Cătălin Josan: “Îmi plac femeile ambiţioase”

Este tânăr, carismatic și alintat de mii de fete ce îl admiră cu patimă. În această lună vorbim despre femeile din viața lui Cătălin Josan –  primul artist din țara noastră care a semnat un contract cu cea mai mare casă de discuri din România „

separator
Universal Music”.

Chişinăuianul a cucerit atât publicul nostru, cât şi cel de peste Prut cu  piesa “Call my name”, cu care vroia să aducă Eurovisionul la Bucureşti anul acesta.

Chiar dacă este prins cu mai multe turnee ce urmează să le aibă în Italia şi Franţa, Cătălin Josan şi-a deschis sufletul în exlusivitate pentru unica.md.

Vezi mai jos când spune acesta că vrea să se căsătorească și dacă este adeptul frumuseții artificiale.

Pentru Cătălin Josan femeia reprezintă….

… senzualitate, graţie, rafinament, eleganţă, tot ce înseamnă echilibru pentru un bărbat.

Îmi plac foarte mult femeile ambiţioase, intuitive, cele care au energie debordantă şi încredere în sine, care ştiu să impună respect celor din jur, dar care nu uită să fie feminine.

Cum ar trebui să fie o domnişoară pentru ca tu să-i acorzi atenţie?

Dificilă întrebare!  Nu am o tipologie anume. Cred că fiecare femeie are acel “quelque chose” pe care doar trebuie să-l găseşti. Dar depinde şi de cum şi-l pune în valoare. Totul ţine de micile detalii, pe care mulţi le scapă din vedere, însă pentru mine, ele sunt cele care fac diferenţa.

Există vreo “Veronica  Demonica” în viața ta?

În fiecare femeie există câte o Veronica Demonica, mai mult sau mai puţin vizibilă, depinde doar cât de mult vrei s-o descoperi. Însă cel mai important e să găseşti echilibrul între pasiune şi răbdare.

Dar dacă e să vorbim pe bune, cum stă la moment Cătălin Josan la capitolul dragoste?

În ceea ce priveşte dragostea, statutul meu este „still searching”. Am întâlnit câteva femei de care am fost îndrăgostit, însă nu a fost să fie. Sunt sigur însă că „ea” va apărea la un moment dat şi că destinul v-a decide locul şi momentul.

Care a fost prima ta dragoste?

Eram prea mic ca să-mi mai aduc aminte, dar sigur era vorba de ceva dulce.

Eşti adeptul frumuseţii naturale sau ai accepta ca iubita ta să recurgă la bisturiu?

Cred că femeile apelează de multe ori la bisturiu, nu neaparat de nevoie, ci mai mult ca să scape de un complex şi să-şi recapete încrederea în sine. Un bărbat adevărat va şti mereu să o iubească şi să o facă să se simtă unică, pentru imperfecţiunile care îi completează frumuseţea.

De multe ori afirmi că nu ai timp pentru o relație, crezi că ăsta e un motiv pentru a fi singur?

Lipsa timpului este o consecinţă pe care ţi-o asumi ca artist, nu neapărat un motiv. Un alt lucru esenţial pentru o persoană publică e să ştie să ţină cât mai discret viaţa personală. Cine spunea că e grea viaţa de artist, cred că la asta se referea.

Care au fost cele mai importante femei din viața ta și ce rol au jucat ele?

Cea mai importantă femeie din viaţa mea, este prima cu care am luat contact, m-a învăţat o mare parte din lucrurile pe care le ştiu şi m-a transformat în ceea ce sunt azi. Este singura care a rezistat 25 de ani alături de mine şi vreau să-i mulţumesc. Mulţumesc mamă! Restul femeilor din viaţa mea au avut fiecare aportul ei, pentru că de la fiecare am învăţat câte ceva.

Dacă ar trebui să alegi între dragoste si muzică, pentru care ai da totul?

Sunt un romantic incurabil, de aceea aş vrea să-mi trăiesc toată viaţa făcând muzica din dragoste şi dragoste pe muzică.

Pe la ce vârstă te vezi cu pirostriile puse?

La întrebarea aceasta şi eu sunt curios să aflu răspunsul. Urmăriţi-mă pe facebook.com/Catalin.Josan.Official,  pentru că imediat ce voi şti răspunsul, îl voi posta acolo.

Text: Cristina Mihalachi

 

Obezitatea dăunează vieţii sexuale!
Articolul anterior
Cătălin Josan: “Îmi plac femeile ambiţioase”
Articolul următor
Alte articole interesante