Zece milioane de oameni au fost ochi și urechi la videoclipul ce l-a realizat

Faceţi cunoştinţă cu regizorul Roman Burlaca, cel care a ieșit din anonimat după colaborarea de succes cu proiectul Carla`s Dreams. Un tânăr cu o atitudine debordantă, creativitate şi multă ambiţie. Este pasionat de regie de la o vârstă fragedă, iar pasiunea sa pentru film nu a încetat să crească. Ar fi bine să-i reţineţi numele, deoarece la doar 23 ani a devenit unul dintre cei mai vânați regizori de videoclipuri de la noi din țară.

separator
10468109_783646685020634_7173858506083504265_n

Prima alegere din viaţă pe care ai considerat-o matură şi pe care ţi-ai asumat-o?

– Nu știu dacă pot asocia deciziile actuale cu noțiunea de matur, dar, cu siguranță, una asumată a fost deschiderea studioului, care implică responsabilități pe care le-aș putea clasifica ca fiind mature.

Ce visuri aveai când erai mic şi în ce măsură s-au împlinit?

– Aveam aceleași vise pe care le au toți copiii. Din observații personale am remarcat că oamenii care sunt obsedați de vise, de obicei, ratează. Prefer să nu am scopuri, mai degrabă, un vector de viziune.

11071421_822651121105170_7595898729967959666_n

Crezi că poți câștiga bani suficienți din pasiunea pe care o ai?

– Nu cred că mi-am pus această întrebare vreodată. Și nu că n-ar conta, dar banii vin, cumva, ca și rezultat, nu ca și scop. Deocamdată, nu putem vorbi despre foarte mulți bani făcuți. Dacă am analiza un raport investiție-profit,  am fi, categoric, departe de bani câștigați.

Cât de mult contează dragostea în creaţia ta?

– Dragostea este, probabil, cel mai frumos sentiment pe care noi, oamenii, suntem capabili, în general, să-l simțim, de aceea incontestabil generează surse de inspirație.

12311126_936762193027395_1686105016657537577_n

Ești regizor. Sunt sigură că privești destul de multe filme. Pe care l-ai vizionat de mai multe ori?

– Aici am zâmbit. Din lipsă de timp și program mega încărcat, mi-am dat seama că, de fapt, nu privesc atât de multe filme, dar, aș remarca filmul lui Roman Polanski “The Pianist”.

Ce te-a educat cel mai mult: familia, școala, societatea, cărțile?

– Toate la timpul lor. Familia pune temelia; școala e direct proporțională cu voința fiecăruia de a se dezvolta; societatea, nu cred că e un indicator, inculți există și în societăți emancipate, iar cărțile sunt calea cea mai scurtă către lărgirea viziunilor.

Bărbații  foarte rar vorbesc despre sentimentele lor. De ce?

– De cele mai multe ori, bărbații nu știu exact ce stări trăiesc și în general dacă le trăiesc cu adevărat. Iar cei care le trăiesc sunt deja suficient de deștepți ca să le interiorizeze.

12295436_935063496530598_5307615981405740494_n

Cine sunt femeile care au lăsat o urmă importantă în viața ta?

– Mamele noastre reprezintă, probabil, vectorul în baza căruia ne formăm gustul femeiesc, dar iarăși nu este o regulă. Fiecare femeie din viața unui bărbat își lasă, mai puțin sau mai mult, amprenta în formarea sa ca personalitate și spiritualitate.

 Prin ce a fost important anul 2015?

–   Trebuie să recunosc că a fost un an mai mult decât peste așteptări. Am obținut o colaborare permanentă cu proiectul Carla’s Dreams și Global. De asemenea, am colaborat cu un studiou mare din S.U.A., Antler Pro.

Ne-am autodepășit și la nivel de producție, reușind pentru prima dată să trecem pragul de 10.000.000 de vizualizări pe youtube la un singur produs. Vreau pe această cale să mulțumesc tuturor colegilor mei, dar și celor care ne susțin direct sau indirect, pentru că e meritul nostru comun.

 

12107720_455487341303457_713482390600852981_n

Viaţa ta –film sau realitate…  Filmul depășește realitatea.

Iubirea e de culoare …  Mov.

Cea mai mare slăbiciune… Femeile.

Cea mai bună calitate… Never explain, never complain.

Mai bine minciună decât … Explicații.

Film sau concert de operă … Liniște. :))

Cea mai mare putere… Voința.

Dacă dragoste nu e… Facem.

Ce te atrage la o femeie – sinceritatea sau misterul… Femeia.

Suntem victimele sau creatorii destinului nostru… De la caz la caz.

Text: Iulia Arnaut

Astăzi este ,,Ziua internațională a soțului”. Un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață

Ziua internațională a soțului se serbează în fiecare an pe 26 ianuarie. Este bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață și a-i adresa cele mai frumoase gânduri pentru susținerea și dragostea ce o oferă familiei.

Cea mai arzătoare dorință a bărbatului, spune Radu F. Constantinescu, este să aibă parte de recunoaștere. Bărbatul își dorește să fie esențial, pentru o femeie, pentru familie.

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți un mic cadou, o îmbrățișare, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.

