10 momente în care ai nevoie de mamă, chiar dacă ești deja adult

Chiar dacă roata vieții se învârte și devenim părinți, avem propriii copii, în suflet rămânem tot mici și ne amintim cu drag de părinți, de povețile lor și clipele petrecute împreună. Indiferent de vârsta pe care o avem, mama este tot mamă. Nimeni nu ne va înțelege și nu ne va iubi mai mult ca ea. Iată cel puțin 10 momente când ai nevoie de mamă, chiar dacă ești adult/adultă.

separator

1. Când te simți tristă

Mama va fi mereu acolo. Ai anumite necazuri pe suflet pe care nu vrei să le împărtășești cu nimeni. Singurul lucru pe care ți-l dorești este o îmbrățișare sau o asigurare din partea celei care ți-a dat viață, că totul va fi bine.

2. Când ai nevoie de un sfat într-o relație

O mamă știe ce simți atunci când ești înșelată sau când dragostea nu este împărtășită. Ascult-o pe mama ta când vine vorba despre bărbați deoarece e mai trecută prin viață decât tine.

3. Când vrei să o bucuri și pe ea cu succesele tale

Simți neapărat nevoia să îi împărtășești mamei tale faptul că ai luat examenul de conducere sau că ai câștigat un premiu la un concurs? Este ceva normal! Vrei să o faci mândră de ceea ce ai reușit, să îi demonstrezi că nu s-a chinuit cu creșterea ta în zadar.

4. Când nu-ți ies clătitele sau ciorba

Atunci când te apuci de treabă prin bucătărie, mai ales dacă este prima ta încercare, automat o vei suna pe mama ta să te sfătuiască cum să faci să nu ți se taie maioneza sau să nu ți se lipească clătitele de cratiță.

5. Când vrei să îi arăți că o iubești

După ce creștem mari, ne îndepărtăm de casa părintească și, implicit, de mamele noastre. Asta nu înseamnă că nu le mai iubim ci, pur și simplu, suntem prea ocupați să ne organizăm viețile.

6. Când ești bolnavă și nu știi ce să faci

Dacă ai probleme de sănătate specifice femeilor și singura persoană care îți poate oferi câteva sfaturi este mama ta, același lucru se întâmplă și atunci când copilașul tău trece prin prima răceală. Tot la mama suni!

7. Când nu îi înțelegi pe cei din jur

Mama te-a învățat că trebuie mereu să fii bună, să le întorci și obrazul celălalt atunci când ți se face rău. Numai că această situație nu poate persista prea mult și ai nevoie de o pauză, ai nevoie ca cineva să îți explici de ce oricât de mult bine ai oferi, nu primești în schim ceea ce aștepți.

8. Când ai nevoie de acele sfaturi de frumusețe unice

Doar mama ta îți poate spune cât de frumoasă ești și îți poate oferi cele mai sincere sfaturi. În plus, cu trecerea timpului, aceasta a acumulat o serie de rețete de înfrumusețare pe care le poți aplica și tu.

9. Când ai nevoie ca cineva să îți coae cămașa…

Mama este cea la care apelezi. Sau atunci când vrei să îți brodeze o față de masă pe care ți-o dorești foarte mult.

10. Când ai nevoie pur și simplu de o îmbrățișare

Nu există una mai călduroasă și mai plină de energie decât a mamei tale.

sursa

Doi soți din municipiul Chișinău au devenit părinți de tripleți, concepuți pe cale naturală
Articolul anterior
Un tânăr din capitală s-a înecat în lacul din parcul „La Izvor”
Articolul următor
Alte articole interesante