Andreea Raicu: “De ce facem sex, dar nu discutam despre el?”

Andreea Raicu (37 de ani) este foarte activă, atât pe Facebook, cât și pe blogul personal, acolo unde păstrează legătura cu fanii și prietenii virtuali  și oferă sfaturi utile cititorilor săi.

separator
descărcare (1)

Recent, vedeta de televiziune a ales să vorbească pe blogul său despre…sex! Ea s-a arătat indignată de faptul că, deși facem sex, ezităm să discutăm despre el.

”În seara asta m-am hotărât să vorbesc despre sex, deși sexul e încă un subiect tabu în România”, a fost mesajul Andreei Raicu, de pe rețeaua de socializare.

”Dacă părinții nostri nu ar fi făcut sex, noi nu am fi existat. Paradoxul face însă ca exact despre activitatea fără de care nu am fi existat nici unii dintre noi să ne rușinăm să vorbim. Sunt contrariată de faptul că sexul e încă un subiect tabu în țara noastră și mi-am dat seama că tot ce trebuie să faci pentru a dărâma un tabu este să vorbești despre el.

Exact din acest motiv am decis să scriu câteva articole pe această temă. Pentru că nu înțeleg de ce, dacă facem sex, dacă facem dragoste sau cum vreți voi să spuneți nu putem să și vorbim despre asta!”, a dezvăluit bruneta.

Teroristii bunului simt

Am fost crescuti intr-o societate in care cei care pomeneau fie si doar un cuvant legat de acest subiect erau priviti ca niste oameni neseriosi, teroristii bunului simt, proscrisii de serviciu. Astfel am ajuns sa ne autocenzuram.

Femeilor le e rusine sa le spuna partenerilor lor ce le place de teama sa nu fie judecate.

Citiți mai multe pe blogul Andreei

Sursa 

Scene fierbinți în videoclipul lui Pasha Parfeny!
Articolul anterior
Vreau să intru în drepturile tatălui care a decedat cu 10 ani în urmă!
Articolul următor
Alte articole interesante