Adevărul despre meseria de stewardesă: abuzuri, orgii şi lipsă de respect

Cine credea că meseria de stewardesă înseamnă numai zboruri multe, călătorii frumoase, întâlniri cu vedete şi mulţi bani, greşeşte. Asta nu o spunem noi, ci mărturia unei stewardese care a lucrat 10 ani pentru compania Virgin Atlantic, după care a scris o carte de memorii despre lucrurile (uneori odioase) care se întâmplau în avion, în timpul serviciului.

separator
stewardesa-34647

Abuzuri, lipsă de respect, pasageri care aruncă cu pizza în stewardese, mărturii ale orgiilor sexuale. Toate acestea au fost capitole din viaţa lui Mandy Smith, în vârstă de 40 de ani, din Teesside, Hartlepool, care a şi explicat poveştile din cartea sa, mai târziu, pentru Daily Mail.

”O stewardesă de pe zborul meu a fost prinsă în timp ce îi făcea sex oral unui membru al unei formaţii celebre, dar a fost penalizată pe loc, pentru că lucrurile acestea sunt tratate serios”.

”Odată, un bărbat a aruncat cu felii de pizza în mine, pentru că a spus că nu era suficient de gustoasă pentru fiul său”.

virgin-stewardess

De asemenea, printre mărturiile sale se numără şi amintirea unei zile în care mama unei vedete americane i-a aruncat în faţă, unei colege, o jachetă din blană, provocându-i o rană, sau când unui pasager i s-a desfăcut cusătura de la o operaţie.

Desigur, meseria aceasta mai are şi momente plăcute, spune ea, spre exemplu atunci când întâlneşte celebrităţi cu care poţi şi discuta.

article-2626348-1dc5ee3600000578-406-634x611

Din păcate, spune ea, este un job învăluit de multe păreri, mistere şi neadevăruri: ”Cine crede că stewardesele sunt sexy trebuie să ştie că ce au ele pe sub uniformă nu sunt jartiere şi dresuri sexy, ci ciorapi speciali pentru a evita varicele!”.

Sursa 

De ce te doare în timpul sexului? Află motivele
Articolul anterior
A hotărât să fie mireasă la 100 de ani! Video
Articolul următor