17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller

Numele lui John Rockefeller (a.n. 1839 – a.m. 1937), cel mai bogat om din lume, filantrop și primul american care a avut mai mult de un miliard de dolari, încă mai este considerat un simbol al bogăției. Magnatul petrolului a făcut o imensă avere pornind de la zero și o parte din banii săi erau destinați actelor caritabile.separator

Iată, mai jos, 17 reguli de viață ale faimosului John Rockefeller care i-au adus succesul:

1. Încearcă întotdeauna să transformi orice nenorocire într-o nouă oportunitate.

2. Nu te teme de cheltuielile mari, teme-te de câștigurile mici.

3. Cel care lucrează toată ziua nu are timp să câștige bani.

4. Bunăstarea ta depinde de hotărârile pe care le iei.

5. Dacă singurul tău obiectiv în viață este să fii bogat, nu-l vei atinge niciodată.

6. Prietenia bazată pe o afacere e mai bună decât afacerea bazată pe o prietenie.

7. Știți ce-mi place cel mai mult? Să-mi văd dividendele provenite din investiții.

8. Nu e suficient să procedezi corect, important este ca lumea să afle că procedezi corect.

9. E mai probabil să fie angajată o persoană plină de entuziasm decât una care le știe pe toate.

10. Se dovedește a fi un bun manageriat atunci când angajații obișnuiti fac munca celor superiori.

11. Cu perseverență, orice lucru, fie el corect sau incorect, bun sau rău, se poate realiza.

12. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu viața lui, totuși, întotdeauna trebuie sa știi că te-ai născut pentru ceva mai măreț.

13. Să nu-ți fie frică să renunți la ceva bun pentru ceva excelent.

14. Poți să dai socoteală pentru fiecare milion câștigat, dar nu și pentru primul.

15. Gâștigă-ți reputația și ea va lucra pentru tine.

16. Capacitatea de a negocia cu oamenii este asemănătoare cu aceea de a cumpăra un produs precum zahărul sau cafeaua. Și vor plăti pentru această capacitate mai mult decât pentru orice alt produs din lume.

17. Nu cred că există nicio altă calitate atât de esențială pentru succesul oricărei persoane, precum perseverența. Depășește tot, inclusiv și legile naturii.

sursa: www.eushtiu.com

Câteva curiozități despre viața lui Cristiano Ronaldo, pe care, cu siguranță, nu le știai

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți jucători talentați din lumea fotbalului. Numele lui este cunoscut chiar și de cei care nu sunt interesați de sport. S-a născut în Funchal, principalul oraș și portul maritim al insulei portugheze Madeira. Anul acesta, pe 5 februarie, a împlinit vârsta de 35 de ani.separator
Află câteva lucruri curioase despre faimosul fotbalist, nu numai ca sportiv cu renume, ci și ca personalitate.

1. Ronaldo datorează numelui său lui Reagan

Tatăl vedetei a fost un fan al lui Ronald Reagan, actor cunoscut pe acele timpuri, care mai târziu a devenit al 40-lea președinte al Statelor Unite. Mama a insistat pentru numele Cristiano, iar tatăl – pentru numele Ronaldo. În cele din urmă, au ajuns la un compromis. Ronaldo nu este numele său de familie. Numele complet al sportivului este Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

2. Ronaldo s-a născut și a crescut într-o familie simplă

Potrivit spuselor fotbalistului, el s-a născut și a crescut într-o familie simplă portugheză. Mama lui lucra bucătăreasă, iar tatăl său era grădinar. În familie, erau patru frați, care trăiau într-o odaie.

3. Prietenul său din copilărie i-a oferit șansa să ajungă la “Sporting”

Cristiano Ronaldo și prietenul său din copilărie Albert Fantrau jucau împreună pentru echipa “Nacional”. Oficialii clubului “Lisabona Sporting” trebuiau să îl aleagă pe unul din cei doi prieteni, pe cel care avea să marcheze cele mai multe goluri. În timpul jocului, primul gol a fost marcat de Cristiano, iar al doilea de Fantrau. Fantrau putea deveni autorul celui de-al treilea gol: a ieșit unu la unu cu portarul și a putut înscrie un gol în poarta goală, dar a ales să îi ofere șansa lui Ronaldo. Datorită acestui gest, Ronaldo a ajuns în „Sporting”.

Ronaldo l-a întrebat pe prietenul său ce l-a făcut să ia această decizie în favoarea sa, la care Fantaru a răspuns: „Ești mai bun decât mine”.

4. Ronaldo nu fumează, nu consumă alcool și nu are niciun tatuaj. De ce?

Fotbalistul cu renume a încetat să consume alcool după decesul tatălui, care a murit la 52 de ani din cauza alcoolismului. De asemenea, Cristiano nu fumează și nu are tatuaje pe corp. Ronaldo este donator de sânge și este imposibil să fii donator având tatuaje.5. Cristiano a fost supus unei operații la inimă

La vârsta de 15 ani s-a descoperit că Cristiano avea tahicardie, ceea ce îi amenința cariera în sport. Astfel, s-a luat decizia efectuării unei intervenții cu laser.

6. Sora lui Cristiano a devenit artistă și a luat pseudonimul Ronalda

Cristiano are un frate mai mare, Hugo, și două surori mai mari, Elma și Liliana. Cea din urmă e artistă și se mândrește cu fratele său, care a inspirat-o în alegerea numelui de scenă.

sursa foto: dailyactive.info

Iulia Saviceva: Sunt aceeași fetiță în adidași!
Articolul anterior
Automobilul Skoda Superb și alte premii valoroase și-au găsit câștigătorii la Shopping MallDova
Articolul următor