Calitățile femeilor pe care bărbații le consideră irezistibile

Se spune că un bărbat se îndrăgostește la prima vedere de chipul femeii, dar la prima întâlnire de sufletul ei. Cu siguranță, acest aforism, are partea lui de adevăr. Vezi care sunt calitățile pe care un bărbat dorește să le vadă, dar și să le simtă la o femeie.

separator
3265-5189

Încrederea în sine. „Nimic nu face ca o femeie să fie frumoasă, decât gândul că este frumoasă”- Sophia Loren
Dacă o femeie este ferm convinsă că este irezistibilă, cei din jur nu vor avea de ales şi vor vedea acelaşi lucru. Femeile care au încredere în sine nu sunt niciodată critice cu ele în public. Ele emană un aer sigur şi plin de sexualitate, calităţi pe care bărbaţii întotdeauna le vor aprecia.

Feminitatea. „Este uşor să fii frumoasă, dar este dificil să arăţi că eşti”- Frank O’Hara
Sexul puternic va fi întotdeauna în căutarea unei apariţii feminine care să-i poată permite acestuia să-şi arate în orice moment statutul de bărbat. Să câştigi afecţiunea unei femei, să ai grijă de ea şi să-i sari în ajutor, toate acestea ajută un bărbat să se simtă în elementul său natural, făcându-l să pară mare şi puternic.


Bunătate. Să poţi vedea partea bună din orice situaţie, să priveşti lumea într-o manieră prietenoasă, să iubeşti şi să empatizezi, acestea sunt calităţi care te pot face extrem de atractivă, pe lângă look-ul tău.

Independenţă. „Sex-appeal-ul reprezintă 50% din ceea ce ai şi 50% din ceea ce crede lumea că ai”- Sophia Loren
Bărbaţii tind să fie fascinaţi de femeile care vor să fie independente, mai ales că, o femeie atractivă va şti întotdeauna ce-şi doreşte, iar când are de-a face cu dificultăţi, nu-şi va pierde timpul dând vina pe alţii pentru greşelile ei.

Capacitatea de a trăi fiecare moment. Femeile care ştiu cum să trăiască orice moment din viaţa lor va fi întotdeauna un magnet pentru bărbaţi. Bărbaţii au o slăbiciune pentru femeile care se acceptă aşa cum sunt şi sunt mulţumite de ceea ce au.

Este o gazdă bună. Deşi pentru unele domnişoare este greu să audă acest lucru, o femeie care ştie să gătească şi să menţină curăţenia este capabilă să câştige inima oricărui bărbat, aceasta oferind o atmosferă specială de linişte şi relaxare.

Abilităţi de comunicare. Bărbaţii caută o companie care să fie deschisă şi sociabilă, totodată, să reuşească să menţină o conversaţie interesantă fără să se manifeste ca o atotştiutoare. Şi, pe lângă asta, o femeie care ştie cum să asculte este întotdeauna o companie plăcută.

Graţia. „Nu există femei urâte; există doar femei care nu ştiu cum să arate bine”- Jean de la Bruyere
Gesturile unei femei atractive sunt întotdeauna delicate şi pline de graţie. Deţine anumite posturi, iar mişcările sale vorbesc de la sine.

Zâmbetul. „Nimic nu ne face mai atractive decât o dispoziţie bună”- Efim Spiegel
Femeile care zâmbesc mult şi care au simţul umorului au şanse mult mai mari să cucerească un bărbat decât cele care sunt întotdeauna nesatisfăcute de orice lucru. Un zâmbet radiant emană atât energie, cât şi vitalitate.

Naturaleţe şi sinceritate. O femeie atrăgătoare este naturală, deschisă şi lipsită de complexe, iar acestea se numără printre calităţile pe care bărbaţii le caută la o femeie.

Sursa

Interpretul Ricky Ardezianu a fost reținut de poliție
Articolul anterior
O artistă s-a stins din viață la câteva ore după ce soțul ei a murit în urma unui atac de cord
Articolul următor