15 întrebări pentru Viorela Dimici

Crede că adevărata fericire este armonia cu sine însuși. Nu are nevoie de aprobarea altora, iar splendoarea vieții ar fi zâmbetul unui copil. A învățat că uneori dragostea nu este suficientă, iar valorile sunt pașii fundamentali în dezvoltarea personală.

separator
 • unicamdunica.mdFericirea este … ?

 • Viorela D.Armonia cu tine însuți.

 • unicamdunica.mdCe te-ar face să zâmbești chiar acum?

 • Viorela D.Un zâmbet de copil, dacă aș avea unul.

 • unicamdunica.mdȚi-ar plăcea să te lași de…?

 • Viorela D.Prea multe griji referitor la părerea altora!

 • unicamdunica.mdAi trimis cuiva o poză cu tine într-o ipostază sexy?

 • Viorela D.Sigur… doar iubitului/soțului o pot face!

 • unicamdunica.mdCe se poate de întâlnit o dată în minut, o dată în secundă și niciodată într-un secol?

 • Viorela D.Litera “u” mi-a șoptit Nenea Google, recunosc.

 • unicamdunica.mdCum definești intimitatea?

 • Viorela D.Intimitatea pentru mine este acel spațiu personal, în care nu are voie să se implice nimeni altcineva decât mine.
 • unicamdunica.mdCe lecții ai învățat din relația trecută?

 • Viorela D.Am învățat ca uneori dragostea nu este suficientă.

 • unicamdunica.mdÎn afară de felul în care arăți, ce altceva mai remarcă oamenii la tine atunci când te întâlnesc prima dată?

 • Viorela D.Uneori exteriorul meu inspiră păreri total deplasate de la valorile pe care le am. Dar intrând într-o discuție de măcar 20 minute, oamenii apreciază nu doar felul cum arăt, ci și felul meu de a gândi și a aborda lucrurile.

 • unicamdunica.mdModifică dragostea felul tău de a gândi?

 • Viorela D.Dragostea ne face mereu mai sensibili și inimoși, vorbesc de acele sentimente sănătoase care te încarcă cu o energie imensă și vrei să împarți doar pace și bunătate tuturor.

 • unicamdunica.mdCum definești o femeie sexy?

 • Viorela D.Sexy e femeia curajoasă, femeia care știe ce vrea și unde merge. E acea graniță dintre eleganță, feminitate și senzualitate. E acel mijloc dintre foc și gheață.

 • unicamdunica.mdDar un bărbat…?

 • Viorela D.Bărbatul sexy e bărbatul cu creier. Punct.

 • unicamdunica.mdCroissante sau clătite la micul dejun?

 • Viorela D.Terci din fulgi de ovăz. E mai sănătos așa.
 • unicamdunica.mdDacă ți-ai face un tatuaj mâine, cum ar arăta?

 • Viorela D.Să începem cu faptul că nu îmi plac trupurile de femei murdărite cu cerneală. Mi se pare vulgar. Anume din acest motiv mi-am făcut un tatuaj alb, care practic nu iese in evidență. Tatuajele nu se fac ca să fie văzute, ci se fac pentru impactul care ar putea sa îl aibă asupra vieții tale. Am imortalizat pe corpul meu un citat “Live the life you dream about” … e motto-ul meu și nu mi-aș mai face altul.

 • unicamdunica.mdAi intrat în locuri în care accesul era interzis?

 • Viorela D.Da, am intrat uneori în viețile oamenilor care nu meritau.

 • unicamdunica.mdCe nu ai schimba la tine de dragul unei relații?

 • Viorela D.Nu mi-aș schimba niciodată valorile.

#stilunic cu Olga Manciu:”Acolo este raiul pentru mine, ai plătit și totul îți este adus acasă”

Pe Olga am prins-o în escapada sa în Moldova și am zis că trebuie să aflăm de la ea cum stă la capitolul stil și shopping. Că  nu îi plac magazinele offline și că le adoră pe cele online știam, doar că ea ne-a reconfirmat acest lucru. Că este o fire care ascultă de sfaturile stiliștilor, dar care nu foarte des le pune în aplicare tot am aflat în aceast interviu. Dar vă promitem și alte secrete despre Olga Manciu la capitolul stil, în această ediție #stilunic

Și da, i-am și dat o provocare, unde chiar s-a descurcat foarte bine!

