Cezara își etalează burtica și sentimentele materne!

A trecut în a şaptea lună de sarcină. Arată foarte bine. Până şi cele 13 kg, ce le-a pus pe ea, nu le vezi cu ochiul ne

separator
înarmat.  Cezara este una dintre puţinele femei însărcinate, care nu are pofte la mâncare, în schimb, este foarte pretenţioasă în turele de shopping. Burtica n-o împiedică să poarte rochii adaptate pe siluetă, de aceea declară război rochiilor bufate  recomandate pentru femeile însărcinate.

Nu pot să înţeleg modelul de haine care arată ca un sac. De ce trebuie să-ţi ascunzi burtica?

„Nu sunt bolnavă, sunt doar însărcinată. Şi asta nu mă poate împiedica să port sandale pe tocuri, fără ele nu mă afişez la niciun eveniment. Este dificil să găsesc haine acasă, ai impresia că designerii fac haine pentru manechine, nu pentru fiinţe vii.

De când port copilaşul în burtică, m-am schimbat niţel.

Sunt foarte matinală, deşi  mai înainte îmi plăcea să mă trezesc spre amiază. Deja încep să mă obișnuiesc cu această stare. Sunt mult mai răbdătoare, lucru ce nu mă caracteriza până acum.  Din păcate, mi s-a înălbit pielea şi părul a devenit mai pretenţios. În rest, pofte mari nu am, decât de îngheţată şi fructe…nu pot să mă abţin. Mai dificil mi-a fost iarna. Am dus dorul pepenelui roşu.

Pusesem şi un comentariu pe facebook. Din acel moment au pornit toate interpretările.

Copilul mi-a dat vestea că este în mine tocmai în momentul, în care mi se deschiseseră drumurile peste Prut.

Era în ajun de Crăciun pe stil nou, când am aflat că sunt însărcinată. Eram foarte fericită. Posibil este un moment mistic, dar vestea cu copilul a venit la scurt timp, după ce am pierdut-o pe bunica. Ea m-a crescut de la o lună, se ruga mereu pentru binele meu. Acum merg pe a şaptea lună şi mi s-a împlinit şi un alt vis încă din studenţie. Voi avea un băieţel cu un nume puternic ca şi al meu…Nu pot să vă spun dacă va fi un Cezar. Când îl voi vedea, îmi voi da seama ce nume i se potriveşte.

Producătorul din Bucureşti mă vrea în lucru peste o lună după naştere.

Trebuie să revin şi la parametrii de altă dată, dar nu-mi fac griji. Oamenii mă plac mai mult cu kg în plus. Din păcate, nu pot să fac gimnastică, dar voi reveni la sală la scurt timp după naștere.

Acum mănânc tot ce vreau, când vreau doar de dragul copilului meu.

Ştiu ce voi face, dacă voi fi pusă să aleg sau cariera…sau maternitatea. Le voi combina. Dacă va fi cazul, voi fi gata să mă stabilesc în România.

P.S: Nu vreau să îmbrac acum o rochie de mireasă. O voi face după ce voi naşte. Consider că o mireasă trebuie să arate perfect.

Text: Olga Chirică
Foto: Eduard Bîzgu

Parteneri:

Coşul ideal pentru un picnic sănătos!
Articolul anterior
5 rochii albe pentru o vară perfectă!
Articolul următor
Alte articole interesante