Sfaturi de urmat: Cum îți revii după divorț

De regulă, divorţul poate lăsa urme adânci în vieţile celor doi soţi: frica de eşec şi neîncrederea în forțele proprii. Însă indiferent care ar fi cauza despărițirii,  există o singură întrebare: cum revii la o viață normală după divorț? Mai jos sunt câteva sfaturi simple dar utile, care te vor ajuta să-ți revii mai rapid.

separator

!Permite-ți să suferi sau să plângi! Nimeni nu întemeiază o familie gândindu-se la divorț. Chiar dacă tu ai fost inițiatorul despărțirii voastre, oricum e o pierdere. Lângă tine rămâne un loc gol, care până atunci era ocupat de el (deși nu era tocmai cel potrivit). Plângi – te va ajuta să-l lași să plece definitiv din viața ta.

!Învață să te iubești! Deși sună banal, totuși multe persoane după divorț se acuză singure, sau ajung să se urască.!Adu-ți aminte – cum erai până la căsătorie! În special aceasta se referă la acele persoane care au avut mulți ani de căsnicie. În acest timp cu siguranță ai renunțat la multe obiceiuri deoarece ”jumătatea ta” nu le accepta.

!Redescopără-te! După divorț, ai în sfârșit posibilitatea să-ți revizui unele lucruri și să-ți schimbi viața.

!Fi-i stăpână pe propria-ți viață! Dacă ai fost căsătorită mult timp, soțul tău cu siguranță avea parte lui de responsabilități. Nu-ți fie frică să ți le asumi pe acestea. De acum înainte viața ta îți aparține doar ție!

Gala Premiilor VIP – 2018! Cele mai notorii personalități de acasă, premiate
Articolul anterior
Video! Gloria Gorceag a lansat o nouă piesă
Articolul următor
Alte articole interesante