Cornel Botgros: ”M-au cucerit buzele Adrianei”

El este cel care cedea

separator
ză primul într-o ceartă de familie. Tot el  îşi pierde timpul la ghişeele de achitat facturile, aşa încât să nu-i fure soţiei din timpul liber.  Cornel Botgros ar face orice, pentru a sa Adriană…

Nu regretă nici o clipă că acum mulţi ani tatăl său, maestrul Nicolae Botgros, i-a recomandat-o drept o fată tare frumuşică şi mare gospodină. Cornel Botgros este bărbatul ediţiei noastre, care a acceptat să-şi descrie soţia cu lux de amănunte.

Credeam că viitoarea mea soţie va fi ca şi mama…

Eram prea tânăr, ca să realizez că nu există oameni ideali. Timp de 3-4 ani ne-am obişnuit unul cu celălalt. Ne-am aflat punctele slabe şi cele tari.

Pe Adriana părinţii au acceptat-o din start…

De fapt, ei au fost cei care mi-au recomandat-o. Adriana i-a fascinat prin faptul că la 12 ani deja era o gospodină de nota zece. Gătea singură, făcea curăţenie. În familia lor este o tradiţie, ca femeia să se manifeste, în primul rând, în calitate de gospodină.

Ne-am cunoscut prin intermediul Valentinei Cojocaru

Ea este şi naşa de botez a Adrianei. Tot stimata interpretă le-a făcut şi ”lipirea” părinţilor mei cu actualii mei socri.

Valentina Cojocaru le-a sugerat părinţilor că există o fetiţă, pe care ar merita să o vadă.

Atunci s-au întâlnit la Căuşeni, la Adriana acasă. Eu nu mergeam cu ei, pentru că eram într-o relaţie serioasă, aşa cum credeam eu. O aventură pe care părinţii nu o agreau. Posibil, din acest considerent mi-au găsit-o pe Adriana.

Chiar după prima vizită mi-au povestit cât este de gospodină, frumoasă şi talentată. Nu m-am prins imediat la descrierile lor. Abia când am văzut-o la televizor, îmi căzuse tronc la inimă. Mi-a plăcut cum cântă, dar în special îmi plăceau buzele ei. Treptat, am început să-i acord atenţie, dar nu era o simpatie evidentă. Ieşeam la un ceai, cinema ca  prieteni.

Nu am pierdut mult timp cu Adriana…

O dată am văzut-o la noi acasă şi i-am zis: ”N-ai vrea să ne căsătorim?”  Ea avea 16 ani, eu 18.

Atunci am decis să facem nunta la primăvară. A doua zi l-am anunţat pe tata, el a fost de acord.

În timp am devenit dependenţi unul de celălalt…

În cuplu, eu  întotdeauna am cedat, pentru că femeile sunt mai orgolioase. În schimb, îmi place că Adriana ţin cont de sfaturile mele. Văd un pic altfel lucrurile. Eu sunt  rac, mai cumpătat, analizez foarte mult lucrurile, înainte de a face un pas.  Adriana, dimpotrivă, se avântă foarte repede. Nu-mi place să o văd la toate evenimentele mondene. I-am sugerat să mă lase pe mine să analizez dacă merită sau nu să accepte invitaţiile.

Le-aş sfătui tuturor interpretelor de valoare din Moldova să fie atente în ce fel de cercuri se afişează. Există riscul să se compromită.

Mie îmi place  Adriana, când este fără rochiţă…

Adriana se îmbracă, în funcţie de dispoziţia ei. Dacă o văd că este îmbrăcată mai sobru, îmi dau seama că este prost dispusă. Când este în toane bune se îmbracă mai jucăuş. De fiecare dată îmi cere părerea.. Îmi place să o văd în sacou cu cămaşă albă.

Vreau să se simtă deosebită. Nu aş putea să o văd în rând la facturi, aşa că merg eu să le achit.

Îmi place ceea ce găteşte dar înţeleg că nu are timp de gătit, aşa că am angajat o femeie care o ajută.

Cristi are o vârstă când îşi umple singur timpul liber…

Acum este mai ocupat decât noi. Nu mai are timp să ne reproşeze că nu suntem foarte des alături de el. Ne vedem toţi trei dimineaţa la un ceai şi seara.

Când vede o bârfă pe net, de obicei, mă întreabă dacă este adevărat. Noi încercăm să-l protejăm de bârfe. Gura lumii însă nu o poţi acoperi niciodată.

Text: Olga Chirica

 

10 rochii de mireasă pentru o nuntă de vară!
Articolul anterior
Primele elemente pentru un belly dance senzual!
Articolul următor
Alte articole interesante