și să petrecem legat vreo câteva săptămâni doar noi trei.

12788301_10153999623449533_471220928_n

 • unicamd Unica.mdCrezi că un bărbat iubește altfel decât o femeie?
 • VitalieProbabil. Deși cred că noi ne raportăm diferit la dragoste, dar iubim la fel. În fața dragostei suntem egali, așa că nu putem să nu iubim la fel.
 • unicamd Unica.mdCare sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac femeile în relația cu un bărbat?
 • VitalieCea mai mare greșeală a unei femei este să iubească un bărbat greșit. Altfel, ce să zic? Femeile, ca și bărbații, greșesc la fel de mult într-o relație. Nu pot să fac o discriminare în acest sens.
 • unicamd Unica.mdCe calități îi lipsesc femeii zilelor noastre?
 • VitalieMi-e greu să spun. Mie îmi place femeia din zilele noastre. Îmi place foarte mult. Are mai multă încredere în ea. Este mai decisă să-și ia soarta în mâini. Poate rezista mai bine presiunilor societății. Pe de altă parte, cred că-i lipsește ceva din misterul femeii din alte epoci. Mă rog, nu știu dacă le poți avea pe amândouă.
 • unicamd Unica.mdDe ce sunt atât de multe femei singure în ziua de azi?
 • VitaliePentru că sunt foarte mulți bărbați singuri. Glumesc. Dacă este să vorbesc serios, acest lucru este mai puțin important. Nu înțeleg, de ce trebuie să punem presiune pe femei – că trebuie să fie obligatoriu cu cineva. De altfel, am observat un curent nou, în special pe internet, curent în care femeile încearcă să descopere frumusețile vieții de burlăcițe. Este o lume modernă, femeile își pot vedea singure de viața lor, iar societatea moldovenească ar trebui să înțeleagă asta. O femeie nemăritată nu este o femeie cu handicap. Oare o să priceapă asta moldovenii? Altfel, dacă ai de ales, să stai împreună cu un bărbat rău, rău în sensul negativ al cuvântului, sau să stai singură… Eu cred că e mai bine singură.

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.

separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.comCâteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.

separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.infoAre un nou iubit? Tany Vander, în brațele unui bărbat!
Articolul anterior
Angela Gonța este „înjurată” de fiica sa!
Articolul următor