Iolanta Mura: “Cel mai complicat moment din relație a fost atunci când am ales inelele de căsătorie”

De un an și șase luni, Iolanta Mura, directorul general de la Bemol, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ben. S-au întâlnit la o petrecere, iar caracterul și comportamentul lui au cucerit-o din prima. Femeia de afaceri ne-a povestit detalii exclusive din viața sa privată.

separator

16729877_10209982953228184_708022483_n

 • unicamd unica.md Când și în ce circumstanțe v-ați întâlnit pentru prima dată?
 • Iolanta Mura Ne-am întâlnit la o petrecere organizată de o prietenă comună cu ocazia zilei ei de naștere. Pentru mine, întâlnirea era spontană, pentru că nu știam că de fapt Ben a venit, știind deja că vrea să mă cunoască. Mă văzuse pe un site de socializare printre invitați și s-a înțeles cu gazda petrecerii să mi-l introducă.

 • unicamd unica.md Cum v-a cucerit?
 • Iolanta Mura

  Nu cred că este oportun să vorbim de cuceriri, cât de înaltă n-ar fi culmea, principalul este nu să o cucerești, ci să te menții. E o regulă generală în viața. Transpusă în relație, ea înseamnă compatibilitate, comunicare, muncă și chiar compromis.

  Dar sunt emoții și sentimente care te atrag la o persoană chiar din primele clipe, atunci când simți (anume simți și nu înțelegi) că vrei să o cunoști. Asta am simțit  eu când l-am întâlnit pe Ben. Dar vorbind de calități personale, indiscutabil are un simț al umorului extraordinar și este foarte inteligent.

16730738_10209982952628169_767244161_n

 • unicamd unica.md Cum arată o zi ideală pentru voi?
 • Iolanta Mura Nouă ne place să călătorim, să ne distrăm, să mâncăm, să cântăm, să comunicăm și multe altele, dar întotdeauna o facem împreună. Împreuna orice zi poate fi ideală.

 • unicamd unica.md Ce ați schimba la el?
 • Iolanta Mura Nimic. Prefer să rămână el însuși.

 • unicamd unica.md Ce defecte de-ale lui vă atrag?
 • Iolanta Mura Cicatricea de pe față.

16730983_10209982961948402_566211412_n

 • unicamd unica.md Cine are ultimul cuvânt într-o ceartă?
 • Iolanta Mura El, spunând “OK, am înțeles poziția ta”. Dar “problema” e că nu ne prea certăm. Alegerea noastră e comunicarea, orice nu s-ar întâmpla.

 • unicamd unica.md Care sunt cele mai inedite cadouri pe care vi le-ați făcut unul altuia?
 • Iolanta Mura Cel mai mare cadou pentru el a fost să devină tata celei mai scumpe fetițe de 8 ani, pe care o adoră. Cât despre mine, Ben zice că sunt o “hoață”, pentru că i-am furat inima.

 • unicamd unica.md Care este cheia unei relații reușite?
 • Iolanta Mura Comunicarea, comunicarea și încă o dată comunicarea.

16736066_10209982953508191_1069029215_n

Suntem împreună de… un an și jumătate.

Îl alint… Dear (dragul meu în engleză).

Îl iubesc pentru că… mereu mă face să râd și mă lasă să fiu eu însămi.

Nu-mi place când… este bolnav și nu merge la medic.

Nu i-aș ierta niciodată… minciuna, în orice formă.

Mă înnebunește când… nu înțelege accentul meu în engleză.

Aș vrea… să fie mai multe perechi fericite…

Nu-l înțeleg atunci când… vorbește în rusă.

Aș face cu el împreună la nesfârșit… aș trăi, inclusiv toate viețile ulterioare.

Ador atunci când… își petrece timpul cu fiica mea, se joacă, fac lecții, ascultă muzică și se uită la filme.

Mă cert cu el atunci când… uită să-și ia costumele de la curățătorie.

O săptămână fără el… nu am avut așa experiență.

Când suntem în doi… suntem un întreg!

Cel mai complicat moment din relație… a fost atunci când am ales inelele de căsătorie. Toate erau superbe în felul lor…

Îi mulțumesc pentru că… a insistat să mă cunoască și a complotat cu prietena mea pentru asta.

16753840_10209982957028279_809169889_n16754449_10209982952908176_1159230584_n

Ce le enervează cel mai mult pe femei în dormitor, în afară de sforăitul bărbaților

Un obicei din dormitor al bărbaților le enervează pe femei mai mult decât sforăitul acestora. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident.