*Partenerul emisiunii – Unic Centru Comercial 

Nicoleta Adam pe Instagram

Olga Manciu pe Instagram

Veronica Grajdean pe Instagram

#mamasita: Irina Kovalsky – “Nu înțeleg oamenii care nu au copii și spun că nu au timp!”

Această mămică frumoasă și cu o siluetă de invidiat este mămica a trei copii. Deși credeam că acest corp frumos îl are datorită geneticii, în cadrul interviului #mamasita am aflat că Irina muncește foarte mult pentru a-și menține kilogramele.

Reușește să petreacă timp cu picii, să cânte la petreceri, să gătească, să facă sport. Pentru ea nu există fraza:”Nu este posibil”. Crede cu ardoare că totul este posibil de obținut, dacă depui suficient efort și ai dorința necesară. În acest interviu aflați de ce a decis să nască în apă, care este diferența dintre cele trei sarcini și de ce a vrut ca soțul și nu mama să asiste la naștere!

*Partenerul emisiunii – Millor Cafe

*Partenerul emisiunii – MedPark

*Partenerul emisiunii – Polinikids

Olesea Sveclă

Irina Kovalsky

………………………

*Oamenii care lucrează la această emisiune

✅ Producător – Iulia Arnaut

✅ Operator/Editor – Iovu Iurie

Cele mai puternice aspecte ale personalității tale, în funcție de zodie

Putere, caracter, înțelepciune, toate definesc aspectele personalității noastre. Cu toții suntem puternici într-un anumit fel, iar dacă conștientizăm acel lucru am putea obține mai multe avantaje și foloase în drum spre succes. Astrologia oferă câteva informații esențiale în acest sens.

Femeia Balanţă - Personalitate, Caracter, Dragoste - Astrologie | Zodii

Se pare că fiecare zodie deține propriile calități ale personalității care o fac remarcată.

Berbec

Ești puternică și de neoprit atunci când îți dorești îndeplinit un ideal. Asigură-te că îți menții această energie chiar și în momentele în care simți că lucrurile nu merg așa cum ți-ai fi dorit. Ambiția pe care o ai este demnă de admirat, dar ai tendința de a renunța când situația devine dificilă. Pentru ca succesul să fie deplin, trebuie să reziști presiunilor. Berbecul este neînfricat.

Taur

Ești talentată, prețioasă și admirată. Nu-ți pune la îndoială munca depusă, ești optimistă în legătură cu dorințele pe care le ai, dar când nu lucrezi cu pasiune, îți pierzi interesul. Nu subestima niciodată ceea ce poți îndeplini, pentru că poți aspira către concretizarea unor lucruri mărețe. Ai parte de dragoste din belșug iar cei din jurul tău te apreciază pentru ceea ce ești. Ai încredere în abilitățile tale și în aspirațiile pe care le ai, pentru că vei reuși să le îndeplinești.

Gemeni

Ești inteligentă, grijulie și prietenoasă. Ai puterea de a transforma totul cu ajutorul cuvintelor. Depinde de tine dacă aceste schimbări sunt negative sau pozitive. Mercur este alături de tine atât cu negativism cât și cu pozitivism, iar acest lucru te poate transforma atât într-un dușman puternic cât și într-o prietenă de nădejde. Nu te gândi vreodată că ai putea fi nevrednică și nu îți pune la îndoială inteligența, ai calitățile necesare pentru a face schimbări pozitive în lume.

Rac

Ești adorabilă, iubitoare și inspiri încredere. Pasiunea ta nu ar trebui să fie văzută drept o slăbiciune. Îți iei puterea din ajutorul pe care-l acorzi celorlalți. Într-o lume plină de egoism și absurditate, ești o forță necesară. Există o putere în acțiunile tale pentru că poți crea și distruge cu ușurință. Amintește-ți întotdeauna să iubești pentru că lumea are nevoie de strălucirea pe care o emani.

