Cât vei suferi din dragoste în funcție de zodie

Se spune că suferința în dragoste este adesea prețul pe care toți îl plătim pentru a iubi și a fi iubiți, iar felul în care este trăită aceasta este diferit. Unele persoane cad, dar se ridică mai repede, altele rămân marcate pe viață, deși par detașate și puternice.

separator
Dar câtă suferință rezervă astrele când vine vorba de iubire?

Suferința Berbecului este foarte profundă
Berbecul face parte dintre zodiile care iubesc pasional și se dăruiesc total în relație. Dar este și posesiv, gelos și are așteptări foarte mari de la partener. Iată de ce îi sunt rezervate suferințe copleșitoare, care îi pot schimba total sufletul. Berbecul nu trece niciodată cu adevărat peste o durere puternică. Dacă va fi trădat sau părăsit, el va rămâne mereu în așteptare, chiar și peste ani, visând la momentul când partenerul se va întoarce plin de regrete.

Taurul îndură patimi grele
Fiind sub semnul planetei Venus, Taurul este dependent de iubire. Are nevoie de prezența și de susținerea unei persoane dragi pentru a trece peste dificultățile vieții. Nevoia sa de a fi valorizat și de a conta este foarte mare, astfel încât orice mică neglijență din partea partenerului este percepută disproporționat. De fiecare dată când se simte neiubit sau abandonat, Taurul retrăiește toate traumele din trecut și suferința sa se dublează, aducându-l pe marginea prăpastiei. Proba timpului în relație și maturitatea vor tempera tendințele năvalnice ale nativilor Tauri, vindecându-le treptat suferințele.

Gemenii se detașează de dragoste
Pentru Gemeni, suferința provocată de iubire ar fi foarte greu de suportat dacă nu ar adopta o atitudine detașată, lăsând, pur și simplu, lucrurile să treacă. Ei pot fi foarte radicali, declarând chiar că nu mai au nevoie de iubire, după ce au fost dezamăgiți sau trădați în dragoste. Cu toate acestea, nu vă imaginați că suferința lor este mai puțin profundă. S-ar putea chiar ca impactul să fie atât de mare încât să le modifice total viziunea asupra vieții și să îi lase cu un gol în suflet.

Racul este copleșit de durere
Viața emoțională a Racului este foarte intensă, așa că și iubirea poate să-i provoace sentimente extrem de dureroase. Atunci când suferă, Racul nu mai poate fi atent la niciun argument rațional și adesea are reacții extreme. Îi pot veni chiar gânduri periculoase, de a-și face rău sau de a se sinucide. Fiind foarte sensibil, Racul este rănit adeseori, chiar și când partenerul nu intenționează asta. De aceea, se află permanent pe muchea unei prăpăstii și trebuie să-și găsească mai multe surse de stabilitate pentru a face față suferinței.

Leul plânge, dar și bravează
Pentru Leu, iubirea este importantă din mai multe puncte de vedere: îi oferă bucurie, ca oricărei persoane, dar îl și face să se simtă important și îi hrănește orgoliul. Așa că suferința sa amoroasă este dublată de o lovitură în mândria personală. Iată de ce Leul se reface greu după suferința din iubire, dar declară frecvent că nu este afectat și nu-i pasă prea tare. Din fericire, destinul îi rezervă iubiri destul de stabile, astfel încât ocaziile de a suferi din dragoste nu sunt foarte numeroase.

Fecioara face o obsesie din dragoste
Pentru Fecioară funcționează vorba românească „i s-a pus pata”. Odată ce a creat anumite proiecții legate de iubire, Fecioara ține cu dinții de ele. Fiind un semn de pământ, Fecioara poate fi rece și precaută în relații, dar poate suferi extrem de tare când dezvoltă o obsesie amoroasă. Chiar dacă jumătate din durerea sa este închipuită, Fecioara are senzația că nu va depăși niciodată drama prin care trece. Este important ca, atunci când suferă din iubire, să i se ofere ocazii de distragere și activități alternative, care s-o calmeze.