Continuare Cordelia Profit înainte să mă duc să dorm somn Uneori uneori cruce Pietriș

Un sondaj efectuat pe un eșantion de peste 1.000 de respondenți, citat de zadovoljna.hr, a concluzionat că sforăitul este depășit de „furtul de pături”, potrivit alephnews.ro. Mai exact, femeile sunt deranjate de faptul că iubiții lor trag toată pătura sau tot cearșaful de pe ele atunci când dorm, evident. Așadar, acesta ar fi cel mai deranjant obicei inconștient în dormitor.

În același top, sforăitul se plasează pe locul al doilea, iar agitația constantă este pe locul al treilea.

Ce îi deranjează pe bărbați, în schimb, la partenerele lor? Potrivit studiului citat, ei au spus că se simt cel mai mult deranjați atunci când o femeie mănâncă în pat.

În același studiu, 17% dintre femeile căsătorite au declarat că nu au nimic împotrivă să doarmă ocazional separat de partenerul lor, deoarece se odihnesc mai bine, în timp ce doar 8% dintre bărbații căsătoriți sunt de aceeași părere.

Pentru unii, mișcarea intestinului se întâmplă ca un ceas. Dar alții care trăiesc cu sindromul intestinului iritabil, cu constipație , sindromul intestinului leneș , boala inflamatorie a intestinului sau alte afecțiuni gastro-intestinale lucrurile nu funcționează atât de ușor. Deci, de ce să nu lăsăm gravitația să-și facă treaba?

Medicii recomandă dormitul pe partea stângă noaptea pentru a preveni arsurile la stomac și pentru a permite gravitației să mute deșeurile prin colon. De asemenea este recomandată o pernă fermă între genunchi pe care să o îmbrățișați pentru a vă sprijini coloana vertebrală, potrivit healthline.com.

Un beneficiu important al dormitului pe partea stângă este sporirea sănătății creierului. În comparație cu somnul pe spate sau stomac, dormitul pe partea stângă vă ajută corpul să elimine ceea ce se numește deșeuri interstițiale din creier. Această curățare a creierului vă poate ajuta să reduceți riscul de a dezvolta Alzheimer, Parkinson și alte boli neurologice.

#usideschise cu Radu și Ana Sârbu: perioadele de glorie, frica de necunoscut, obstacolele din relația de 25 de ani

Radu Sârbu și soția sa, Ana în întâlnirea cu Aura din București au vorbit despre viața în cuplu, carieră, trecut și copii. Greșelile pe care le facem toți în relația cu celălalt, cum să depășim momentele dificile dar și cum trecutul OZONE și-a pus amprenta în prezentul lor.

Văzut cuminte de public, dar cu caracter de soție – Radu Sârbu ne dezvăluie traseul său muzical și personal, iar Ana povestește cum din o femeie foarte geloasă a devenit una puternică, sigură pe ea și independentă!

Fie că te uiți singur sau alături de partenerul de viață, nu rata n episod de #usideschise ce îți poate schimba relația în bin!

Sfaturile, picanterii din propria lor relație și obstaclele întânite sunt doar câteva din direcțiile ce le vei simți în acest interviu.

Vadim Cușnir. LUPTA cu feministele este doar un PR sau o necesitate? | #podcastunic 01

Ce înseamnă să fii omul căruia îi exploadează capul de idei noi? Se transformă acest lucru într-o sursă extrem de valoroasă de inspirație sau este mai degrabă o povară imensă? Și, de fapt, cine este, dincolo de Vadim Cușnir – omul de afaceri și veșnicul CONTRA, Vadim Cușnir OMUL?

Cu declarații pipărate și umor specific, Vadim Cușnir – povestește despre afacerile din Moldova față de cele din România, feministele, “menirea lui” pe lume și eșecurile din viață. Deși fiecare dintre noi are propriul drum către succescu siguranță poți descoperi cel puțin câteva lecții în podcastul de azi, pe care credem noi că te vor ajuta să le folosești drept sursă de inspirație în călătoria ta către schimbare.

Dă play și ascultă această discuție!

Cadouri originale pentru Ziua Îndrăgostiților! Livrare rapidă în întreaga țară
Articolul anterior
Atenție! O minoră de 14 ani a dispărut fără urmă. Poliția cere ajutorul cetațenilor
Articolul următor