Ce câștigă bărbații care au o relație cu o femeie mai în vârstă decât ei

Se pare că diferența de vârstă între parteneri poate fi validată, chiar și în cazul în care Ea este mai în vârstă decât El. Experiențele arată că asemenea relații există și sunt chiar durabile. Într-un cuplu cu diferență de vârstă, unde femeia are ceva ani în plus față de partenerul ei, primul aspect semnificativ este maturitatea emoțională, sunt de părere psihologii.

separator

Maturitate emoțională

Este vorba despre mai puțină dramă, limite clare, mai puține jocuri și mai multă asumare. Ceea ce se mulează perfect pe ideea de relaționare sănătoasă și asigură un confort mental și emoțional bărbatului, care nu mai e prins în hățișuri relaționale imature. Partenera știe clar ce vrea, ce nu e ok pentru ea, până unde poate să facă anumite compromisuri și care sunt nuanțele acestora.

Mai puțină nesiguranță

Încrederea în sine, nivelul înalt de acceptare de sine, fac din femeia mai mare decât partenerul ei un… lac liniștit. Nu are nevoie de reasigurări constante izvorâte din nesiguranță, iar mentenanța nu este deloc una complicată. Pentru un bărbat mai tânăr, care nu iubește scenele aproape teatrale, pe care le consideră dovezi de iubire, va fi mult mai facil să gestioneze relația. Gradul scăzut de nesiguranță al femeii îi va oferi partenerului inclusiv mai multă autonomie pentru intimitate și timp cu sine, fără marca geloziei.

Siguranță, acceptare, iubire

Acestea sunt nevoi emoționale de bază care fac relația de cuplu un important instrument de vindecare a rănilor sufletești. Când o femeie își asumă relația cu bărbatul mai tânăr decât ea îl acceptă așa cum este.

Are suficientă experiență să ofere iubire într-un mod sănătos, și să creeze un climat de siguranță emoțională. Pentru ea cuplul este un parteneriat, o echipă și un spațiu relațional unde fiecare să evolueze în continuare.

Mental provoacă partenerul, căuia i se deschid noi perspective și orizonturi. În plus, ea nu este doar iubită, ci și un prieten în a cărui părere sau sfat el poate avea încredere. Femeia respectivă știe deja ce își dorește de la o relație, de la un bărbat. Și nu mai are nevoie de testări confuze, lucru care poate fi extrem de seducător.

sursa

Chef mare, cu artiști și peste 50 de invitați, la nunta unui ofițer din cadrul MAI
Articolul anterior
O copilă de 15 ani a murit după o provocare pe TikTok
Articolul următor
Alte articole interesante