Balanța este supusă dezamăgirilor
Pentru Balanță, dragostea este un drum foarte greu, cu multe trădări și suferințe. Se îndrăgostește de multiple ori și este adesea abandonată, ceea ce face ca sufletul său să devină din ce în ce mai întunecat. Doar apariția unei persoane care să i se dedice și cu care să se potrivească perfect poate reechilibra Balanța. Dar, fiind îndrăgostită de o ființă ideală, Balanța tolerează greu defectele și slăbiciunile persoanelor din realitate.

Scorpionul nu tolerează trădarea
Chiar dacă sângerează în interiorul său, Scorpionul nu poate accepta trădarea și ipocrizia. De aceea, se va îndepărta încetul cu încetul de partenerul care îi provoacă dezamăgire. Suferința sa va fi de lungă durată și îi va provoca ariditate emoțională și pierderea încrederii în oameni. Deși este avid de dragoste, Scorpionul își va închide inima după suferințe repetate și se va bucura doar de plăceri senzuale, fără să se mai implice sentimental.

Săgetătorul lasă lucrurile să treacă
Dedicat și plin de iubire, Săgetătorul nu acceptă, totuși, să fie copleșit de suferință. Dezamăgirile îi pot provoca o stare de perplexitate și se va îndepărta de sursa durerii, pe măsură ce partea sa rațională se activează, ca o formă de a se apăra de durere. Pe termen lung, Săgetătorul își va construi bariere, pentru a nu mai suferi din nou, devenind foarte atent la relații și renunțând la dragoste, dacă se simte amenințat.

Capricornul își pierde cumpătul când suferă
Pentru Capricorn, stabilitatea în dragoste este foarte importantă, iar dezamăgirile îl pot aduce pe marginea prăpastiei. Atunci când simte că pierde persoana pe care o iubește, va face orice s-o țină alături, recurgând la amenințări și la șantaj emoțional dacă este nevoie. Nativii Capricorni iubesc din tot sufletul și sunt gata să sacrifice orice pentru dragostea lor. De aceea, finalul unei iubiri îi aruncă în cea mai neagră deznădejde. Dar și când își revin, nu vor mai cădea iar în aceeași capcană. Vor deveni duri și sarcastici, iar persoana care i-a trădat nu va mai avea nicio șansă cu ei.

Vărsătorul suferă mocnit când iubește
Prin natura sa rece, Vărsătorul poate lăsa impresia că nu este foarte afectat după o ruptură sentimentală. În realitate, el suferă mocnit, pentru că este foarte dependent de iubire și apreciere. Dacă a fost trădat, Vărsătorul își ascunde emoțiile și arată o față imperturbabilă celor din jur. Persoana pe care a iubit-o poate fi indusă în eroare de calmul Vărsătorului, care încearcă să se convingă inclusiv pe sine că nu a pierdut nimic. Dacă se activează anumite resorturi emoționale, Vărsătorul poate exprima zgomotos și dramatic toate frustrările pe care le-a negat în trecut.

Peștii trăiesc o senzație de vid
Atunci când relația lor de iubire se sfărâmă, Peștii au nevoie de o perioadă foarte lungă pentru a se reface. Chiar și atunci când dau semne că și-au revenit, ei ascund o tristețe nemărturisită și un gol interior. Pentru că sunt extrem de dependenți în iubire, Peștii se agață cu orice preț de relație, chiar și când este evident că lucrurile s-au sfârșit. Pot face sacrificii și concesii greu de imaginat, doar pentru a menține o imagine ideală a relației. De aceea, vor suferi frecvent, dar asta nu-i va împiedica să intre în noi relații riscante, în căutarea partenerului perfect.

Sursa

Ce le enervează cel mai mult pe femei în dormitor, în afară de sforăitul bărbaților

Un obicei din dormitor al bărbaților le enervează pe femei mai mult decât sforăitul acestora. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident.

