Bloggerița Dia Moraru: “Viața de imigrant nu e ușoară, dar totul depinde de ambiția și perseverența fiecăruia”

Este căsătorită, are un copilaș de toată frumusețea și este stabilită în SUA. De ce a plecat? Își dorea o viață mai bună. Pe lângă familie, Dia este pasionată de modă, deține un blog și studiază la o Universitate din Dallas. Află cum e să trăiești departe de casă, cât de stilați sunt americanii, dar și ce planuri de viitor are bloggerița din Moldova.

separator

kuygyu

Plictiseala și lipsa unui hobby pe care să-l practic regulat m-au motivat să creez blogul. Plus că a fost o chestie ușor de făcut. Am un job full time, sunt studentă la zi, iar blogului, din păcate, îi acord tot mai puțin timp.

Viața mea dincolo de blog e una obișnuită, hectică pe alocuri, cu rutină, cu momente bune și altele mai puțin bune, dar dacă e să o pun într-o poză generală, arată bine, pentru că sunt o mamă, o soție și un un suflet fericit.

Am evoluat… și e o chestie valabilă pentru toate aspectele vieții. Noi cu toții creștem, căpătăm mai multă minte și evoluăm în tot ceea ce facem, nu doar în alegerile stilistice.

jukhikyuiy

E simplu motivul pentru care am hotărât să plec peste hotare. Îmi doream o viață mai bună, pentru că am văzut că se poate și pentru că am avut posibilitate.

Viața dincolo de Moldova diferă de la o persoană la alta. În SUA oamenii muncesc foarte mult și aici nu mă refer doar la imigranți, dar la majoritatea populației. Viața de imigrant nu e ușoară, dar totul depinde de ambiția și perseverența fiecăruia. Aici am simțit cu adevărat libertatea spirituală și materială. Ce îmi place cel mai mult e că dacă îți dorești ceva și muncești pentru asta, atunci obții rezultate. Studii și carieră, mașină și casă, totul e posibil.

hytfyt

Sunt o fire care se acomodează ușor. Plus că atunci când m-am mutat în SUA, deja știam la ce să mă aștept. După o vară de Work & Travel în timpul studenției, în care am muncit câte 90 de ore pe săptămână, aveam o idee bună despre cum se “mănâncă” SUA. Prețurile sunt ok, unele lucruri sunt chiar mai accesibile decât în Moldova.

În SUA există femei stilate, femei care încearcă să fie stilate și femei cărora nu le pasă de stil și modă. În general, SUA e departe de progresul stilistic al europenilor și, probabil, doar cei din New York se pot compara cu sartorialiștii de pe bătrânul continent.

Nu aș putea caracteriza stilul moldovencelor, tot ce pot să spun e că ele încearcă. Moldovencele sunt femei cărora le place să arate bine și depun efort ca să arate bine. Și eu cred că bărbații noștri ar trebui să aprecieze acest lucru.

Peste 10 ani mă văd călătorind mult cu familia și conducând o afacere personală de succes, născută din pasiune, nu doar din dorința de a face mai mulți bani.

uytuy

Un bătrânel a mințit-o toată viața pe soția lui. Iată ce i-a mărturisit pe patul de moarte!
Articolul anterior
Cum să-ți faci un machiaj de zi cu produse cosmetice naturale!
Articolul următor
Alte articole interesante