Dara nu-şi ascunde kilogramele după chitară!!!

A intrat în gura târgului din ziua, în care s-a afişat în finala naţională Eurovision cu o chitară în mâini, o piesă drăguţă şi o voce, pe care noi era cât pe ce s-o trimitem la Baku, la marea finală a concursului.  Dara face vocalize nu doar la repetiţii.

separator

Doi ani în urmă a făcut sport la UNICA SHAPING, apoi a dispărut din vizorul antrenorilor timp de un an, acum a revenit şi e prezentă fără întârziere la orele de sport.

Vezi de ce consideră că a bătut recordul la diete, câte kg a adăugat, ca să le dea acum jos şi ce ultimatum i-a pus producătoarea,  înainte de a-i promite o carieră de succes…

„De când am ieşit în scenă, am slăbit 5 kg şi mai trebuie încă vreo 5. Dar nu sunt fixată pe ideea să slăbesc. Eu pot da lumii mult mai mult, decât o mutră frumoasă şi un corp lucrat la ecran.”

A pus într-un an 12 kg!!!

„Am trecut rău prin perioada adolescenţei. Într-un an am pus 12 kg. Astfel, la 16 ani cântăream 60 de kg, în comparaţie cu 48 de kg, pe care le aveam la 15 ani. Mi se părea un dezastru. Eram foarte complexată, deşi nu era atât de rău, precum îmi imaginam.

Am ţinut cure drastice de slăbire care mi-au făcut şi mai rău. Celebra dietă pe hrişcă mi-a  ajuns pe o săptămână, atâta timp cât am mâncat doar hrişcă.

După ce reveneam la pofte şi mâncăruri delicioase, neîntârziat se făceau simţite şi văzute kilogramele în plus.

Nu mă pot abţine de la dulce.

Este o problemă gravă. Am o necesitate permanentă de a mânca dulciuri. Acum am conştientizat că nu mai trebuie să ţin diete. Important este să mă alimentez raţional şi să fac sport. Niciodată nu voi renunţa la o salată cu peşte.

Apropo, ce au în comun kilogramele în plus şi producătoarea Alla Donţu?

Din start mi-a zis că trebuie să slăbesc.

Nu este dură cu mine. Doar că atunci când am început colaborarea, mi-a spus cert: „Alege,  sau muncim sau ne jucăm!!!”. Am ales să muncesc şi să slăbesc.

Text: Olga Chirică

La numai cinci ani are tablouri expuse în muzee!
Articolul anterior
Dara nu-şi ascunde kilogramele după chitară!!!
Articolul următor
Alte articole interesante