Care este cea mai importantă trăsătură de caracter, în funcție de zodia ta

Cu siguranță, majoritatea dintre noi nu știm încă ce le place oamenilor din jurul nostru, cel mai mult, la noi. E timpul să lăsăm modestia la o parte și să recunoaștem, că de fapt astea sunt lucrurile care ne fac speciali.

separator
BERBEC

Ai o atitudine plină de entuziasm și când îți place ceva reacționezi cu bucuria pe care o are un copil.

TAUR

Îți place să faci cadouri și să bucuri oamenii cu ele, făcând din asta o adevărata artă.

GEMENI

Poți face pe oricine să râdă, mai ales că propriul tău râs este atât de molipsitor!

RAC

Ești cunoscută pentru zâmbetul tău „ucigător” și ești extrem de loială, iar asta nu e ceva de trecut cu vederea.

LEU

Ești regina lucrurilor simpatice. Aproape tot ce faci, este plin de amuzament și știi cu adevărat cum să-ți sprijini prietenii la nevoie.

FECIOARĂ

Ai un simț al stilului incredibil și știi întotdeauna ce să pui pe tine, ca să faci impresie bună.

BALANȚA

Ești plină de încredere în tine însăți și te porți ca atare, iar asta se vede. Mai ales, că ești  plină de șarm.

SCORPION

Știi mai bine decât oricine să iei apărarea cuiva drag sau partenerului de viață, iar oamenii din jur te apreciază pentru asta.

SĂGETĂTOR

Ai un caracter optimist în general și vezi lumea dintr-un loc plin de speranță, lucru care se observă și din felul în care comunici cu ceilalți.

CAPRICORN

Dacă puterea este sexy, atunci determinarea este extrem de simpatică, iar tu le ai pe ambele și aproape că îi poți hipnotiza pe ceilalți cu asta.

VĂRSĂTOR

Ai o istețime și o deschidere care atrag atenția și în plus, te preocupă modul în care arăți, așă că probabil ai și niște picioare trăsnet.

PEȘTI

Ești una dintre cele mai directe, deschise și vulnerabile persoane, iar latura artistică împreună cu sex-appealul pe care îl ai îi cucerește pe toți.

Sursa

ULTIMA ORĂ! Rachetă descoperită în apropiere de Briceni

Rachetă descoperită de Poliția de Frontieră în apropierea orașului Briceni. În urmă cu puțin timp, în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră, care din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-au intensificat gradul de atenție.

În conformitate cu planurile de acțiune ale MAI, poliția de frontieră a intensificat patrulele și a ridicat gradul de atenție în zona Inspectoratelor Briceni și Ocnița.

În acest moment, zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliției și poliției de frontieră. La fața locului sunt așteptate serviciile specializate ale Ministerului de Interne, Bombteh și IGSU.

”Trageri de luptă din aruncătoare de bombe, la Bălți”. Locuitorii orașului, rugați să nu se îngrijoreze, sunt doar niște antrenamente

Miercuri, 7 decembrie curent, militarii din cadrul Brigăzii Infanterie Motorizată ,,Moldova” vor desfășura trageri de luptă din aruncătoare de bombe, calibru 82 mm, la Centrul de instruire militară al unității din municipiul Bălți.

Antrenamentele fac parte din planul de instruire al Armatei Naţionale pentru anul 2022, informează Ministerul Apărării al RM.

„În acest context, informăm cetățenii municipiului Bălți, că începând cu ziua de marți, 6 decembrie, vehiculele implicate în aceste instruiri se vor deplasa din Brigada Infanterie Motorizată “Moldova” spre poligon”, se arată în comunicatul de pe pagina de Facebook a ministerului.

Locuitorii orașului sunt rugați să nu se îngrijoreze atunci când vor observa, pe parcursul următoarelor zile, unități de transport ale Armatei Naționale deplasându-se pe străzi.

„Totodată, îndemnăm cetățenii să se abțină de la distribuirea imaginilor cu tehnica militară în spațiul online, pentru a nu genera dezinformări. Împreună prevenim dezinformarea!”, se mai arată în comunicatul emis de MA.

sursa: www.dosarmedia.md

Brigada de Poliție cu Destinație Specială ,,Fulger’’ marchează astăzi 31 de ani de la fondare

Brigada de Poliție cu Destinație Specială ,,Fulger’’ marchează astăzi 31 de ani de la fondare.

”Stimați colegi, ne exprimăm toată gratitudinea pentru curajul, patriotismul și dedicația manifestate în timpul serviciului!

31 de ani ai unei echipe puternice și profesioniste, care își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor și al patriei.

Să ne fiți sănătoși și să vă întoarceți cu bine din orice misiune.

La mulți ani, colegi!”, scrie Poliția Republicii Moldova.

Vera Brejneva – într-o rochie spectaculoasă pe covorul roșu de la Cannes
Articolul anterior
Cum să-ți aranjezi părul pentru a obține cele mai spectaculoase împletituri
Articolul următor