Continuare Cordelia Profit înainte să mă duc să dorm somn Uneori uneori  cruce Pietriș

Un sondaj efectuat pe un eșantion de peste 1.000 de respondenți, citat de zadovoljna.hr, a concluzionat că sforăitul este depășit de „furtul de pături”, potrivit alephnews.ro. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident. Așadar, acesta ar fi cel mai deranjant obicei inconștient în dormitor.

În același top, sforăitul se plasează pe locul al doilea, iar agitația constantă este pe locul al treilea.

Ce îi deranjează pe bărbați, în schimb, la partenerele lor? Potrivit studiului citat, ei au spus că se simt cel mai mult deranjați atunci când o femeie mănâncă în pat.

În același studiu, 17% dintre femeile căsătorite au declarat că nu au nimic împotrivă să doarmă ocazional separat de partenerul lor, deoarece se odihnesc mai bine, în timp ce doar 8% dintre bărbații căsătoriți sunt de aceeași părere.

Pentru unii, mișcarea intestinului se întâmplă ca un ceas. Dar alții care trăiesc cu sindromul intestinului iritabil, cu constipație , sindromul intestinului leneș , boala inflamatorie a intestinului sau alte afecțiuni gastro-intestinale lucrurile nu funcționează atât de ușor. Deci, de ce să nu lăsăm gravitația să-și facă treaba?

Medicii recomandă dormitul pe partea stângă noaptea pentru a preveni arsurile la stomac și pentru a permite gravitației să mute deșeurile prin colon. De asemenea este recomandată o pernă fermă între genunchi pe care să o îmbrățișați pentru a vă sprijini coloana vertebrală, potrivit healthline.com.

Un beneficiu important al dormitului pe partea stângă este sporirea sănătății creierului. În comparație cu somnul pe spate sau stomac, dormitul pe partea stângă vă ajută corpul să elimine ceea ce se numește deșeuri interstițiale din creier. Această curățare a creierului vă poate ajuta să reduceți riscul de a dezvolta Alzheimer, Parkinson și alte boli neurologice.

Greșelile care duc la rupturi sentimentale, în funcție de zodie. Cum își sabotează nativii șansa la iubire

Fiecare nativ al zodiacului are anumite defecte care stau în calea fericirii de cuplu. Trăsăturile bine cunoscute ale unor semne zodiacale, precum impulsivitatea Berbecului, neseriozitatea Gemenilor, orgoliul Leului sau răceala Capricornului, pot diminua posibilitățile romantice și pun bețe în roate relațiilor de iubire.

Horoscopul dragostei. Care este bărbatul vieții tale în funcție de zodie

Berbec

Pur și simplu te îndrăgostești de bărbații care se poartă rău cu tine. Ai auzit vreodată de relații toxice? De acest tip de legături te faci vinovată.  Continui să intri în relații toxice care sfârșesc prin a-ți rupe inima și a-ți distruge spiritul. Te simți tot mai afectată,  de fiecare dată când ieși dintr-o nouă relație otrăvitoare. Trebuie să începi să te îndrăgostești de bărbații care sunt potriviți pentru tine, care te iubesc cu adevărat și te protejează, ne sfătuiește divahair.ro.  

Taur

Pur și simplu, refuzi să ieși în afara zonei tale de confort. Ești încăpățânată, dominatoare și vrei să faci lucrurile doar în felul tău. Reticența ta de a-ți asuma riscuri și de a ieși  și de a depăși orizontul îngust, unde te simți în siguranță este motivul pentru care nu ai succes în dragoste. Trebuie să-ți dai drumul și să te arunci în vârtejul vieții, dacă vrei să găsești iubirea adevărată. Nu poți s-o descoperi dacă te izolezi în turnul tău de sticlă.

Gemenii

Îți alegi mereu relațiile în funcție de ce crezi că așteaptă ceilalți de la tine. Niciodată nu-ți urmezi cu adevărat inima, de aceea sfârșești adesea într-o stare de nefericire.  Dragostea nu este o asigurare de viață, ci un sentiment tulburător și magic, căruia trebuie să i te abandonezi. Încearcă să înțelegi ce vrei tu de la viață, nu-i mai lăsa pe ceilalți să-ți traseze direcțiile în iubire.

