De ce cuplurile căsătorite din Japonia preferă să doarmă separat

Nici apartamentele și casele mici nu împiedică multe cupluri japoneze să doarmă în paturi sau chiar în camere diferite. Acest lucru se datorează nu unor probleme intime în relație, ci, dimpotrivă, grijii reciproce.

separator

De ce cuplurile căsătorite din Japonia preferă să doarmă separat. Acest lucru are mult sens, scrie Bright Side.

Primul lucru care face ca cuplurile japoneze să doarmă separat sunt diferitele lor ore de muncă. Dacă îți trezești sufletul pereche doar pentru că ai venit acasă târziu de la serviciu sau pentru că trebuie să pleci devreme, acesta nu va putea să se odihnească bine. Iată motivul pentru care are sens să petreci noaptea într-o altă cameră. Acest lucru te va asigura că toată lumea are un somn odihnitor și sănătos.

Copiii dorm cu mamele lor.

Mamele japoneze dorm cu copiii lor, iar acest lucru este considerat esențial. Prin urmare, tatăl trebuie să decidă dacă vrea să doarmă în același pat cu familia sau să meargă într-o altă cameră.

Este dovedit științific că dormitul împreună poate ajuta părinții și copiii să doarmă suficient. Acest lucru menține bebelușul la o temperatură și o frecvență cardiacă stabilă (ceea ce este foarte important în copilărie). În plus, contribuie la creșterea stimei de sine a copilului, la o independență mai rapidă și la o bună performanță școlară, consideră japonezii.

Pentru japonezi, somnul separat înseamnă pace.

În timp ce multe cupluri care încep să doarmă separat cred că divorțul este la colț, japonezii văd lucrurile diferit. Ei își apreciază foarte mult somnul și nu vor să fie deranjați. Nu vor să suporte sforăitul altora, somnul neliniștit, loviturile, etc. În ciuda faptului că unii nu au posibilitatea de a dormi în camere diferite, ei încă se străduiesc să-și facă somnul „independent”.

Cuplurile dorm separat de-a lungul istoriei.

Dormi separat de partenerul tău? Crezi că această practică este bună pentru o relație?

Citroën a lansat mașina care poate fi condusă fără permis. Bateriile se pot încărca la o priza normală în trei ore
Articolul anterior
Celebrul creator de modă Kenzo Takada a decedat din cauza Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante