Dara, despre schimbarea prin care a trecut: ,,Nu mai știam în care colț de lume să mă ascund…de mine”

Dara și-a deschis sufletul într-o postare pe pagina sa de socializare. Se pare că interpreta trece printr-o perioadă mai delicată acum, învățănd să se înalțe din nou, după un episod în care s-a confruntat cu o durere sufletească intensă.

separator

„Nu am vrut sa postez poza asta – „pentru ca sunt tristă în ea”!”, scrie Dara.

,,Era ultima zi de vară, iar eu simțeam că până la sfârșitul zilei o să mă copleșească încă minim 100 de frici, și alte 1000 de gânduri aiurite.

Nu mai știam în care colț de lume să mă ascund…de mine. Așa se întâmplă atunci când pierzi conexiunea cu universul, natura și te ghidezi doar după “ceea ce ar trebui să fiu, știu, obțin”. Jur, îmi venea să fug cu viteza luminii… si poate cumva, o să scap de tot ce mă face să nu mai judec, mă amorțește.

Eram cu un prieten, care nu mai știa ce să îmi propună să facem ca să oprească râul de lacrimi… mâncare, film, înghețată… Nimic, nu voiam nimic. Am păstrat un moment de tăcere și ceva în mine s-a mișcat, am înțeles că este un singur loc unde aș vrea să merg- în pădure, să urlu tare și să scot din mine tot ce doare. Zis și făcut. În câteva minute eram pe motor, zburând pe autostradă împotriva vântului!

În jumătate de ora eram acolo. Am coborât atent, parcă pregătită să explodez. Am făcut 10 pași, 20, 50- nimic. Nu îmi venea nici să plâng nici să fiu supărată. Și parcă nu aveam cum să uit atât de repede, încercam să îmi provoc stările cu care pornisem, dar nu, nimic. Eram doar uimită și zâmbeam. Abia atunci observam că vara se termină și își expiră ultima gură de aer fierbinte, calmă și atât de asumată. Era magic. Peste alte 20 de minute, am simțit cum încep să respir odată cu pădurea, iar ea mă lasă să observ și aud tot ce i se întâmplă atunci când e singură. Problemele și gândurile mele nu mai aveau nici un sens. Nu știu cum poate fi explicată senzația asta, dar știam clar că ele chiar nu au nici un sens.

Păcat că nu am făcut o poză la plecare… dar nu îmi era deloc de asta, eram pur și simplu fericită că în sfârșit natura mea a învins, iar gândurile s-au topit! Mulțumesc Universului că mereu îmi dă semne, vreau să învăț să le aud mai des). Azi seara mi-am dat seama că tristețea e tot o stare, care neapărat ajunge să ne ducă spre lucruri minunate. Iar atunci când simți că nu mai știi cum să rezolvi ceva- schimbă perspectiva din care privești. Promit- o să se schimbe totul!”, a scris artista, pe Instagram”.

Premieră mondială: un pacient a fost operat pe cord cu un robot, de către medicul chirurg aflat într-un alt spital
Articolul anterior
Doliu în lumea muzicii: a murit Kylie Rae Harris. Artista avea doar 30 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante