Celia: “Acum sunt cu adevărat fericită! ”

O tânără carismatică, îndrăgostită şi foarte talentată. A cucerit mii de fani cu piesele „Trag aer în piept”,  „Şoapte” şi „O mie de cuvinte”. În această lună vorbim cu lux de amănunte despre viaţa personală şi cât de fericită este una dintre cele mai sexy vedete ale României- Celia. După suferinţa prin care a trecut, moartea tatălui şi despărţirea de fostul iubit Kemal, în sfârşit interpreta poate spune, că este cu adevărat împlinită. Află în exclusivitate, din materialul de mai jos,  cine este alesul inimii ei şi când aceasta se vede în rochie de mireasă!

separator

Frumoasă, rafinată şi mereu fresh. Cum reuseşti să fii atât de naturală?

Dragostea este secretul! Iubesc şi sunt iubită, sunt împlinită pe toate planurile şi pentru asta îi mulţumesc lui Dumnezeu. Am ajuns într-o etapă a vieţii în care pot spune cu adevărat că sunt fericită.

Ce mănâncă Celia, pentru a avea o siluetă suplă şi fără celulită?

Pot să spun că încerc să mănânc sănătos. Îmi plac foarte mult fructele de mare şi somonul şi nu mănânc niciodată alimente grase. Încerc să am o dietă echilibrată, combinată cu multă mişcare.

Eşti adepta frumuseții naturale sau ai accepta să recurgi la bisturiu?

În prezent nu mă gândesc să apelez la operaţiile estetice, de altfel, nu am nici o intervenţie de acest fel. Însă pe viitor, după vârsta de 40 de ani, cine ştie? Poate va fi nevoie. Acum, consider că nu este necesar.

Ce parte a corpului tău o “iubeşti” cel mai tare şi nu ai schimba-o niciodată?

Pentru mine este important ce iubeşte partenerul meu la mine, şi nu ce iubesc eu. Mereu mi-am dorit să fiu iubită pentru ceea ce sunt în interior, şi nu pentru ceea ce sunt la exterior.

Sportul face parte din viaţa ta sau silueta e o moştenire genetică?

Fac sport cât de des pot, datorită faptului că sunt o persoană publică şi pentru că îmi doresc să mă simt bine. În plus sportul aduce un echilibru interior extraordinar. Desigur există şi un procent moştenire genetică ce contribuie la menţinerea mea.

Ce apreciezi şi urăşti cel mai mult la un bărbat?

La un barbat urăsc indolenţa, minciuna şi prostia. Apreciez restul calităţilor, cu excepţia celor menţionate.

Ştim cu toţii că ai avut o relaţie de lungă durată, cu turcul Kemal, care s-a încheiat. Cum a reuşit să se furişeze noua iubire în inima ta?

Nici eu nu ştiu. S-a întâmplat atunci când m-am aşteptat mai puţin, într-o perioadă  în care începusem să mă dedic exclusiv carierei. Acum ştiu că “Ce-i al meu, e pus deoparte ”.

Îndrăgostită până peste cap, fericită… Ce face iubitul tău, Ardeli pentru a-ţi păstra mereu această strălucire în ochi?

Primesc complimente de la el în fiecare zi, dar mai mult decât atât, faptul că vede în mine femeia alături de care doreşte să îşi petreacă restul vieţii. Acesta este secretul fericirii mele.

Acum câteva zile te-ai întors din vacanţa petrecută în Australia, unde ai făcut cunoştinţă cu familia iubitului tău. Cum te-a primit “mama soacră” şi restul familiei?

M-am simţit acolo “ca acasă ”. Este o ţară frumoasă din toate punctele de vedere şi abia aştept să mă întorc. S-a creat acea legătură care mă va atrage mereu spre acele meleaguri. Am vizitat un parc de animale, identic unui safari, şi am văzut animalele specifice zonei: canguri şi urşi koala, foarte simpatici.

Ai declarat că vă iubiţi la nebunie, ai făcut deja cunoştinţă cu familia iubitului tău, faceţi planuri cumva pentru o nuntă?

Am cunoscut familia şi prietenii lui Ardeli, oameni care au făcut ca vacanţa mea să fie una plină de zâmbete. Nu avem nici un plan de nuntă deocamdată.

Când Ardeli e plecat în Australia, cum obişnuieşti să îţi petreci timpul liber?

Nu prea am timp liber, ceea ce mă ajută să nu-i simt atât de mult lipsa. Am foarte multe concerte şi de aceea prefer să mă concentrez pe carieră.  “Love 2 Party”  a intrat deja în topurile internaţionale şi pregătesc deja noi surprize pentru fanii mei.

Text : Cristina Mihalachi

Ludmila Cabac –femeia puternică pentru care visele devin realitate!
Articolul anterior
Visezi să ai forme cât mai sexy? Află cum le obții fără a te îngrășa!
Articolul următor
Alte articole interesante