Leu

Ești venerată și prețuită de cei din jur. Slăbiciunile pot apărea atunci când nu simți dragostea pe care ceilalți ți-o oferă, dar amintește-ți că ești admirată pentru personalitatea optimistă, deschiderea față de ceilalți și pasiunea pe care o dedici atunci când faci ceea ce îți place. Există o forță în interiorul tău care te ajută să te ridici în urma provocărilor care te doboară. Ai încredere în ea.

Fecioară

Ești concentrată și cu picioarele pe pământ. Poți deveni propriul tău inamic pentru că înțelegi cele mai întunecate părți ale oamenilor. Acolo unde ceilalți văd victorie, tu vezi slăbiciune și eșec. Cuvintele pe care le spui pot părea dure câteodată, așa că ai grijă cum le folosești și asupra cărei persoane. Învață să te admiri și să te respecți. Realizările tale nu sunt inutile, iar oamenii chiar te respectă și te admiră. Nu te opune propriei persoane.

Balanță

Ești diplomată, respectată și venerată. Balanța este condusă de bunătatea pe care Berbecul se străduiește să o arate celorlalți. Poți schimba opiniile celor din jur și poți purta măști care sunt indestructibile. Nimeni nu va ști cine ești, și nu va înțelege acest lucru, pentru că folosești cuvinte dulci și lovesc cu o armă care îi poate transforma celelalte zodii în adevărați rivali. Balanțele pot distruge cu bunătate, deci nu-i lăsa pe cei din jur să gândească altceva despre tine.

Scorpion

Tu întruchipezi puterea, transformarea și forța. Știi cum este să te întorci după ce ai experimentat înfrângerea. Scorpionul nu îi influențează pe ceilalți cum să gândească sau ce să spună. Ești o luptătoare condusă de Marte și Pluto, și știi ce înseamnă să intri într-o luptă și să o câștigi.

Săgetător

Ești filosoful, idealistul și campionul zodiacului. Nu te ascunzi niciodată în spatele cuiva, pentru că ești suficient de încrezătoare încât să faci și să spui ceea ce simți. Accepți provocările pentru că zodia îți este condusă de foc, iar acestui element îi face plăcere să fie supus testelor. De obicei ies învingători din orice competiție pentru că pot fi foarte încăpățânați când își propun. Mintea și spiritul îți sunt admirate. Continuă să lupți.

Capricorn

Ești meticuloasă, muncitoare și persistentă. Sunt momente în care poți deveni propriul tău dușman. Amintește-ți că ești mereu în vârf și că ai fost adus pe lume pentru a face lucruri mărețe. Nu îi permite neîncrederii să îți întunece judecata, ești capabilă de lucruri uimitoare. La fel ca Fecioara, poți deveni propriul tău inamic. Păstrează-ți concentrarea pe premiu și continuă să câștigi bătăliile. Capricornul întruchipează excelența și puterea, și știe cum să le folosească în moduri subtile.

Vărsător

Ești enigmatică, revoluționară și de neînvins. Spiritul unui Vărsător este acela de a face schimbări permanente și transformări sociale. Visurile tale sunt magnifice iar alături de viziunile pe care le ai, poți schimba norme sociale. Filosofia ta poate schimba minți iar acțiunile tale ne pot ajuta să înțelegem ce înseamnă să atingem limitele.

Pești

Ești o luptătoare, neînțeleasă, dar sigură. Peștii au nevoie să creadă mai mult în forțele proprii. Lupta lor este în interior, iar ceilalți nu pot vedea ce se întâmplă în mintea și în inima lor. Pot fi văzuți drept o forță slabă, dar în adâncul lor, sunt pregătiți să accepte orice provocare. Peștii își aleg luptele asigurându-se că le vor câștiga. Nimeni nu poate gândi ca tine pentru că le depășești percepția. Cicatricile bătăliilor tale sunt ascunse, și nu îi lași pe ceilalți să vadă situațiile prin care ai trecut.

sursa: www.elle.ro

Videoclip plin de culoare, filmat în India! Băieții de la Zdob și Zdub surprind publicul cu un nou produs muzical
Articolul anterior
Cum poți să scapi de părul de pe față cu ajutorul unui remediu naturist
Articolul următor