Cinci vedete care au fost victime ale violenței domestice

De ani de zile se tot spune că, nu există iubire acolo unde este agresiune verbală, fizică sau emoțională. Iar astfel de relații dăunează sănătății psihice dacă nu sunt încheiate. Îți prezint cinci vedete internaționale care au fost victime ale violenței domestice și au spus stop.

separator

Rihanna

Relația cu Chris Brown a fost una tumultoasă. Artistul a dat dovadă de un comportament extrem de agresiv și abuziv. Interpreta a avut nevoie de spitalizare în urma unei bătăi primite. 

Charlize Theron

Actrița a avut o copilărie abuzivă din cauza tatălui său alcoolic. Mama vedetei l-a împușcat pe acesta în autoapărare, într-o noapte când el venise acasă băut și devenise iar violent.

Shakira

Interpreta a declarat că a experimentat, la rândul ei o relație abuzivă cu un fost iubit, actorul Osvaldo Rios.Kate Moss

Relația sa cu Pete Doherty deseori ajungea la agresiuni fizice. Ambii erau consumatori de droguri în acea perioadă.Halle Berry

Actrița a recunoscut că a fost agresată fizic de un fost iubit. Acesta a lovit-o atât de tare încât ea și-a pierdut 80 la sută din acuitatea auditivă la una dintre urechi, timpanul fiindu-i perforat.

Ana Munteanu a lansat o piesă nouă! Video
Articolul anterior
Un bărbat a făcut 5 ani de chimioterapie, după care a descoperit că nu suferea de cancer
Articolul următor
Alte articole interesante