Cele mai „picante” experiențe sexuale, mărturisite de vedetele internaționale

Unele vedete au mărturist fără emoții care au fost cele mai bizare experiențe sexuale pe care le-au avut. Celebritățile se află mereu în atenția publicului, dar în timp ce unele dintre ele preferă să-și țină ascunse fanteziile sexuale, alte vedete sunt mai mult decât bucuroase să dezvăluie cele mai bizare fetișuri sexuale pe care le au sau cele mai „picante” experiențe pe care le-au avut.

separator

De la „linsul subrațului”, până la o partidă de sex cu o fantomă, sunt doar câteva dintre cele mai bizare experiențe sexuale ale anumitor vedete pe care le-au mărturisit fără prea mari emoții, după cum precizează The Sun.

Chrissy TeigenFotomodelul Chrissy Teigen (31 de ani), soția celebrului cântăreț John Legend, a mărturisit recent că i-a interzis partenerului său sexul în poziția „doggy style” după ce Legend i-a spus că în această ipostază ar putea vedea anumite detalii anatomice nu prea plăcute ale ei. Frumoasa Chrissy a sugerat într-un interviu (care avea o cu totul altă temă) că soțul său n-a văzut niciodată acea parte a corpului adusă în discuție, dar John Legend a replicat contrariat că e un nonsens: o vede de fiecare dată când fac sex în poziția „doggy style”. „Nu vom mai face niciodată sex în acel fel”, i-a răspuns Chrissy.

Kristen StewartPe vremea când Kristen era într-o relație cu Robert Pattison, a ieșit la iveală că amândoi erau înnebuniți după un anumit fetiș sexual rar întâlnit. Kristen Stewart a mărturist pentru revista Vogue: „Ador felul în care miroase și la fel și el în ceea ce mă privește. de exemplu, lui îi place să mă lingă la subraț. N-am înțeles niciodată această obsesie să îți îndepărtezi mirosul natural din acea zonă. Mirosul cuiva pe care-l iubești…nu crezi că despre asta e vorba?”

KeshaExperiențele sexuale ale anumitor celebrități sunt într-adevăr „din altă lume”, Kesha (30 de ani) a mărturist într-un interviu la potul de radio KIIS Fm că a avut o „aventură” cândva cu o fantomă. „Am avut mai multe experiențe supranaturale. Nu-i știu numele, dar era o fantomă! Sunt foarte deschisă cu privire la asta. Aveam o melodie numită „Supernatural”, care vorbea despre a face sex cu o fantomă. A locuit într-o casă veche din Rural Canyon, iar acolo era această energie ciudată care locuia în acel loc și obișnuia să mă țină trează noaptea. Iar lucrurile au progresat înspre acest spirit întunecat sexual. Chiar mă speria, dar a fost și o parte amuzantă în asta.”

Ricky MartinRicky Martin (45 de ani) nu se ascunde după degete atunci când vine vorba despre mărturisiri „picante”. El a declarat pentru revista Blender că adoră să facă sex în duș. „Am mai făcut-o în duș. E așa sexy, știi, temperatura corpului tău și apa de la duș….e ceva diferit.”

Margot RobbieActrița Margot (26 de ani) Robbie, devenită celebră pentru rolul din filmul „Suicide Squad”, a dezvăluit și ea un mic secret din viața sa intimă. Întrebată într-un interviu pentru revista LOVE care a fost cel mai nebunesc loc unde a făcut sex, ea a mărturisit: „pe un jet-ski…unul care nu se mișca, dar care era pe apă.”

RihannaMajoritatea fanilor celebrei cântărețe nu cred că rihanna mai are vreun secret în ceea ce priovește viața sa intimă, mai ales că o știm cu toții cât este de exuberantă, îndrăzneață și lipsită de inhibiții. rihanna (29 de ani) a delcarat însă pentru revista Rolling Stone că adoră „să fie plesnită și legată” în timpul sexului, i se pare amuzant.

Dan Bălan revine acasă cu un spectacol incendiar, așa cum nu ai mai văzut!
Articolul anterior
Specialiștii avertizează în legătură cu accidentul grav produs la uzina chimică din Crimeea. Care este pericolul de poluare a aerului în Moldova?
Articolul următor