Ce caută şi ce găsesc femeile ?!


Ceban Tatiana,
Psiholog, consilier

În căutarea jumătăţii, de obicei, femeile doresc să găsească un bărbat cu câteva variaţii, enumerând calităţile pe care (trebuie) să le deţină bărbatul adevărat: romantic, casnic, frumos, să fie sufletul companiei, onest, generos, să se simtă lângă el ca după un zid de piatră, care o va iubi doar pe ea, să aibă grijă şi s-o preţuiască, cu impresionante conturi bancare cu un număr X de zerouri, preferabil valută europeană. Imaginaţia despre bărbatul ideal, fiecare o are în parte, dar toate acestea se aseamănă foarte bine cu fanteziile din romanele de bulevard.

Fetelor, coborâţi din ceruri pe pământ! Bărbaţii casnici sunt plictisitori, care nu au chef să iasă din casă. “Sufletul companiei” îl vei avea de împărţit cu prietenii lui, adesea cu prietenele. Aspectul exterior frumos nu este întotdeauna egal cu capacitatea de a gândi. Bunul şi cinstitul rareori va avea conturi bancare, bussines-ul este o afacere nervoasă şi rigidă, uneori brutală şi vicleană. Pe cel bun şi cinstit ”rechinii” îl găsesc repede. În plus, cu cât e mai mare afacerea cu atât va necesita absenţe frecvente, pentru a fi prezent în alte locuri şi este puţin probabil că vei avea suficientă atenţie. Şi, dacă bărbatul are bani, deloc nu înseamnă că-ţi aparţin.

Nu crede că toţi bărbaţii bogaţi sunt și generoşi, cât este dispus să cheltuie pentru o femeie, nu este definit de mărimea portmoneului, ci de mărimea sufletului şi dragostea lui pentru această femeie.

Viața în doi nu înseamnă doar lumânări, plimbările sub clar de lună, poezii, şampanie, cu un romantic va fi greu să împarți responsabilitățile. Iar, dacă visezi să te simţi cu un bărbat ca după un zid de piatră, nu te mira, când tandrețea și drăgălășeniile nu au loc în relația ta. Într-un cuvânt, luptă!

S-a inventat vaccinul împotriva cancerului renal
Articolul anterior
Moldoveanul care a reușit să uimescă juriul de la “Vocea Rusiei”
Articolul următor
Alte articole interesante