Andreea Raicu: “Ani de zile am stat într-o relație toxică, doar ca să nu fiu singură”

La 38 de ani, vedeta tv nu este implicată într-o relație. După ce s-a despărțit de Horia Tecău, aceasta a preferat să fie singură. Andreea Raicu a mărturisit pe blogul personal că ani de zile a așteptat un bărbat care să o facă fericită.

separator

„Ani de zile am așteptat un bărbat care să îmi aducă fericirea. Ani de zile nu am trait asa cum mi-as fi dorit, pentru că aveam nevoie de un barbat care sa ma implineasca. Ani intregi am crezut ca e ceva in neregula cu mine când nu eram într-o relatie cu un bărbat. Ani de zile am stat intr-o relatie toxica doar ca sa nu fiu singura in aceasta societate ‘care te vrea într-o relație’. Tu trebuie sa te iubesti pe tine.

Într-o zi am inteles ca nimeni nu poate să-mi aduca fericirea daca eu nu o am, nimeni nu poate sa ma implineasca daca eu nu fac asta pentru mine, ca nimeni nu ma poate iubi inainte sa ma iubesc eu. Și chiar dacă cineva vine sa faca toate astea, le va aduce intr-un loc care nu are baza si se vor risipi asa cum au venit. Pentru că, în relatiile pe care le-am avut, chiar dacă primeam tot ce aveam nevoie nu era de-ajuns pentru că nimeni nu îți poate da ceea ce tu trebuie sa-ti dai.

Îmi doresc o relatie cu care să fiu fericită și nu am nevoie de o relatie care sa ma faca fericita! De fapt, asta e concluzia mea. Nu astept pe cineva care sa imi dea fericirea, ci mi-ar placea sa impart fericirea cu cineva. Pentru ca experienta imi spune ca a avea un iubit nu e sinonim cu a avea fericirea!”, a scris Andreea pe blogul ei.

alte Articole interesante