Cătălin Moroșanu, mesaj plin de sensibilitate pentru soția sa: ,,Ești stâlpul care a ținut familia noastră unită”

Cătălin Moroşanu, kickboxerul și pugilistul român poreclit şi „Moartea din Carpaţi”, a surprins pe multă lume prin mesajul plin de sensibilitate pe care l-a postat pe pagina de facebook, adresat soţiei sale, Georgiana. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 17 ani și au împreună o fetiță în vârstă de 8 ani.

separator
Recent, a fost ziua de naștere a soției sportivului:

,,La multi ani, scumpa mea Gălă! Să rămâi același om frumos și bun la suflet! Ești o femeie puternică, un stâlp care a ținut familia noastră unită și de fiecare dată ai răspuns cu dragoste și iubire! Te iubesc!❤️”, a scris Cătălin Moroșanu.

„Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou. Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă. Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!”, scria Cătălin Moroșanu pe facebook, la începutul anului acesta.

Soţia şeicului din Dubai a fugit de acasă de teamă că va fi nimicită. Detalii noi despre prințesa Haya!
Articolul anterior
Lady Gaga ar fi însărcinată cu Bradley Cooper. Primele imagini cu burtica au apărut în presă
Articolul următor
Alte articole interesante