Rac

Ai tendința să fii prea generoasă și să-i lași libertate totală partenerului. Acest lucru duce, până la urmă, la erodarea relației de dragoste. Trebuie să înveți să și ceri, nu doar să dăruiești. Amintește-ți că orice fel de dezechilibru într-o relație o poate arunca, la un moment dat, în aer.  Trebuie să înveți să ai tu grijă de tine și să-i ceri persoanei iubite să răspundă nevoilor tale.

Leu

Mândria este cel mai bun atu al tău, dar și cel mai rău obstacol în calea fericirii tale. Te ferești să-ți arăți emoțiile, ca nu cumva să pari slabă și vulnerabilă. Cu toate acestea, reticența ta de a te deschide către persoana iubită este și motivul pentru care nu reușești să-ți menții relațiile.

Fecioară

Este vremea să-ți reduci așteptările, dacă vrei o relație de dragoste durabilă. Ai tendința să fii captivată de fantezii romantice și povești  de dragoste hollywoodiene. Trebuie să-ți menții realismul, care te caracterizează în toate celelalte domenii ale vieții. Nu  te poți aștepta să ai o poveste de dragoste perfectă. Persoana pe care o iubești are micile ei defecte și imperfecțiuni ca orice altă ființă umană. Dar simțul tău critic exagerat și tendințele perfecționiste sunt cele care distrug relația.

Balanță

Este vremea să-ți temperezi optimismul și să accepți faptul că unii oameni chiar pot să-ți facă rău. Perspectiva ta asupra iubirii este mult prea tolerantă, ai senzația că persoana de care te îndrăgostești este, în mod necesar, extraordinară. Dar unii bărbați sunt adevărați ticăloși, nu comori ascunse, care așteaptă să fie descoperite. Dacă vei continua cu această viziune nerealistă, sigur vei continua să suferi în dragoste.

Scorpion

Lipsa ta de încredere în ceilalți te împiedică să păstrezi o relație stabilă. Te bazezi numai pe tine, iar un partener poate fi rănit de faptul că nu-i acorzi niciodată suficientă încredere. Trebuie să înțelegi că în dragoste nu mai trăiești pe cont propriu, ci ești într-o profundă comunicare cu persoana iubită. Altfel, este vorba doar de o relație trecătoare, după care îți va rămâne mereu un gust amar.

Săgetător

Problema ta este că faci totul singură, iar iubitul tău se va simți la un moment dat neglijat și dat la o parte. Ești o persoană puternică, independentă și autosuficientă. Totuși, nu uita că ești doar o ființă umană supusă greșelii și că ai nevoie de căldura cuiva pentru a fi cu adevărat fericită. Dacă vei adopta acest gen de gândire și vei învăța să colaborezi cu partenerul, îți vei putea menține relația de dragoste, care se destramă mult prea ușor din cauza autonomiei tale excesive.

Capricorn

Ești mult prea influențată de ceea ce spun ceilalți despre partenerul tău, pentru a mai avea timp să-l privești cu propriii ochi și să-i vezi calitățile. Te interesează ce cred cei din jur despre relația ta, însă astfel ajungi să te îndepărtezi treptat de persoana iubită. Trăiește în interiorul relației, nu doar ca un observator, în afara ei. Altfel, nu ai nicio șansă să-ți găsești marea iubire.

Vărsător

Există un loc gol în viața ta și crezi că o altă persoană te va ajuta să umpli acest vid. Ceva din tine te face să te simți incompletă și speri că o relație potrivită va remedia lucrurile. Acesta este motivul pentru care te simți neîmplinită în fiecare relație în care te afli. Singurul mod în care poți umple acest gol din viața ta este să înveți să te descoperi și să te iubești pe tine însăți. Abia atunci dragostea adevărată îți va ieși în cale și te vei putea bucura de o relație de durată.

