Care este bărbatul cu care te potrivești, conform zodiei tale

Fie că vrei să crezi sau nu, pentru fiecare om există o persoană în această lume cu care se potrivește mai bine. Dacă până acum ai avut parte de relații eșuate, dezamăgiri și suferințe, acest lucru nu ar trebui să te determine să te gândești că nu vei mai găsi niciodată bărbatul potrivit. Ce spun astrele în acest sens?

separator
Iată care este bărbatul cu care te potrivești, conform zodiei tale:

1. Berbec

Femeia Berbec este extrem de competitivă și își dorește să aibă parte în viață de tot ceea ce este mai bun. Personalitatea ei extrem de puternică o ajută să obțină mereu ceea ce își dorește. Este sufletul petrecerii și toată lumea o invidiază. Are nevoie de un bărbat care să fie la fel de determinat precum ea.

2. Taur

Este mereu sensibilă și încearcă de fiecare dată să scoată această latură în evidență. Fiecare dintre semnele zodiacale cu care se potrivește este atât determinat precum este ea, cât și romantic și mereu atent la cele mai mici detalii.

3. Gemeni

Femeia Gemeni are nevoie în permanență de afecțiune și de o persoană care să-i ofere atenție, iar un bărbat născut în zodia Vărsător sau Balanță îi va oferi ceea ce are nevoie.

4. Rac

Chiar dacă femeia Rac are momente când poate fi geloasă, bărbații cu care ea se potrivește vor reuși să o facă să nu mai fie atât de geloasă. Pe lângă asta, femeia Rac își dorește să aibă parte de o relație intensă, iar bărbatul Pești este cel care poate fi dramatic uneori.

5. Leu

Femeia Leu vrea să aibă parte de iubire în viața ei, însă știe și să ofere la rândul ei momente de afecțiune. Vrea să fie mereu admirată și tratată așa cum își dorește. Fiecare dintre semnele zodiacale cu care se potrivește este capabil să îi ofere dragostea de care are nevoie.

6. Fecioară

Femeia Fecioară adoră bărbații pragmatici. Pentru ea, este important să aibă alături un partener care să fie realist, independent și să aibă aceleași idealuri de viață.

7. Balanță

Femeia Balanță are nevoie în viața ei de un bărbat liniștit care să îi ofere echilibrul de care are nevoie. Pe lângă asta, vrea o relație serioasă, de lungă durată, iar bărbatul Săgetător este cel care își dorește același lucru precum ea.

8. Scorpion

Femeia Scorpion este o femeie de succes și își dorește să aibă parte în viața amoroasă de tot ceea ce este mai bun. Este mereu în căutare de experiențe noi și vrea să fie apreciată pentru ceea ce este. Pe lângă asta, este și foarte devotată și se implică în totalitate în relațiile pe care le are.

9. Săgetător

Femeia Săgetător evită relațiile monotone. Chiar dacă femeia Săgetător se poate plictisi extrem de repede, are nevoie în viața ei și în relații de multă culoare și aventuri noi.

10. Capricorn

Femeia Capricorn își dorește mereu lucruri noi și nu este niciodată hotărâtă, astfel că are nevoie de un partener care să o determine să fie mult mai sigură pe propria persoană.

11. Vărsător

Femeia Vărsător pune libertatea ei mai presus de orice altceva, însă are nevoie să aibă alături un bărbat romantic, care să aprecieze libertatea la fel de mult precum o face ea.

12. Pești

Femeia Pești își dorește să aibă o relație de lungă durată, serioasă, dar mai ales un partener înțelegător și care să o susțină în toate demersurile sale. Cu toate acestea, apreciază un partener sensibil și căruia nu îi este frică să își arate latura vulnerabilă.

sursa

Date alarmante. Jumătate din pietonii din Capitală, implicați în accidente, sunt copii
Articolul anterior
Instrumentistul Vasile Advahov, mândru de fiul său! Daniel a luat premiul I la acordeon
Articolul următor
Alte articole interesante