Pești

La fel ca Berbecul, faci greșeala să te îndrăgostești de același fel de oameni de fiecare dată. Ai același tip de persoană care te atrage, de aceea pierzi șansa de a găsi dragostea adevărată. Partenerii te rănesc și te manipulează, te abuzează și îți produc adevărate traume emoționale.

Trei zodii care se căsătoresc târziu. Iubesc libertatea

Trei zodii care își găsesc iubirea și se căsătoresc târziu. Potrivit lui Emily Newman, astroloagă și clarvăzătoare din SUA, există trei zodii predispuse la a se căsători târziu în viață, peste 40 de ani.

Idei pentru nunta de iarnă – Ghidul tau de nunta by StudioBlitz

Ele sunt zodiile care vor amâna data nunții cât pot de mult. Nu simt să o facă, le e teamă să o facă, se gândesc că iubirea va pieri odată cu actul semnat, au o mulțime de gânduri contra mariajului. Într-o statistică făcută de această astroloagă americancă, podimul zodiei ezitanților este ocupat de:

Berbec

Acest semn de foc are tendința de a se îndrăgosti foarte repede și de a se lăsa purtat de val. Cumva, încă de la începutul relației trece rapid prin toate fazele, pasiune, lună de miere, vâltoare. Ai crede că sunt așa de îndrăgostiți, de ai putea să-i duci la altar. Emily Newman atenționează că nici vorbă de așa ceva!

”Berbecul adoră să-și ia singur deciziile, nimeni nu-i poate impune ceva. Nu se grăbește, vrea să găsească partenerul/partenera perfect(ă). Acesta este, de fapt, principalul motiv pentru care se căsătorește târziu în viață. Atât așteaptă perfectul, încât riscă să nu mai găsească nimic. Sau poate renunța la cineva foarte compatibil, doar gândindu-se că ar putea exista cineva și mai bun pentru el. Simte adesea că partenerul său vrea să-i fure libertatea. De aceea, Berbecul se va distra mereu. Primul semn al zodiacului mai este văzut și ca un copilaș al zodiacului. Înainte de a se gândi la căsătorie, e nevoie să se maturizeze, să înceteze să se poarte ca un copil.”, spune astroloaga Newman.

Gemeni

Au reputația de crai. Cu toate acestea, se implică serios în relațiile lor. Dar până la un punct, să nu aduci vorba de căsătorie. Mariajul este pentru ei o închisoare. Gemenii sunt foarte sociabili și au nevoie de interacțiunea cu alții/altele ca de aer, elementul care îi și guvernează.

Sunt atâtea posibilități în Univers! 8 miliarde de oameni pe Pământ. Cum să se rezume ei doar la o persoană? Și dacă te-ai căsătorit deja cu un Geamăn, fii pregătit(ă) și așteaptă-te la infidelități, sunt celebri pentru asta. Și pentru duplicitatea lor. Te vor minți cu zâmbetul pe buze. Așa că dacă nu vrei să suferi, mai bine stai liniștit(ă) și nu îi zori cu căsătoria.

Vărsător

Este un spirit liber, care nu se încrede prea des în oameni. Adevărul e că suflă și în iaurt, după ce a cunoscut câțiva. Deși pare detașat, este un sensibil care nu mai vrea să sufere. Iar iubirea e suferință. Căsătoria, ce să mai zicem? Un adevărat supliciu.

Este semnul de aer cel mai predispus la a îmbătrâni singur. Fiindcă e artist, e visător, iar iubirea ideală e doar cea pe care o plăsmuiește mintea sa. Este o zodie inteligentă, intuitivă, empatică, dar distantă. Greu vei face un Vărsător să te iubească sincer, complet. Și pentru asta tu va trebui să faci efortul, să-i demonstrezi că ești vrednic de iubirea sa. De căsătorie, ce să mai zicem? Mai răruț, că-i mai drăguț.

sursa

Afinele prelungesc durata vieții cu 22 de ani. Ce proprietăți au fructele?
Articolul anterior
Ai obiceiul să mânânci mărul cu tot cu semințe? Trebuie să știi acest lucru!
Articolul următor